Prolaktin Yüksekliği

Sana kesinlikle verilmeli diye düşünüyorum, çünkü üst sınır 25.

Kizlar ya adetim 7gun gecikti 5.gunde hcg yaptim ve 0.1cikti.. Doktora gittim prolaktinim 54cikti ilac verdi.
Gebelikte prolaktin hormonunun degeri kac oluyor benin adetim gecikmezdi acaba gebelikden dolayi artar mi bu hormon hemen ilaca baslama diyo icimden bi ses nolur yorum yapin arada kaldim
Benim annemde yadadik kucuk kardesimde 2aylik olmasjna ragmen ne ultrosnda ne testlerde hamileligi gozukmemisti dr alttam eliile rahmini itelemis oyle gozukmusdu..

merhaba
konu hamilelik olunca ben birsey diyemem konuya hakim degilm prolaktinin süt hormonu oldugunu biliyorum sadece.
mutlaka bi etkisi vardir ama ne kadar bilmiyorum en iyisi bir erken gebelik testi almam ya da doktora gorunmen tekrar.

Merhaba! Kızlar benımde prolaktınım 35 ılaclı emara gırdım beynımde 5mm tümör buldular troıtımde çok yavaş mod ıkı kere asılama oldum tutmadı moralım çok bozuk bakalım ılac tedavısıne başladım Ins beynımdekı kuculur

Merhaba,siteye yeni uye oldum. Benim de prolaktinim 38 civarinda.
Ben 5 haftadir dostinex kullaniyorum,3 hafta daha kullanacagim.
Adetim 10 gun gecikti,idrar testi yaptim negatif.1 yildir cocuk istiyoruz ve kan tahlili yaptirmaya korkuyorum husrana ugramamak icin.
Sizce umutlanmali miyim? Yoksa dostinexin etkisi olabilir mi?

Merhaba prolaktin yüksekliği sorunu yaşayanlar var mı aranızda. Ben dostinex kullanıyorum prolaktin seviyem 120 lerden 10 lara iniyor fakat 3 - 4 ay sonra tekrar 100 lere çıkıyor. Hipofiz mr çektirdim bir şey gözükmüyor bu şekilde sorunla karşılaşanlar ve üstesinden gelenler anlatabilir mi

Benim de bi ara prolaktinim yuksekti doktorum dostinex yazdi 2 tabletini kullandiktan sonra biraktim ve agnucastona devam ettim 3-4 ay , bir daha yukselmedi. Agnucaston alman marka tamamen bitkisel bir ilac uzun sure kullanabilirsin hic zarari yok ve sadece prolaktini degil tum hormonlari duzene sokuyor. Siddetle tavsiye ederim

Canım benim de yuksek 29 su Dr gebe kalamazsin dedi dostinex verdi haftada bir alıyorum ilk defa 28 günde adet oldum bklm inşallah hayırlısı artik

selam canım 2 kez hormon testi yaptırdım hormon testinde prolaktin ve troid yüksek çıktı diğerinde de normal ne yapmalıyım testi tekrar mı denemeliyim benim adetim gayet düzenli bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Benim de bi ara prolaktinim yuksekti doktorum dostinex yazdi 2 tabletini kullandiktan sonra biraktim ve agnucastona devam ettim 3-4 ay , bir daha yukselmedi. Agnucaston alman marka tamamen bitkisel bir ilac uzun sure kullanabilirsin hic zarari yok ve sadece prolaktini degil tum hormonlari duzene sokuyor. Siddetle tavsiye ederim

selam canım 2 kez hormon testi yaptırdım hormon testinde prolaktin ve troid yüksek çıktı diğerinde de normal ne yapmalıyım testi tekrar mı denemeliyim benim adetim gayet düzenli bu konuda yardımcı olabilir misiniz

merhabalar benim de prolaktinim yüksek uzun süredir ilaç kullanmamakta direndim çünkü prolaktinim yüksek olmasına rağmen geçen sene hamile kalmıştım gerçi sonra kalbi durdu ve kürtajla aldılar :KK43: ama ben denemeye devam ettim .. üzerinden aylar geçti, prolaktinim düşmedi ve tekrar bi hamilelelik yaşayamadım :KK43:
geçen ay adetim 1 gün oldu :KK43: bu ay da 39. günüm ve hala tık yok...
dostinex kullanıldığında hemen sonuç veriyor mu? lütfen yardımcı olun bir de bu ilacı kullanırken hamile kalmamak gerekiyor diye biliyorum bu bilgim yanlış mı?

merhabalar benim de prolaktinim yüksek uzun süredir ilaç kullanmamakta direndim çünkü prolaktinim yüksek olmasına rağmen geçen sene hamile kalmıştım gerçi sonra kalbi durdu ve kürtajla aldılar :KK43: ama ben denemeye devam ettim .. üzerinden aylar geçti, prolaktinim düşmedi ve tekrar bi hamilelelik yaşayamadım :KK43:
dostinex kullanıldığında hemen sonuç veriyor mu? lütfen yardımcı olun bir de bu ilacı kullanırken hamile kalmamak gerekiyor diye biliyorum bu bilgim yanlış mı?
Canim benimde yüksek ama bende kürtaj oldum ondan sonra tu
Canim benimde yüksek ama 1 kez ölçtürdüm Mart ayında 30.01 çıktı geçen yıl temmuzda kürtaj oldum gebelikten bu hormon yükseldi galiba ama benimde 6 gün süren adetim 3 gün 4 gune indi ama gününde oluyorum

Merhaba. Tiroid yuksek cikmissa endokrin doktoruna gorunmeyi tavsiye ederim. Cunku prolaktini dusursen bile tiroid yuksek ise yine hamile kalamazsin. Senin ayni zamanda 2 doktor takibinde olman lazim. Endokrin ve kadin dogumcu.

selam canım 2 kez hormon testi yaptırdım hormon testinde prolaktin ve troid yüksek çıktı diğerinde de normal ne yapmalıyım testi tekrar mı denemeliyim benim adetim gayet düzenli bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Merhaba. Tiroid yuksek cikmissa endokrin doktoruna gorunmeyi tavsiye ederim. Cunku prolaktini dusursen bile tiroid yuksek ise yine hamile kalamazsin. Senin ayni zamanda 2 doktor takibinde olman lazim. Endokrin ve kadin dogumcu.

off ya bu nasıl bir şey anlamadım ki ilk testte troid yüksekti 2 .testte düştü normal çıktı ilk testte prolaktin normaldi 2. testte prolaktin çıktı doktorum son çıkanları değerlendiricez dedi

Evet arkadasim dostinex le hamile kalmak sakincali prospektusunde yaziyor zaten ve ben bunun tehlikesini idrak ettigim icin dostinexle prolaktini dusurdukten sonra hamile kalana kadar aylarca Agnucaston ictim

off ya bu nasıl bir şey anlamadım ki ilk testte troid yüksekti 2 .testte düştü normal çıktı ilk testte prolaktin normaldi 2. testte prolaktin çıktı doktorum son çıkanları değerlendiricez dedi

Sormadan gecemeyecegim tiroidini nasil olcturdun. En dogru tiroid olcumu TSH ile birlikte serbest T3 ve serbest T4 lere de baktirmak . TSH tek basina aldatici olur

Sormadan gecemeyecegim tiroidini nasil olcturdun. En dogru tiroid olcumu TSH ile birlikte serbest T3 ve serbest T4 lere de baktirmak . TSH tek basina aldatici olur

canım ben geçen sene hormon testi yaptırdım herşey normaldi bu sene tekrar istedi ve yaptırdım troid6.24 çıktı prolaktin 39.7 sonra aynı hafta bir daha test yaptırdım troid 5.44 çıktı serbest t4 1.06 çıktı geçen gün bir yazı okudum troidi 2 nin üzerinmde olanlar hamile kalamaz die sizce ben ne yapmalıyım şuanda

canım ben geçen sene hormon testi yaptırdım herşey normaldi bu sene tekrar istedi ve yaptırdım troid6.24 çıktı prolaktin 39.7 sonra aynı hafta bir daha test yaptırdım troid 5.44 çıktı serbest t4 1.06 çıktı geçen gün bir yazı okudum troidi 2 nin üzerinmde olanlar hamile kalamaz die sizce ben ne yapmalıyım şuanda
Bu tiroid dediginiz hormon hangi hormon acaba bende bakiyim bi 2 nin ustundemi

X