Adetlerin nasıl oluyor az miMerhaba prolaktin yüksekliği sorunu yaşayanlar var mı aranızda. Ben dostinex kullanıyorum prolaktin seviyem 120 lerden 10 lara iniyor fakat 3 - 4 ay sonra tekrar 100 lere çıkıyor. Hipofiz mr çektirdim bir şey gözükmüyor bu şekilde sorunla karşılaşanlar ve üstesinden gelenler anlatabilir mi
canımmm benim başımdan istenmeyenbir gebelik geçti kürtaj oldum o zamanda yüksekmiydi bilmiyorum ama kürtaj oldum ondan sonra 3 ay normaldi adetlerim sonra miktarı ciddi şekilde azaldı prolaktin oynak bir hormon galiba valla içmediğim çay kalmadı şükür ki adet olabiliyorum günlerim sekmeden aynı gün oluyorum ama miktarı az işte senindemi böyleydi yaCanım benim de yuksek 29 su Dr gebe kalamazsin dedi dostinex verdi haftada bir alıyorum ilk defa 28 günde adet oldum bklm inşallah hayırlısı artik
Cnm benim miktarinda sorun yoktu düzensiz oluyordum olamıyordudaha ddoğrusutcet: 40922433 .!.:canımmm benim başımdan istenmeyenbir gebelik geçti kürtaj oldum o zamanda yüksekmiydi bilmiyorum ama kürtaj oldum ondan sonra 3 ay normaldi adetlerim sonra miktarı ciddi şekilde azaldı prolaktin oynak bir hormon galiba valla içmediğim çay kalmadı şükür ki adet olabiliyorum günlerim sekmeden aynı gün oluyorum ama miktarı az işte senindemi böyleydi ya
yüksek olmasının belirtisi adet düzensizligi diye biliyorumYuksek olmasının belirtileri nelerdir arkadaşlar
o zamn bnde bişy yoktr inşllh. Bnm adetlerm duzenlidryüksek olmasının belirtisi adet düzensizligi diye biliyorum
ya benim miktarında sorunvar işte bugün adetimin 6.günü kahve akıntım var ama bitmesi gerekiyodu adetimin anlamadım vallaCnm benim miktarinda sorun yoktu düzensiz oluyordum olamıyordudaha ddoğrusu
Merhaba prolaktin yüksekliği sorunu yaşayanlar var mı aranızda. Ben dostinex kullanıyorum prolaktin seviyem 120 lerden 10 lara iniyor fakat 3 - 4 ay sonra tekrar 100 lere çıkıyor. Hipofiz mr çektirdim bir şey gözükmüyor bu şekilde sorunla karşılaşanlar ve üstesinden gelenler anlatabilir mi
Tekrardan bi git istersen dr canim için rahatlar..ya benim miktarında sorunvar işte bugün adetimin 6.günü kahve akıntım var ama bitmesi gerekiyodu adetimin anlamadım valla
benim de miktarıbda azalma var malesef nedeni prolaktin mi bilemiyorumKizlar adetleriniz nasıl oluyor ya lütfen lütfen bilgi verin miktarı nasıl azmi benim az oluyo 5 gün 4 gün sürüyor ama miktarı bayaa azaldı
Canim hormon a baktir bence sinir 23 benim 30 çıktı fazla değil ama etki edebiliyormusbenim de miktarıbda azalma var malesef nedeni prolaktin mi bilemiyorum
mart sonu ölçtürmüştüm yüksek çıkmıştı 38. Dostinex kullandım 2 aya yakın. Dün ölçtürdüm düşmüş çok şükür. Şuan reglm fena değil normale dönmeye başladı sanki. Siz ilaç kullanıyor musunuz?Canim hormon a baktir bence sinir 23 benim 30 çıktı fazla değil ama etki edebiliyormus