- 18 Mayıs 2015
- 292
- 331
- 31
tatlıyla da aram yok =) benim 3.7 çıktı denemeye çalışacağım teşekkür ederimÜç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150- 200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.
ben bu sekilde uygulayarak sadece 1 ay kullandim benimki cok yuksek degildi agzima bal alip onun arkasina iciyordum bnde.
sizin değerler kaç tı benim 39.7 inşallah faydası olur yarın sabah deneyeceğimbende cok sevmiyorum ama bebeğim olmasi icin zorlada olsa icmistim ama bir haftada bile etkisini gosteriyo en azindan bi hafta zorla derim sana gecmis olsun
bende hiç belirti yok daha önce 23 çıkmıştı neden bir anda yükseldi acaba troid kaynaklı galibabenim de 33 küsürdü galiba gogusumun birinde akıntı vardı bu yuzden gitmistim megerse prolaktinim yuksekmis 1 hafta ictikten sonra akintim kesilmisti ve sonraki testte normal seviyedeydi
Inşallah yarın baslayim o zaman ben birde arı poleni yiyorum bi zararı olur mu kiadet bitiminden sonra başla kesinlikle yarıyor aynı zamanda hamile kalmayi da kolaylastiriyormus dene ve tekrar prolaktin testi yaptir
Ben de 8 aydır tedavi görüyorum 885 şu an prolaktinim ve dostinex kullanıyorum düşüyo bıraktığım an geri yükseliyo ne yapacağım inanın bilmiyorum çok korkuyorum düşmezse hamile kalamazsam ileride sorun yaratırsa diye daha ne kadar sürecek bu ne yapmalıyım bilmiyorumMerhaba prolaktin yüksekliği sorunu yaşayanlar için söylüyorum benim oldkca yuksekti 2 ay önce 470 duydugumda yok artık dedim arastırdım ama okadar yüksek olan gormedım mudu kesmistim..ve ilk bi ay aslan pencesi testere dişli içtim ama düzeceginden hiç umudum yoktu daha sonra dotor dostinex verdi pazartesi ve persembe tüm olarak içtim ve her ictigimin ertesi günü bas agrısından öldüm neredeyse ilac kullanırken 2 günlügüne afyon termal kaplıcaya gittim stresten uzak olmak için geldim tekrar doktora gittim doktor dedi cok zor ilac tedavi göstermeye bilir muhtemelen alınması gerek dedi ve elinde sonucum vardı henüz bakmamıstı baktıgında sasırdı aaa 53,22 ye düşmüs 2 ay icerisinde cok sasırdım ve cok sevindim cünki aylar hatta yıllar alır demıstı doktor ilaca ve bitki cayına devam ediyorum umarım en kısa zamanda düşer sizlerede sifa diliyorum.morlınızı yuksek tutun ve ınanın..
testere disli aslan pencesi kullanBen de 8 aydır tedavi görüyorum 885 şu an prolaktinim ve dostinex kullanıyorum düşüyo bıraktığım an geri yükseliyo ne yapacağım inanın bilmiyorum çok korkuyorum düşmezse hamile kalamazsam ileride sorun yaratırsa diye daha ne kadar sürecek bu ne yapmalıyım bilmiyorum
inşallah bende kullandim ve duzeldi sonrasinda hamile kaldmOnu kullandığım zaman düzene girer mi
bir onceki sayfaya yazmistim bence 1 ay dene sonra hastaneye gidip tekrar olctur kesinlikle düşüyor denedigim icin söylüyorum yine de arastirabilirsin hormon dengeleyici kur olarak geçiyo insallah iyilesirsin sanirim bebek istiyorsun insallah en kisa zamanda o zevki tadarsin cok geçmiş olsun ilac konusunu bilmiyorum ben ilac kullanmiyordum sadece o kürü uyguladimÇok teşekkür ederim inanın sürekli bunu düşünüyorum sağolun inşallah benimde düzene girer. İlaç kullanırken aslan pençesini kullanmamın bi zararı olur mu nasıl kullanacağım çay olarak mı
Çok geçmiş olsun inş başka birşey çıkmazMerhaba. Göğüslerim ağrıdığı için kadın doğuma gidip muayene oldum. Hormon tahlillerimde prolaktin 107 çıktı. Adet düzensizliğim yok sadece baş ağrısı , ateş basması ve göğüslerimde ağrı var. Beyin cerrahisine yönlendirdiler. 2 gün sonra randevum var. Bakalım ne çıkacak..