Hayır ya doktor a tekrar gitmedim morelim bozulunca gerçekten adetin normale donuyomumart sonu ölçtürmüştüm yüksek çıkmıştı 38. Dostinex kullandım 2 aya yakın. Dün ölçtürdüm düşmüş çok şükür. Şuan reglm fena değil normale dönmeye başladı sanki. Siz ilaç kullanıyor musunuz?
evet bu ay normale döndü çokşükür. Sende de prl sorunu varsa ilaç kullanıp normale dönebilirsin. Prl hormonu yumurtanın kalitesini bozduğu için bu durum sanırım.Hayır ya doktor a tekrar gitmedim morelim bozulunca gerçekten adetin normale donuyomu
Yaa çok sağol canım içimi rahatlattinevet bu ay normale döndü çokşükür. Sende de prl sorunu varsa ilaç kullanıp normale dönebilirsin. Prl hormonu yumurtanın kalitesini bozduğu için bu durum sanırım.
Ne demek :) mutlaka dr a git cnm ihmal etmeYaa çok sağol canım içimi rahatlattin
Canim adet normale dönmez diye o kadar korkuyorum ki 10 ay önceki adetlerimi özledim çok yüksekte değil nasıl etki ediyor hain hormonNe demek :) mutlaka dr a git cnm ihmal etme
Donecektir takma kafanaCanim adet normale dönmez diye o kadar korkuyorum ki 10 ay önceki adetlerimi özledim çok yüksekte değil nasıl etki ediyor hain hormon
Benim martta prolaktin değerim 35 çıktı doktor dostinex verdi pazartesi Perşembe yarım kullandım. Nisan Ayında ölçüldü 0.6 ya düşmüş doktor haftada bir yarım al dedi şimdi öyle kullanıyorum. Ilacı kullandığımdan beri adet miktarımda azalma oldu. Ben hiç bir belirti yaşamadım gebelik planlıyorduk kontrol için gidince öğrendim. Gebelikte hala yokKizlar adetleriniz nasıl oluyor ya lütfen lütfen bilgi verin miktarı nasıl azmi benim az oluyo 5 gün 4 gün sürüyor ama miktarı bayaa azaldı
Kesin eskisi gibi olurmu yaaDostinex el çözülür Yükseklik adetiniz de ilaç sonrası normale döner endişelenmeyin.
Faydasi varmitestere dişli aslan pençesi çayı için geçmiş olsun
Olur canim endiselenme ama mutlaka doktora gt olcum yaptir. Takip altinda olsun.Kesin eskisi gibi olurmu yaa
Faydasi varmi
bu çayı ne kadar kullanmak lazım? ne zaman başlamak gerekiyor?hormon ilaçlarından daha faydalı olduğu kesin bence. çünkü ilacı bırakınca yükselir prolaktin ama bu otta öyle değil. araştırın internetten hatta burada bile bir çok kişi kullanıyor.
geçmiş olsun.
bu çayı ne kadar kullanmak lazım? ne zaman başlamak gerekiyor?
benim tsh adetimin 3. günü 2.67 çıktı referans aralığı 0.27- 4.26 iken prolaktinim 30 çıktı en zson aralık 23 iken eski adetlerimi geri istiyorum ilaçla düzelir diyorlar ama o ilaçlar zararlımı onuda bilmiyorumKimse yazmamış ama tiroid testlerinize de baktılar mi tsh normal mi. tsh yüksekse t3 düsükse o da sebep olabilir hiperprolaktinemiye...
AzaLma iyilesmeyemi işaret anlamadım? Ya adetler normale döner demiben bu gün yine doktoruma gittim ölçtürdüm 0,9 çıktı. Artık 2 haftada bir defa yarım tablet dostinex kullanacksın dedi.Adet miktarında azalma normal. bu iyileşmeye işaret :)