Prolaktin Yüksekliği

Hayır ya doktor a tekrar gitmedim morelim bozulunca gerçekten adetin normale donuyomu

Hayır ya doktor a tekrar gitmedim morelim bozulunca gerçekten adetin normale donuyomu
evet bu ay normale döndü çokşükür. Sende de prl sorunu varsa ilaç kullanıp normale dönebilirsin. Prl hormonu yumurtanın kalitesini bozduğu için bu durum sanırım.

Kizlar adetleriniz nasıl oluyor ya lütfen lütfen bilgi verin miktarı nasıl azmi benim az oluyo 5 gün 4 gün sürüyor ama miktarı bayaa azaldı
Benim martta prolaktin değerim 35 çıktı doktor dostinex verdi pazartesi Perşembe yarım kullandım. Nisan Ayında ölçüldü 0.6 ya düşmüş doktor haftada bir yarım al dedi şimdi öyle kullanıyorum. Ilacı kullandığımdan beri adet miktarımda azalma oldu. Ben hiç bir belirti yaşamadım gebelik planlıyorduk kontrol için gidince öğrendim. Gebelikte hala yok

Dostinex el çözülür Yükseklik adetiniz de ilaç sonrası normale döner endişelenmeyin.

hormon ilaçlarından daha faydalı olduğu kesin bence. çünkü ilacı bırakınca yükselir prolaktin ama bu otta öyle değil. araştırın internetten hatta burada bile bir çok kişi kullanıyor.

geçmiş olsun.

bu çayı ne kadar kullanmak lazım? ne zaman başlamak gerekiyor?

Kimse yazmamış ama tiroid testlerinize de baktılar mi tsh normal mi. tsh yüksekse t3 düsükse o da sebep olabilir hiperprolaktinemiye...

bu çayı ne kadar kullanmak lazım? ne zaman başlamak gerekiyor?

adetinizin 2. yada 3. günü başlayıp günde bır bardak öneriliyor dıye bılıyorum yıne de bakın ınternetten. 20 gun kullanılıyor 1 hafta ara verılıyor yıne basşalnıyor zaten ılk bırıncı ayda goguslerde kı o agrı sancı hersey gıdıyor 3 ay kullandılar normale bındı sonrasında ara ara ıctı yakınımda kı bır kışı çok sukur bır sıkıntı yok sımdı

Kimse yazmamış ama tiroid testlerinize de baktılar mi tsh normal mi. tsh yüksekse t3 düsükse o da sebep olabilir hiperprolaktinemiye...
benim tsh adetimin 3. günü 2.67 çıktı referans aralığı 0.27- 4.26 iken prolaktinim 30 çıktı en zson aralık 23 iken eski adetlerimi geri istiyorum ilaçla düzelir diyorlar ama o ilaçlar zararlımı onuda bilmiyorum

ben bu gün yine doktoruma gittim ölçtürdüm 0,9 çıktı. Artık 2 haftada bir defa yarım tablet dostinex kullanacksın dedi.Adet miktarında azalma normal. bu iyileşmeye işaret :)

slm kızlar bendede var prolaktin yüksekliği hatta adenomum da var gögsümdende sürekli süte gelir geçen gün doktora gittim korunmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum sürekli ara kanamalarım oluyor dıye doktor test yaptı 5 cıktı sonuc cok şaşırtı beni ilaç kullandığım zamanlarda bile böyle çıkmazdı doktor ilaç kullan gün aşırı iç dedi ama kullanmıyacağım ilaca bağımlı kalmak ıstemıyorum cunku 3 senedır ılacsız gıdıyor boyle su bıtkı cayını araştıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…