Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

bende dostinex kullandığım sürede regli olduğumda 3.5 gün sürdü doktoruma sorduğumda reglin kısa sürer demişti.Bende geç olma olabilir diye düşündüğümden 9 subat diye yazdım bakalım ne olacak.Senin prolaktinin kaçtı daha önce ve tedavi sonrası 10'a düştüğüne göre?
Benim 1 ayda 0,6 ya düşmesine hayretler içinde kaldım da doktoruma sordum ama sunu farkettim bol su içmek ve stresten uzak olmak(pek sanmıyorum ama ) iyi uyumak iyi geldi bana

benim proalktinim düştüğünde 28 günde bir adet görürüm.. normalde 31-32 günde anca adet görürdüm..
79 dan 10 a düştü proalktinim..
bende erken geliyor adet, geç olmuyor hap dolayısıyla..
bakalım bu ay nolucaz..
stresten şuan için uzak durmam imkansız gibi birşey.. bugün saçlarıma baktım ve bi hayli beyazım çıkmış 2 ayda çok şaşırdım ve daha 25 yaşındayım ((

daha çok gençsin biz 30'a merdiven dayadık walla ama kendimi 40 gibi görüyorum iş stresi beni mahvetti sorunlar fazla

Selam..liste çoğalmış..maşallah hepte aynı zamana gelmişizz.inşallah herkesin istediği gibi olur, gönlüne göre olur.

Arkadaşlar ben dostinexle , tam günü günü ne adet oluyordum 30 günde bir 2aydır bu 30 devam etti geçen ay 2 gün önce oldum.yani ilaç pek etkilemiyor düzeni sanki..birde doktorum hamile kalabilirsin ilaç kullanırken, sorun değil bırakırız demişti.hamileyken kullanılmıyormuş.sonuçlarının kötü olabileceğinden felan hiç bahsetmemişti bu düşük olaylarını ben hep sizlerden duydum.
Bu arada tatile gidecek arkadaşlara iyi dinlenmeler..
Prolaktini düşenleride biran evvel anne olmaya davet ediyorum.herkesin dileği kabul olsun..

herkese merhaba.benim prolaktinimde yuksek ilk olcturdugumde 87 idi sonraki olcturdugumuzun sonucu elimize ulasmadi.doktor aramis ogrenmis hemen bizden mr cektirmemizi istedi.cektirdik ve sonuc bende hipofiz adenom varmis.8 mm kadar buyumus.onumuzdek pazartesi doktorda randevumuz var.o zamana kadar meraktan olecegim.o yuzden size sorayim dedim.sizde boyle bisey yasayaniniz var mi?varsa ne kadar surede tedavi sonuc verdi.haplami tedavi oldunuz yoksa ameliyat mi?bu hayit suyu ile bu illet gidermi acaba?lutfen cevap yazin.baska bi yerde konu actim ama hiç kimse ilgilenmedi.forumdaki doktora sordum o da cevap yazmadi.

iyi akşamlar prolaktinciler nasılsınız bakalım hayat neşe versin yüzünüzü heep güldürsün inşallah

Canım diğer yaptırdığın tahlilde herhalde prolaktin daha da çok çıkmış. Çünkü onun için emar istemiş olması lazım, bende çektirmiştim. Şükür ki bende bişey çıkmamıştı.
Hiç merak etme, bu durum hapla geçirilebilir olmalı. bu değerin yüksek olması Hiperprolaktin olduğunu gösteriyo galiba,
Peki doktorun bu durum için sana nasıl bir tedavi uygulayacak?
bizimle paylaş canım, ellimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana...
hiç stres yapma... çünkü bu değerler çok inişli çıkışlı..

listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar? kaydirigubbakcemile2

bu hayıt nerde bulabiliyoruz bana yrdımcı olurmusun bide nasıl kullanacam

slmlar arkadaşlar ben yeni üyeyim 5 yıllık evliyim ve 5 yıl boyunca cocuk istemediğimiz için korunduk ama ben sık sık jinekolojik muaynelerimi yaptım nolur nolmaz diye 2 yıl önce bi kist cıktı bende neyseki o kist ilacla eridi doğum kontrol hapıyla tabi bu esnada prolaktinimde yüksek çıktı dostinex kullandım 2 lik ilac bittikten sonra prolaktinim düşmüştü gecenlerde yine gittik doktora pko cıktı bu seferde simdi bebek istiyorum ama inşallah cok zorluk yaşamam 2 aya yakındır adet olamadım doktor farlutal diye adet söktürücü verdi adet olduktan sonra tahlil yaptırıcam ona göre tedavi uygulucaz benim merak ettiğim dostinexle prolaktin düşüyo prolaktin düştüğü halde bebek sahibi olamayanlar var mı yoksa herkesin ilaçla prolaktini düşmüyomu

canım ben kendimden örnek vereyim sana;
ben eylül ayında dostinex kulandım ve ekim ayında hamile kalmıştım ama maalesef bebeğimin kalbi durduğu için, onu kasım ayında kaybettim.. ((
daha sonra tekrar prolaktinim yükseldiği için dostinex kullandım ve bitti..
bu ay heyecanla bekliyorum ama fazla da bir ümidim yok, aynısı olacakta değil..
bakalım nasip..
dostinex süper bir ilaç.. bütün değeri düşürüyor. ben daha sonrasında bi gebelik yaşadım evet.. eğer başka engel yoksa gebe kalabilirsin canım.. allah yüzümüze güler inş..

Bİ HAMİLE KALABİLSEM SEVE SEVE KATILIRIMa.s.

tatlım zaten listemiz hamile kalmaya çalışanlar için oluşan bir liste..
hadi ver beklenen adet tarihini de seni de ekleyelim...
bu liste bizim uğurumuz oldu..
herkese uğur getirsiiiinnnn...
:icecream:

bu hayıt nerde bulabiliyoruz bana yrdımcı olurmusun bide nasıl kullanacam

aktarlardan bulabilirsin canım...
hayıt suyu diyince hemen zaten faydalarını anlatıyor aktarcı..
ben gçen tekrar almaya gittiğimde, aktartıca benim şuan değerlerim düşük fakat ben önlem amaçlı kontrol altında tutmak için içmek isityorum bi zararı olurmu dedim..
ömür boyu için.. asla bir zararı olmaz.. dedi..
hazır suyu ve tohumu var canım. bence hazır suyunu al. çünkü hayıtın özü daha çok çıkmış bir suymuş bu ve uygulaması daha kolay olduğu için suyunu öneririm. günde 3 çaybardağı 1/4 ünü sulandırılmış içilmesi gerekirken, ben hapta kullandığım zamanlarda günde 2 çay bardağı içmiştim.

Son düzenleme:
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: ?
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?

listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?
yerimseniben

Günaydınlarrrrr;
Nasılsınız iyimisiniz?Bugün hava güneşli ve içimizde stresimizde iyi olsun tabii ki prolaktindeeee

Günaydınlarrrrr;
Nasılsınız iyimisiniz?Bugün hava güneşli ve içimizde stresimizde iyi olsun tabii ki prolaktindeeee

sana da günaydın canım...
ben ve prolaktinciğim bugün çok iyiyiz ya sen nasılsın???
ay bizim burda hava bulutluu.. içimi sıkıyoo..((

günaydın herkeze nasılsınız ben hiççç iyi değilim bugün piyasada 5000 lik Pregnyl iğnesi bulamıyorum antalya da yok nevşehir deki eczanelere de sordum 1200 lük varmış 5000 lik yokmuş off boşa mı içtim ben şimdi klomeni

sana da günaydın canım...
ben ve prolaktinciğim bugün çok iyiyiz ya sen nasılsın???
ay bizim burda hava bulutluu.. içimi sıkıyoo..((
burda hava güzel güneşli öğle yemeğinden sonra yürüyüşte yaptım iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…