amin canım inş... :Saruboceq:
ama eğer ben adet olursam, ''''ki inşaallah olmam''''.. bu ay dostinexle beraber prolaktinciğimin düştüğü için 28 günde adet olurum gibi geliyor. yani 2 şubat da olabilir adet günüm..
bende dostinex kullandığım sürede regli olduğumda 3.5 gün sürdü doktoruma sorduğumda reglin kısa sürer demişti.Bende geç olma olabilir diye düşündüğümden 9 subat diye yazdım bakalım ne olacak.Senin prolaktinin kaçtı daha önce ve tedavi sonrası 10'a düştüğüne göre?
Benim 1 ayda 0,6 ya düşmesine hayretler içinde kaldım da doktoruma sordum ama sunu farkettim bol su içmek ve stresten uzak olmak(pek sanmıyorum ama ) iyi uyumak iyi geldi bana
benim proalktinim düştüğünde 28 günde bir adet görürüm.. normalde 31-32 günde anca adet görürdüm..
79 dan 10 a düştü proalktinim..
bende erken geliyor adet, geç olmuyor hap dolayısıyla..
bakalım bu ay nolucaz..
stresten şuan için uzak durmam imkansız gibi birşey.. bugün saçlarıma baktım ve bi hayli beyazım çıkmış 2 ayda çok şaşırdım ve daha 25 yaşındayım((
herkese merhaba.benim prolaktinimde yuksek ilk olcturdugumde 87 idi sonraki olcturdugumuzun sonucu elimize ulasmadi.doktor aramis ogrenmis hemen bizden mr cektirmemizi istedi.cektirdik ve sonuc bende hipofiz adenom varmis.8 mm kadar buyumus.onumuzdek pazartesi doktorda randevumuz var.o zamana kadar meraktan olecegim.o yuzden size sorayim dedim.sizde boyle bisey yasayaniniz var mi?varsa ne kadar surede tedavi sonuc verdi.haplami tedavi oldunuz yoksa ameliyat mi?bu hayit suyu ile bu illet gidermi acaba?lutfen cevap yazin.baska bi yerde konu actim ama hiç kimse ilgilenmedi.forumdaki doktora sordum o da cevap yazmadi.
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:
1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: ?
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
canım senin değerin çok da fazla değil aslında. 31 bence normalin biraz üstü.. Hayıt suyunu şiddetle tavsiye ederim. Hiç bir de yan etkisi yok. A.s
parlodeli bende kullandım benim ilk değerlerim 74 dü. Doktorum 2,5 mg lık olandan parlodel verdi. Ilacı kulandıktan sonra değerlerim 98 e çıktı. çok şaşırdım. Doktorum tekrar 5 mg lık parlodel verdi. Ilacı aldığım ilk andan itibaren kusma, bulantı, göz kararması, tansiyon düşüklüğü yaptı.. Ayağa kalkamadım kör oldum sandım resmen. Hemen başka bir doktora gittik ve beyin emarı istedi. çok şükür ki, emarım temiz çıktı. Gittiğim yeni doktor da, dostinex verdi, hapı haftada iki kere aldım ama aynı anda hayıt suyuda içtim. Hayıt suyunu günde 3 defa birer çaybardağı sulandırarak içmem gerekirken; ben hapda kullandığım için 1 çay bardağı içtim. Hayıttan da fayda gördüğüme kesinlikle inanıyorum. şuan prolaktin değerim 11... Inş. çıkmaz.. :saruboceq:
listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar? kaydirigubbakcemile2
slmlar arkadaşlar ben yeni üyeyim 5 yıllık evliyim ve 5 yıl boyunca cocuk istemediğimiz için korunduk ama ben sık sık jinekolojik muaynelerimi yaptım nolur nolmaz diye 2 yıl önce bi kist cıktı bende neyseki o kist ilacla eridi doğum kontrol hapıyla tabi bu esnada prolaktinimde yüksek çıktı dostinex kullandım 2 lik ilac bittikten sonra prolaktinim düşmüştü gecenlerde yine gittik doktora pko cıktı bu seferde simdi bebek istiyorum ama inşallah cok zorluk yaşamam 2 aya yakındır adet olamadım doktor farlutal diye adet söktürücü verdi adet olduktan sonra tahlil yaptırıcam ona göre tedavi uygulucaz benim merak ettiğim dostinexle prolaktin düşüyo prolaktin düştüğü halde bebek sahibi olamayanlar var mı yoksa herkesin ilaçla prolaktini düşmüyomu
Bİ HAMİLE KALABİLSEM SEVE SEVE KATILIRIMa.s.
bu hayıt nerde bulabiliyoruz bana yrdımcı olurmusun bide nasıl kullanacam
Günaydınlarrrrr;
Nasılsınız iyimisiniz?Bugün hava güneşli ve içimizde stresimizde iyi olsun tabii ki prolaktindeeee
burda hava güzel güneşli öğle yemeğinden sonra yürüyüşte yaptım iyi geldisana da günaydın canım...
ben ve prolaktinciğim bugün çok iyiyiz ya sen nasılsın???
ay bizim burda hava bulutluu.. içimi sıkıyoo..((