Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

günaydın herkeze nasılsınız ben hiççç iyi değilim bugün piyasada 5000 lik Pregnyl iğnesi bulamıyorum antalya da yok nevşehir deki eczanelere de sordum 1200 lük varmış 5000 lik yokmuş off boşa mı içtim ben şimdi klomeni

canım hemen doktorunu ara. bulamıyorum de.. o belki sana yardımcı olabilir..

canım hemen doktorunu ara. bulamıyorum de.. o belki sana yardımcı olabilir..

eşimiin ablası bugün nöbetçi ona söyleyeceğim bir sorsun doktoruma bende telefon numarası yok . bakalım ne diyecek bu aradada görümcemin eşi eczacı oda araştırıyor hayırlısı olsun tatlım sen neler yapıyorsun nasılsın

aktarlardan bulabilirsin canım...
hayıt suyu diyince hemen zaten faydalarını anlatıyor aktarcı..
ben gçen tekrar almaya gittiğimde, aktartıca benim şuan değerlerim düşük fakat ben önlem amaçlı kontrol altında tutmak için içmek isityorum bi zararı olurmu dedim..
ömür boyu için.. asla bir zararı olmaz.. dedi..
hazır suyu ve tohumu var canım. bence hazır suyunu al. çünkü hayıtın özü daha çok çıkmış bir suymuş bu ve uygulaması daha kolay olduğu için suyunu öneririm. günde 3 çaybardağı 1/4 ünü sulandırılmış içilmesi gerekirken, ben hapta kullandığım zamanlarda günde 2 çay bardağı içmiştim.
teşekkür ederim canım hemen alacam işallah düzene girer

tatlım zaten listemiz hamile kalmaya çalışanlar için oluşan bir liste..
hadi ver beklenen adet tarihini de seni de ekleyelim...
bu liste bizim uğurumuz oldu..
herkese uğur getirsiiiinnnn...
:icecream:

ben en son 21 eylülde adet olmustum ondan bu yana hiç kanama olmadı klasik testten yapmıştım negatif çıkmıştı en son cuma günü kandan baktırdım yine bişey yok doktor ilaç verdi adet olmam için şuan onu kullanıyırum 1 hafta sonra adat olurum galiba o yüzden bende tarih yok valla Allah'a kalmış işim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım diğer yaptırdığın tahlilde herhalde prolaktin daha da çok çıkmış. Çünkü onun için emar istemiş olması lazım, bende çektirmiştim. Şükür ki bende bişey çıkmamıştı.
Hiç merak etme, bu durum hapla geçirilebilir olmalı. bu değerin yüksek olması Hiperprolaktin olduğunu gösteriyo galiba,
Peki doktorun bu durum için sana nasıl bir tedavi uygulayacak?
bizimle paylaş canım, ellimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana...
hiç stres yapma... çünkü bu değerler çok inişli çıkışlı..

cevabin için cok tesekkur ederim canim.
doktora daha pazartesi gunu gidecegiz.yani daha gorusmedik.o zamana kadar meraktan olecegim o yuzden size sordum.belki ayni durumda olaniniz vardir diye.

Herkese selam yeni arkadaşlarda gelmiş..
doremi kullanıcısından alıntı
aktarlardan bulabilirsin canım...
hayıt suyu diyince hemen zaten faydalarını anlatıyor aktarcı..
ben gçen tekrar almaya gittiğimde, aktartıca benim şuan değerlerim düşük fakat ben önlem amaçlı kontrol altında tutmak için içmek isityorum bi zararı olurmu dedim..
ömür boyu için.. asla bir zararı olmaz.. dedi..
hazır suyu ve tohumu var canım. bence hazır suyunu al. çünkü hayıtın özü daha çok çıkmış bir suymuş bu ve uygulaması daha kolay olduğu için suyunu öneririm. günde 3 çaybardağı 1/4 ünü sulandırılmış içilmesi gerekirken, ben hapta kullandığım zamanlarda günde 2 çay bardağı içmiştim.

Bunu bende bilmiyodum asıl içeriliği ne bunun herşeyemi iyi geliyor.

Bu gün ankara çok güzel..havalarda güzelleşiyor inşallah bizim durumlarda iyi ve güzel olur..bu aylarda bir sabırsızlık aldı başını gidiyo bende hayır olsun diyorum...ya artık günden güne artıyo anne olma isteğim,onun etkisi var.:)

doremi cok teşekkürler canım herkese elinden geldiğince burda yardımcı oluyosun inşallah en kısa zamanda istediğin hamilelik gerçekleşir hepimizin gerçekleşir ben adet olmayı bekliyorum sonrasında ilk defa bebek sahibi olmak için korunmasız ilişkiye giricem allaha dua ediyorum inşallah bir sürü aşamalardan geçmem burda okuyorum karnından igne vurulanlar bi sürü tedavilerle ugraşanlar allahım bana inşallah bunları yaşatmaz kimseye yaşatmaz allah isteyen herkese versin aminn,,

merhaba kızlar eczanelerin hiç birinde preglyn 5000 bulamadım ovitrelle kullansam olmaz mı acaba sonuçta o da yumurta çatlatan bir ilaç içinizde ovitrelle kullanan ya da nasıl kullanıldığını bilen var mı yardım ederseniz sevinirim

eşimiin ablası bugün nöbetçi ona söyleyeceğim bir sorsun doktoruma bende telefon numarası yok . bakalım ne diyecek bu aradada görümcemin eşi eczacı oda araştırıyor hayırlısı olsun tatlım sen neler yapıyorsun nasılsın

canım buna çok sevindim..
hadi bakalım bulunca haber ver banada..
ben de bugün gezmeye gittim, stres attım.. yenigeldim eve..
iyi oldu bana da..

doremi cok teşekkürler canım herkese elinden geldiğince burda yardımcı oluyosun inşallah en kısa zamanda istediğin hamilelik gerçekleşir hepimizin gerçekleşir ben adet olmayı bekliyorum sonrasında ilk defa bebek sahibi olmak için korunmasız ilişkiye giricem allaha dua ediyorum inşallah bir sürü aşamalardan geçmem burda okuyorum karnından igne vurulanlar bi sürü tedavilerle ugraşanlar allahım bana inşallah bunları yaşatmaz kimseye yaşatmaz allah isteyen herkese versin aminn,,

canım, iyi dileklerin için çok saolasın... a.s.
bebek kararına çok sevindim...inşaallah ilk ayda kavuşursun minicik bebeğine...allah aratmasın canım benim.. :ecrin_bebek:
hadi bana bir söz ver şimdi bakalım :)))))
bu saatten sonra hiç birşey düşünmüyosun, kendini rahat bırakıyosun, olucakmı olmucak mı diye sakın stres yapma,, herşeyi oluruna bırak..
inan bu çok daha iyi...

Bu gün ankara çok güzel..havalarda güzelleşiyor inşallah bizim durumlarda iyi ve güzel olur..bu aylarda bir sabırsızlık aldı başını gidiyo bende hayır olsun diyorum...ya artık günden güne artıyo anne olma isteğim,onun etkisi var.:)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. belki de içine doğuyordur,, ay acaba bu ay varmıdır kızzz:))))))))))))))))))) inşşşşşşşş..........

bu arada hayıt suyu hormonları dengeliyor canım..
prolaktini yüksek olanlar içiyor.. bende devamlı içiyorum artık...

evt canım inşallah yapmam zaten su sıralar atanma streside yaşıyorum 5 yıl cocuk yapmamamın sebebide sırf iş sahibi olmaktı atamalarımız yapıldı kılpayı bu atamayı kaçırdım artık yaza kaldık o yüzden ikinci atamaya kadar hamile kalmak istiyorum burda sizlerle paylaşırım tedavi evrelerimi güzel haberide burda inşallah veririm herşey için teşekkürler doremicim

caNLARIM NASILSINIZ BENIM ANNEM HASTANEYE YATTI ONUN ICIN GELEMIYORUM FAZLA HABERINIZ OLSUN MUJUK

merhaba doremi hayıt otunundan bahsetmişsin nasıl kullanacagınız bilgi verirmisin

hayıtın hazır suyu ve tohumu var canım.
bence hazır suyunu al. çünkü hayıtın özü daha çok çıkmış bir suymuş bu ve uygulaması daha kolay olduğu için suyunu öneririm.
günde 3 çaybardağı 1/4 ünü sulandırılmış içiyorsun..
zaten aktarcı sana nasıl kullanacağın hakkında bilgi verir.. şişeninde üstünde de yazıyor canım..
ama hayıt otunun nasıl kullanılacağıyla ilgili bir bilgim yok..
hayıt suyu daha kolay ve pratik.. ve benim gibi teferruat istemeyenler için süper.. :)))

caNLARIM NASILSINIZ BENIM ANNEM HASTANEYE YATTI ONUN ICIN GELEMIYORUM FAZLA HABERINIZ OLSUN MUJUK

canım inanırmısın bugün sana msj atacaktım özeline.. nerelerdesin diye.. merak ettim çünkü..

annen için çok üzüldüm canım, çoookkk geçmiş olsun.. ciddi bişeyi yoktur umarımm..
allahtan acil şifalar dilerim canım..
a.s. a.s. a.s. (bu çiçekler annen için)

merhaba kızlar eczanelerin hiç birinde preglyn 5000 bulamadım ovitrelle kullansam olmaz mı acaba sonuçta o da yumurta çatlatan bir ilaç içinizde ovitrelle kullanan ya da nasıl kullanıldığını bilen var mı yardım ederseniz sevinirim

tatlım bununla ilgili malesef ki hiç bir bilgim yok yaaa :KK43:(((
keşke yardımcı olabilseydimmm :çok üzgünüm:

eee.. napıcaksın şimdi peki?

selam ankara nevşehir ve antalya olmak üzere 3 şehirde eczanelere soruluyor:eek: bulunamazsa eğer ovitrelle kullanacağım canım yapacak birşey yok başka haber veririm sana

merhaba tatlım buldum preglyn 5000 yarın kaş taki bir eczane gönderecek çokk mutluyumhihoyyyt:teytey: inşallah bu ay hamiş olurumda bu kadar iğneyi arayıp bulmama değer :Saruboceq:

X