- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
dotinex iyi ben de kullandım hiçbir yan etkisini görmedim ama ara verince bu meret tekrar çıkıyor her zaman tetikte olmak lazım...
evet canımmm..
2 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol etmek gerekiyor..
geçmiş olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dotinex iyi ben de kullandım hiçbir yan etkisini görmedim ama ara verince bu meret tekrar çıkıyor her zaman tetikte olmak lazım...
slm kızlar;evet canımmm..
2 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol etmek gerekiyor..
geçmiş olsun..
slm kızlar;
tahlil sonucumu aldım ama doktorum erken çıkmış gösteremedim yarın sabah erkenden gideceğim ;
0.6 çıkmış prolaktinim 1 ayda hemde ne yapıcam şimdi ben sabah olmaz artık bana.
Değerler 3.4 -24.1 arası
kafayı yemezsem iyidir.Şimdi ne olacak bilmiyorum...Yardım yaaa moralde olsun biseyler diyin bana(((
merhaba kızlar ben msj okudumda benım dr tanıdık ve kesınlıkle dostınex ıcerken hamıle kalma dedı korunmamı ıstedı hamıle kalırsan dusuk olur dedı bunu ıkı doktora sordum kesınlıkle korunmayı tavsıye ettı bılgınıze.
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :enbuyukkk:
1-doremi : 4 şubat....
2-anemone : 11 şubat
3-qusel :
4-pancuben : 9 şubat
5-sefa5562 : 12 şubat
6-umudunu_kaybetme:
7-zeze06 : 6 şubat
8-a_z: 6 şubat
9-esma_memo_12: 6 şubat
10-arzella:
Günaydın ben geldim:)))canım düşmüş işteeeeeeeeee... :dance:
niya üzülüyosun anlamadım.....
süper bişey bu...
tabi ilk doktorunun söylediği önemli..
hemen bize dön gelince çok merak ederim yoksa canım...
ayyy canımmm..
seni böyle mutlu görünce çok seviniyorum ve bende senden cesaret bulup umutlu, mutlu oluyorum.. :1hug:
bu ışığını asla kaybetme...
ne güzel yakında ailene de kavuşacakmışsın, allah kavuştursun bitanemm..
güzel moral olacak sana gerçekten.. ne güzel hep böyle ole emii.. kaydirigubbakcemile5
Günaydın ben geldim:)))
Doktorum ilaçla böyle düşmesi çok güzel dedi.))))Arada sırada baktırmakta fayda var dedi.15 Gün sonra belki yine ölçtürcem ama bebek içinde BİSMİLLAH deriz İnşallah:)))Eşimde düşük görünce çok şaşırdı.Ama sonucu öğrenince çok sevindi.Bakalım kısmet yaa :sm_cool:
Günaydın ben geldim:)))
Doktorum ilaçla böyle düşmesi çok güzel dedi.))))Arada sırada baktırmakta fayda var dedi.15 Gün sonra belki yine ölçtürcem ama bebek içinde BİSMİLLAH deriz İnşallah:)))Eşimde düşük görünce çok şaşırdı.Ama sonucu öğrenince çok sevindi.Bakalım kısmet yaa :sm_cool:
günaydın herkeze bugün nasılız
doremi liste başı sensin regl 4 şubatmış demekki ilk bebek haberi senden gelecek demekki inşallah bizde arkadan geliriz ve burdan bebeklerimizin muzurluklarını paylaşırız inşallah
ayyy canımmmm...
sabah sabah ne güzel şeyler söylüyosun yaaaa....
moral kaynağımsın sen benim... a.s.
inşaallah bitanem, inşaallah bu ay hepimiz burda sevinirizzz.. :1hug:
inşallah canım yaaa hepimize nasip etsin dualarım hepimiz içinmerhaba sevindim düştüğüne prolaktinciğinin hadi bu ay senden bekliyoruz bebiş haberlerini inşallah olur tatlım allah gönlüne göre versin canım:saruboceq: :teytey:
inşallah hepmizin gönlüne göre verir hepimizin regl dönemleri yakın:)))arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:
1-doremi...................................: 4 şubat
2-anemone...............................: 11 şubat
3-qusel....................................: ?
4-pancuben..............................: 9 şubat
5-sefa5562...............................: 12 şubat
6-umudunu_kaybetme...............: ?
7-zeze06..................................: 6 şubat
8-a_z.......................................: 6 şubat
9-esma_memo_12....................: 6 şubat
10-arzella.................................: ?
inşallah hepmizin gönlüne göre verir hepimizin regl dönemleri yakın:)))