- 16 Ocak 2009
- 55
- 0
bende varımm prolaktinle ugrasan bni de yazın listeyee
kızlar nerdesinizz... bugün kimse yokmuuuu???:çok üzgünüm:
prolaktinzedeleeeerrrrrr,,,,hadi gelin sizleri bekliyorum :) :icecream:
ALLAH neşeni arttırsın bitanem neşeni geri kazandığına sevindimdevamlı gülersin inşallaha.s.
Selamm...benim prolaktinim 38 çıktı raporumda max:23 yazıyor.doktorum.4 ay sonra birdaha gel dedii.bende başka yere gitmedim..ama hamilede değilimm.tekrar gidip ölçtürmek istiyorum ama bu aralar işlerim yoğun,gene akışına bıraktımm.inşallah gideceğim.bir o kadarda çok istiyorum çocuk sahibi olmayı,kızıyorum kendime ama doktorum 4 ay dediği için bekliyorum.düzeliyormu arkadaşlar ya korkmaya başladım acaba olmucakmı diye 6 aydır uğraşıyorum.özel bir hastanenin başhekiminde muayene oluyorum o yüzden endişelenmek istemiyorum.olur diyo başka bişi demiyor.ben 2 kutu doxtinex kullandım bitirdim..adet düzensizliğim yok ..1 kere oldu onada doktora gittim zaten..bunlar geldi başıma....korkuyorum...
Hey..şuanda burda olmanıza sevindimm..benide listeye ekledinizmi?
tatlım prolaktin çok değişken bir hormon..
benim doktorumda eğer hamile kalmazsan 2 ay sonra yani martta adetin bittiği gibi gel dedi..
2 ay bu değeri korursun dedi...
daha sonra yükselme başlıyormuş..
bence eğer için rahat değil ise başka bir doktora daha git.
bu benim 3. doktorum canım.. hep deniyoruz, memnun kalmadığımız mutlaka bir yerler oluyor.. ihmal etme yaniii...
inşaallah 4 aya kalmadan hamilelik haberini alırız senden.. herşey gönlünce olsun canım..
eklemezmiyim canım benim :)))
hoşgeldin listemizeee...
inşaallah bu listede herkez bu ay sonu sevinecek, allah hepimizin yüzüne güler inş.. kaydirigubbakcemile5
bu liste bizim uğurumuz olsun...
(gerçi benim umudum hiç yok ama)
heeeyy ne oluyor kızıyorum amaklava: ne demek umutsuzluk içimizden bir kişi bile umutsuzluğa düşse hepimiz umutsuz olmuş oluruz çünkü hepimizin sorunu prolaktin ve hepimiz bebiş istiyoruz zamanı gelince bebişlerimizde bizi bulacak . emin ol sabret ve dua et umutsuz yaşanmaz hem her konuda insan bir şeyi çok isterse olurmuş sende umut et ve zamana bırak olur mu?
bana gelince ben çoooook mutluyum bu cuma okullar kapanıyor ( eşim lise matematik öğretmenide o nedenle okulların kapanmasını bekliyoruz ) vee ben biricik yegenim vişne reçelime ablama ve ailemin diğer ferttlerine kavuşacağım ALLAH izin verirse inşallah pazartesi günü nevşehir e gideceğiz:Saruboceq: hem sabırsızlanıyorum hemde bir terslik olmasından korkuyorum uuufffff ben ailemi çoook özledim .. böyle işte gün sayıyorum :asigim: