kızlar şuan gök delinmiş gibi yağmur yağıyor gök gürlüyor ve ben korkuyorum
caNLARIM NASILSINIZ BENIM ANNEM HASTANEYE YATTI ONUN ICIN GELEMIYORUM FAZLA HABERINIZ OLSUN MUJUK
hadi bakalım hayırlısı olsun canım.. belki de içine doğuyordur,, ay acaba bu ay varmıdır kızzz:))))))))))))))))))) inşşşşşşşş..........
bu arada hayıt suyu hormonları dengeliyor canım..
prolaktini yüksek olanlar içiyor.. bende devamlı içiyorum artık...
İNŞALLAH.:Saruboceq:CANIM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER ÇOK YARDIMCISIN..BUNU BİR SORACAĞIM.BAKALIM BULABİLCEMMİ? ANKARDA....
HAVA ÇOK KÖTÜ BUGÜN; KAPALI ; İNSANIN RUHU DARALIYOR RESMEN, HİÇ BİRŞEY YAPASIN GELMİYOR..
merhaba doremi
geçen hafta doktora gıttım ve prolaktınım ın yuksek oldugundan suphelendı
dun regl oldum ve bu sabah prolaktınımı ölçtürdum 21.6 cıktı
doktorum sınırda oldugunu soyledı
ve bana parlodel 2.5 mg alıştırma tableti ve o bıtınce 5 mg lıgını devam etmemı soyledı
bu arada 2-3 gun parlodel bulantı,kusma ve bayılacak derecede fenalasma yapabılırmıs
cok normalmıs ve kabızlık olabılır dedı doktorum ve sakın ama sakın bunlardan korkup
ilacı bırakma dediii.cok normalmıs yaniiiii
artı ayın 26 sından 30 una kadar da sabah aksam klomen kullanıcam
doktorum ayın 2 sınde tekrar cagırdı
eger yumurtam yeterlı boyuta ulasırsa catlatma ıgnesı verecekmıss
dolayısı ileeeeeeee benıde prolaktınden muzdarip hamış olmak isteyenler
listesıne ekleyebılirsın tatlımmm
doremı annemn ıcın guzel dıleklerıne tesekkurler..
benımde 5 subat regl tarıhım cnm a.s.
merhaba arkadaşlar bende bekarım ve başım bu prolaktin ile dertte. adet düzensizliği için doktora gittim prolaktinim 134 çıktı.daha öncede parlodel 3 ay kullandım düşürmedi. dahada yükseldi. aynı zamanda mr çekildi ve 13 adet mikroadenom var normal olduğunu söylediler. ben gene çok endişeliyim gittiğim doktor gene 3 aylık parlodel tedavisi verdi.ilaç bende sadece burun tıkanıklığı ve gözlerimi çok kuru hissetmek dışında bir problem yapmıyor. ancak benim sormak istediğim adet döneminde parlodel almaya devammı ediyorum?. kendimi acayip şişkin hissediyorum. doktor bu arada adet göreyim diye sabah -akşam duphaston verdi. kanama olunca bırakırsın dedi. kutu bitmek üzere halen göremiyorum.off ne zor iş ya. umarım hepimiz şifa buluruz..
anamone çokteşekkür ederim sağol. tekrar görüşcem doktorumla,ama birşey daha sorcam mesala ilacı 3 ay kullan deniyor ya tahlili ilaç kullanımına devam ederkenmi yaptırıyonuz. yoksa ilaç bittikten sonra regliyi bekleyip 3.günmü çünkü ozaman bu süreçtede yükselebilir değilmi? ay ne karışık işler bunlar of.:1no2:.parlodel kullananlar regli iken ilacı alıyorlarmı?allah sabırlar ve sağlık versin hepimize bende geleceğimden endişeliyim bu endişe içinde bu prolaktinim düşmeyecek herhalde. acayip korkuyorum:çok üzgünüm: