Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar şuan gök delinmiş gibi yağmur yağıyor gök gürlüyor ve ben korkuyorum

İNŞALLAH.:Saruboceq:CANIM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER ÇOK YARDIMCISIN..BUNU BİR SORACAĞIM.BAKALIM BULABİLCEMMİ? ANKARDA....

HAVA ÇOK KÖTÜ BUGÜN; KAPALI ; İNSANIN RUHU DARALIYOR RESMEN, HİÇ BİRŞEY YAPASIN GELMİYOR..

evet canım bu havalarda böyle oluyor insan..

senin prolaktinin bu arada kaçtı canım?

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

Son düzenleme:
merhaba doremi
geçen hafta doktora gıttım ve prolaktınım ın yuksek oldugundan suphelendı
dun regl oldum ve bu sabah prolaktınımı ölçtürdum 21.6 cıktı
doktorum sınırda oldugunu soyledı
ve bana parlodel 2.5 mg alıştırma tableti ve o bıtınce 5 mg lıgını devam etmemı soyledı
bu arada 2-3 gun parlodel bulantı,kusma ve bayılacak derecede fenalasma yapabılırmıs
cok normalmıs ve kabızlık olabılır dedı doktorum ve sakın ama sakın bunlardan korkup
ilacı bırakma dediii.cok normalmıs yaniiiii
artı ayın 26 sından 30 una kadar da sabah aksam klomen kullanıcam
doktorum ayın 2 sınde tekrar cagırdı
eger yumurtam yeterlı boyuta ulasırsa catlatma ıgnesı verecekmıss
dolayısı ileeeeeeee benıde prolaktınden muzdarip hamış olmak isteyenler
listesıne ekleyebılirsın tatlımmm

geçmiş olsun canımm..
çok şükür ki prolaktin değerin çok güzel.. bu yönden çok şanslısın..
bende parlodel kullanmıştım, ama felaket derecede yazdığın tüm yan etkilerini yaşadım..
2,5 mg lık kullandıktan sonra değerim daha çok çıktı. bu sefer doktor 5 mg lık vermişti ve yan etkileri inanılmazdı..kör oldum sanmıştım,kusma,mide bulantısı ve baş dönmesi çok feciydi.. apar topar hastaneye götürdü eşim beni ve doktor hemen emar istedi.. çok şükür ki bir şey çıkmadı..derken bu durumda doktor hapı değiştirdi ve dostinex verdi...
ben bunları anlatıyorum sana ama sakın korkma, herkeste aynı olacak diye bir şey yok..
herkesin bünyesi farklıdır ki.. ozamanlar benim değerim 98 di..
senin değerin ise düşük.. bu yüzden çok iyi bir durumdasın..
tedavin inşaallah iyi gider ve en yakın zamanda hamile kalırsın inşaallah canım...
hemen uğurlu listeme ekliyorum seni..
bana beklenen adet tarihini de yazarmısın canım?
hayırlı olsun bakalımmm.. :sm_cool:

doremı annemn ıcın guzel dıleklerıne tesekkurler..

benımde 5 subat regl tarıhım cnm a.s.

doremı annemn ıcın guzel dıleklerıne tesekkurler..

benımde 5 subat regl tarıhım cnm a.s.

rica ederim canım. ne demek, umarım ki iyileşmiştir annen :)))
uğurlu listeme ekledim canım.. inş. şans getirir..

Amin cnm
2 gun oınce ruyamda bebek emzırıyodum gercek gıbıydı sankı gelıcekmı acaba bebegım yaa :))

Slm Canım ;
Nasılsın ne var ne yok ? bugün sessiz burası herkes beklemede aynen benim gibi Şubat ayı biran önce gelmesini bekliyoruz değil mi hanımlarrrrr?

arkadaslar merhaba benm sorunum cok komık bı sekılde olustu ben oglumu 8 yıl once emzırmeyı kestıkten sonra acaba sütüm kesıldımı dıye sureklı meme uclarını sıkıp bakmaktan farkında olmadan uyarmışım bu yuzden prolaktın yuksek cıkıp duruyor agnucaston verdıler ama kullanmadm sutyen takınca gerılıyor sısıyor takmayınca ıyı oluyor sımdı ultrasonu ve prolaktını tekrar edıcem bakalım nolucak banda hamıle kalamayabılırsın acele cocuk yap dıyor dr ama nasıpden zıyadesı olmaz herhalde hayırlısı dıyelım benm için dua edın hanımlar sız sız olun sakın gogus uclarıyla oynamayın

canım sat ım 22 ocak
sanırım bır sonrakı ayda 22 subatta adet olmam gerekıyorrrr

merhaba arkadaşlar bende bekarım ve başım bu prolaktin ile dertte. adet düzensizliği için doktora gittim prolaktinim 134 çıktı.daha öncede parlodel 3 ay kullandım düşürmedi. dahada yükseldi. aynı zamanda mr çekildi ve 13 adet mikroadenom var normal olduğunu söylediler. ben gene çok endişeliyim gittiğim doktor gene 3 aylık parlodel tedavisi verdi.ilaç bende sadece burun tıkanıklığı ve gözlerimi çok kuru hissetmek dışında bir problem yapmıyor. ancak benim sormak istediğim adet döneminde parlodel almaya devammı ediyorum?. kendimi acayip şişkin hissediyorum. doktor bu arada adet göreyim diye sabah -akşam duphaston verdi. kanama olunca bırakırsın dedi. kutu bitmek üzere halen göremiyorum.off ne zor iş ya. umarım hepimiz şifa buluruz..

merhaba öncelikle geçmiş olsun benim 3 senedir var prolaktin sorunum ve hep dostinex kullandım ve adet dönemim gelmeden ilaç biterdi ve regl 3 .günü tahlil yaptırır ona göre dr ilaca devam edip etmemem gerektiğini söyler parlodel hiç kullanmadım aslında bekarsın ve doktordan dostinex isteyebilirsin ( doktorlar evli ve bebek isteyenlere parlodel veriyor genelde ) ben senin yerinde olsam dr dostinex isterdim çünkü prolaktin tedavisinde dostinex parlodel den daha güçlü bir ilaç ve 2-4 hapta düşürebiliyor prolaktin seviyesini ve senin seviyende baya yüksek onun için bence dostinex iste yan etki olarak bende sadece uyku yapıyor onun için yatarken içiyorum .birde aklında olsun prolaktinin düşse bile 2 ayda bir tahlil yaptır çünkü çok yaramaz bir hormon 1 ay düşüyorsa diğer ay tavan yapabiliyor ve sana tavsiyem stresten uzak dur çünkü bu hormonun diğer adı stres hormonu maalesef zorda olsa uzak kalmamız gerekiyor stresten ben evliyim ve bebek istiyoruz ama prolaktin engel oluyor onun için sen bekarken önlemini almanı tavsiye ederim ALLAH şifa versin hoşça kal

anamone çokteşekkür ederim sağol. tekrar görüşcem doktorumla,ama birşey daha sorcam mesala ilacı 3 ay kullan deniyor ya tahlili ilaç kullanımına devam ederkenmi yaptırıyonuz. yoksa ilaç bittikten sonra regliyi bekleyip 3.günmü çünkü ozaman bu süreçtede yükselebilir değilmi? ay ne karışık işler bunlar of.:1no2:.parlodel kullananlar regli iken ilacı alıyorlarmı?allah sabırlar ve sağlık versin hepimize bende geleceğimden endişeliyim bu endişe içinde bu prolaktinim düşmeyecek herhalde. acayip korkuyorum:çok üzgünüm:

tatlım parlodel in içinde kaç hap var bilmiyorum dr bana dostinex 8 lik verdi pazartesi-perşembe günleri 1 tane içiyorum yani haftada 2 tane bir sonraki regl dönemime kadar ilaç bitiyor böylece ve regl 3 . günü tahlil yaptırıyorum evet karışık işler ama alışırsın sende bende evlenmeden önce tanıştım prolaktinciğimle ve 1 sene 5 ay oldu evleneli beni ne kadar sevdiyse prolaktin peşimi bırakmadı hala uğraşıyorum ama ben en başta hata yaptım çünkü 1 sene kadar hiç ilaç kullanmadım takip etmedim yani senin yaşadığın duyguları anlayabiliyorum çünkü aynılarını bende düşündüm hatta ben çocuğum olmayacaksa neden evleneyim evlendiğim kişiyide neden çocuktan mahrum edeyim evlenmemem gerek diye düşünüyordum ama bir süre sonra daha fazla prolaktin hakkında bilgi öğrenince ve çevrende prolaktini yüksek olup hamile kalanları görünce rahatlanım benim 3 sene içinde prolaktin seviyem en fazla 79 a çıktı 1 ay önce yaptırdığım tahlilde 52 çıktı ve ben ilaç kullanmadım stresten uzak kaldım ve 1 hafta önce tekrar tahlil yaptırdım 38 e düştü yani bu demek oluyorki stres yükselmesine en büyük etken şimdi dostinex kullanıyorum . ayrıca yumurta güçlendirici klomen kullandım ve şimdi yumurtalarımın belirli bir büyüklüğe gelmesini bekliyorum sonra çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah bütün isteyenlerle birlikte bende hamiş olurm:Saruboceq: bu arada benim görümceminde prolaktin sorunu varmış yeni evlendiği zamanlarda şimdi ikizleri var 10 yaşındalar yani içini rahat tut evlenince bebişin olabilir sadece kontrol altında tut ve ilaçlarını içmeyi ihmal etme birde diğer arkadaşlar hayıt suyu içiyorlar prolaktini düşürüyor bende aldım ama içemedim kendimi zorlayarak içmeyi düşünüyorum aktardan alabilirsin 10 ytl 1 çay bardağının 3/1 e hayıt suyunu geri kalanınada normal su koyup içiyorsun günde 2 kez sen bilirsin istersen dene strestende uzak dur rahat ol iyi şeyler düşün ki iyi olsun hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…