Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

evet canımmm..
2 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol etmek gerekiyor..
geçmiş olsun..
slm kızlar;
tahlil sonucumu aldım ama doktorum erken çıkmış gösteremedim yarın sabah erkenden gideceğim ;
0.6 çıkmış prolaktinim 1 ayda hemde ne yapıcam şimdi ben sabah olmaz artık bana.
Değerler 3.4 -24.1 arası
kafayı yemezsem iyidir.Şimdi ne olacak bilmiyorum...Yardım yaaa moralde olsun biseyler diyin bana(((

iyi aksamlar kızlar bende lıstede olmak istıyorum zaten bu bolumu takıp edıyordum bır aradır takıp edımıyordum umarım hepimize uğurlu olur hepımız bebışlerimizi Allahın iznıyle kavusuruz....

merhaba kızlar ben msj okudumda benım dr tanıdık ve kesınlıkle dostınex ıcerken hamıle kalma dedı korunmamı ıstedı hamıle kalırsan dusuk olur dedı bunu ıkı doktora sordum kesınlıkle korunmayı tavsıye ettı bılgınıze.

canım düşmüş işteeeeeeeeee... :dance:
niya üzülüyosun anlamadım.....
süper bişey bu...
tabi ilk doktorunun söylediği önemli..
hemen bize dön gelince çok merak ederim yoksa canım...

Son düzenleme:

canım evet bizde bunda çok gittik geldik
ve ilk doktor görüşmemizde ilk sorduğumuz soru bu oldu..
ben ve diğer arkadaşlarımızın doktorları..
korunmanıza gerek yok, biz hamilelere bile veririz dediler..
artık kime inanıcaz bilmiyorum

ay kızlaaarrr...
başı ben çekiyorummm inanmıyorumm... delikafadulden
bu arada 6 şubat da çok bereketli maaşallah :))))))) :icecream:
beklenen adet tarihini vermeyi unutan kızlar, en yakın zamanda bekliyorum tarihinizi...

canım düşmüş işteeeeeeeeee... :dance:
niya üzülüyosun anlamadım.....
süper bişey bu...
tabi ilk doktorunun söylediği önemli..
hemen bize dön gelince çok merak ederim yoksa canım...
Günaydın ben geldim:)))
Doktorum ilaçla böyle düşmesi çok güzel dedi.))))Arada sırada baktırmakta fayda var dedi.15 Gün sonra belki yine ölçtürcem ama bebek içinde BİSMİLLAH deriz İnşallah:)))Eşimde düşük görünce çok şaşırdı.Ama sonucu öğrenince çok sevindi.Bakalım kısmet yaa :sm_cool:

evet tatlım gerçekten iyi morl olacak benim için ailemi görmek inşalllah canım hiç birimiz içimizdeki ısığı umudu kaybetmeyiz

merhaba sevindim düştüğüne prolaktinciğinin hadi bu ay senden bekliyoruz bebiş haberlerini inşallah olur tatlım ALLAH gönlüne göre versin canım:Saruboceq: :teytey:

yaa dedim ben sana...
bak ne güzel düşmüş ...
bundan sonra hep kontrol altında tutucaksın okadar canım....
şuan prolaktinciğin yerlerdeeee kaydirigubbakcemile3
hadibakalım canım hakkında hayırlısı olsun...

günaydın herkeze bugün nasılız

doremi liste başı sensin regl 4 şubatmış demekki ilk bebek haberi senden gelecek demekki inşallah bizde arkadan geliriz ve burdan bebeklerimizin muzurluklarını paylaşırız inşallah

ayyy canımmmm...
sabah sabah ne güzel şeyler söylüyosun yaaaa....
moral kaynağımsın sen benim... a.s.
inşaallah bitanem, inşaallah bu ay hepimiz burda sevinirizzz..
:1hug:

ayyy canımmmm...
sabah sabah ne güzel şeyler söylüyosun yaaaa....
moral kaynağımsın sen benim... a.s.
inşaallah bitanem, inşaallah bu ay hepimiz burda sevinirizzz..
:1hug:

size az da olsa moral kaynagı oluyorsam ne mutlu bana :teytey: ben aslında duygu olarak çok dalgalı birisiyim ama nedense bu hafta içim kıpır kıpır çok pozitif bakıyorum etrafıma ve çevremdeki insanlarında mutlu umutlu pozitif olmalarını istiyorum ve bu ay çok inanıyorum bir şeylerin olacağına inşallah yüce ALLAH ım yüzümüze güler ve hepimiz bu ay hamile olduğumuzu öğreniriz :Saruboceq:

merhaba sevindim düştüğüne prolaktinciğinin hadi bu ay senden bekliyoruz bebiş haberlerini inşallah olur tatlım allah gönlüne göre versin canım:saruboceq: :teytey:
inşallah canım yaaa hepimize nasip etsin dualarım hepimiz için

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:

1-doremi...................................: 4 şubat
2-anemone...............................: 11 şubat
3-qusel....................................: ?
4-pancuben..............................: 9 şubat
5-sefa5562...............................: 12 şubat
6-umudunu_kaybetme...............: ?
7-zeze06..................................: 6 şubat
8-a_z.......................................: 6 şubat
9-esma_memo_12....................: 6 şubat
10-arzella.................................: ?

inşallah hepmizin gönlüne göre verir hepimizin regl dönemleri yakın:)))

inşallah hepmizin gönlüne göre verir hepimizin regl dönemleri yakın:)))

amin canım inş... :Saruboceq:
ama eğer ben adet olursam, ''''ki inşaallah olmam''''.. bu ay dostinexle beraber prolaktinciğimin düştüğü için 28 günde adet olurum gibi geliyor. yani 2 şubat da olabilir adet günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…