günaydın herkeze nasılsınız ben hiççç iyi değilim bugün piyasada 5000 lik Pregnyl iğnesi bulamıyorum antalya da yok nevşehir deki eczanelere de sordum 1200 lük varmış 5000 lik yokmuş off boşa mı içtim ben şimdi klomeni
canım hemen doktorunu ara. bulamıyorum de.. o belki sana yardımcı olabilir..
teşekkür ederim canım hemen alacam işallah düzene gireraktarlardan bulabilirsin canım...
hayıt suyu diyince hemen zaten faydalarını anlatıyor aktarcı..
ben gçen tekrar almaya gittiğimde, aktartıca benim şuan değerlerim düşük fakat ben önlem amaçlı kontrol altında tutmak için içmek isityorum bi zararı olurmu dedim..
ömür boyu için.. asla bir zararı olmaz.. dedi..
hazır suyu ve tohumu var canım. bence hazır suyunu al. çünkü hayıtın özü daha çok çıkmış bir suymuş bu ve uygulaması daha kolay olduğu için suyunu öneririm. günde 3 çaybardağı 1/4 ünü sulandırılmış içilmesi gerekirken, ben hapta kullandığım zamanlarda günde 2 çay bardağı içmiştim.
tatlım zaten listemiz hamile kalmaya çalışanlar için oluşan bir liste..
hadi ver beklenen adet tarihini de seni de ekleyelim...
bu liste bizim uğurumuz oldu..
herkese uğur getirsiiiinnnn... :icecream:
Canım diğer yaptırdığın tahlilde herhalde prolaktin daha da çok çıkmış. Çünkü onun için emar istemiş olması lazım, bende çektirmiştim. Şükür ki bende bişey çıkmamıştı.
Hiç merak etme, bu durum hapla geçirilebilir olmalı. bu değerin yüksek olması Hiperprolaktin olduğunu gösteriyo galiba,
Peki doktorun bu durum için sana nasıl bir tedavi uygulayacak?
bizimle paylaş canım, ellimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana...
hiç stres yapma... çünkü bu değerler çok inişli çıkışlı..
eşimiin ablası bugün nöbetçi ona söyleyeceğim bir sorsun doktoruma bende telefon numarası yok . bakalım ne diyecek bu aradada görümcemin eşi eczacı oda araştırıyor hayırlısı olsun tatlım sen neler yapıyorsun nasılsın
doremi cok teşekkürler canım herkese elinden geldiğince burda yardımcı oluyosun inşallah en kısa zamanda istediğin hamilelik gerçekleşir hepimizin gerçekleşir ben adet olmayı bekliyorum sonrasında ilk defa bebek sahibi olmak için korunmasız ilişkiye giricem allaha dua ediyorum inşallah bir sürü aşamalardan geçmem burda okuyorum karnından igne vurulanlar bi sürü tedavilerle ugraşanlar allahım bana inşallah bunları yaşatmaz kimseye yaşatmaz allah isteyen herkese versin aminn,,
Bu gün ankara çok güzel..havalarda güzelleşiyor inşallah bizim durumlarda iyi ve güzel olur..bu aylarda bir sabırsızlık aldı başını gidiyo bende hayır olsun diyorum...ya artık günden güne artıyo anne olma isteğim,onun etkisi var.:)
merhaba doremi hayıt otunundan bahsetmişsin nasıl kullanacagınız bilgi verirmisin
caNLARIM NASILSINIZ BENIM ANNEM HASTANEYE YATTI ONUN ICIN GELEMIYORUM FAZLA HABERINIZ OLSUN MUJUK
merhaba kızlar eczanelerin hiç birinde preglyn 5000 bulamadım ovitrelle kullansam olmaz mı acaba sonuçta o da yumurta çatlatan bir ilaç içinizde ovitrelle kullanan ya da nasıl kullanıldığını bilen var mı yardım ederseniz sevinirim
tatlım bununla ilgili malesef ki hiç bir bilgim yok yaaa(((
keşke yardımcı olabilseydimmm :çok üzgünüm:
eee.. napıcaksın şimdi peki?
tatlım bununla ilgili malesef ki hiç bir bilgim yok yaaa(((
keşke yardımcı olabilseydimmm :çok üzgünüm:
eee.. napıcaksın şimdi peki?