- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
tam olarak bu. genelde muhabbet burdan çıkıyorKeske erkek muhabbetlerine baksaydiniz.Asil konu orada dönüyor. Getcontact indirin insanlar nasil eklemis.bakin.instagramda engellenlere bakin.begenmelere bakin.telefon rehberinde engellenen numaralara bakin.nefret ediyorum bu erkeklerden
Maalesef bence bariz yalan. Hem yalan söyleyip hem de becerememiş. Profil fotoğrafı tek kendisi olsa da gizlese neyse , bu durumda sizi gizlemiş oluyor.Hanımlar selam.
Eşimin telefonunun şifresini bilmememle beraber benim sinirler az tavan yaptı geçtiğimiz günlerde. Sebep olarak hep daha önce telefonunu karıştırdığım gerekçesini sundu, iyi dedim. Evlendikten sonra hiç kurcalamadım ya da ne bileyim işte şifre girerken kafamı çevirirdim biraz güven kazansın diye. Ama artık 2 sene olmuş evlilik, 5 sene olmuş ilişki. Bezdim. Patladım. Şifreyi verdi. Bakmadım o günden sonra, benim derdim telefonunu kurcalamak değil senin gizlemen dedim.
Dün bi nişana katıldık, nişan çıkışı erkekler dışarı çıktılar. İyi dedim. Gece geç saatte geldi oraya da tamamım zaten 12 gibi anca toplanıldı çünkü. Kapıyı çaldı, kapı deliğinden bakarken mesaj atıyordu ben kilidi açarken kitledi koydu telefonu cebine. İçeri girince kime mesaj attım dedim, buluştuğu arkadaşlardan biriyle tartışmış ona yazdım dedi.
Neyse içime sinmedi, girdim sabah telefonuna. O mesaj attım dediği saatte bi mesaj yok, silmiş. Arkadaşlarının konuşmalarına girmedim zaten erkek muhabbetleri midemi bulandırıyor.
Gizlilik ayarlarına giresim geldi. Baktım profil fotoğrafını gizlemiş birkaç kişiye. Bazılarının numarası kayıtlı değil, bazıları kayıtlı, kadın hepsi. Profil fotoğrafında ikimiz varız bu arada.
Ben salak biri olduğumdan içime atamadım hesap sordum sabah. Açıklama olarak eski sevgililerim, flörtlerim, senden önce kapatmıştım profil fotoğrafımı dedi. Ben hatırlıyorum bi kere daha girdim yoktu onlar.
Az önce mesaj atmış "tekrar baktım, çoğu eski, yeni olanlar da salça olsun istemediklerim" dedi. Salça olsun istemiyorsan engellersin, profil fotoğrafı gizlemek nedir, sen salça olsun istemiyorsun ki salça olabilirler ama beni görmesinler istiyorsun diyorum. Yok aynı bürodayız falan diyor. Aynı büroda olan zaten evlendiğimizi bilmez mi ne alaka profil fotoğrafı gizlemek?
Size açıklaması geçti mi? Bana geçmedi çünkü. Sultanahmette turist değiliz az çok bazı şeyler arasında bağ kurabiliyorum. Beni de rahatsız edebileceğini düşündüğüm eski flörtlerim vardı engelledim mesela. Fotoğraf gizlemedim. Fotoğraf gizlemek açık kapı bırakmak değil mi sizce de?
Neye?Kızlar ne yaptınız. Üzümlü kekim Orangeg'i ikna edebildiniz mi?
Gerçekten mi beyin yok yoksa kâle mi almıyor anlamıyorum.Ya işte erkek yaa buna bide saygı duyacağim tövbe tövbe
İşte böyle şeyler beni daha çok sinirlendirir biliyor musun belki aldatsa bu kadar sinirlenmem hic birsey olmamış gibi konu değiştiren erkek kadsr itici birsey yokGerçekten mi beyin yok yoksa kâle mi almıyor anlamıyorum.
Haklısın yengenc az daha yazarsan kendimi pıçaklıcam ama
Umarım çocuk yoktur .Valla hiç istemiyorum peşine düşmek falan. Sabah da kendimi sıktım sıktım yok tutamadım, tiksindim çünkü. Hatta düşündüm böyle aldatıldığını öğrenen kadınlar nasıl susup delil falan topluyor diye ben kafayı yedim şu konuyla
Yalancı adam
Cocuk var mı?
Yok çocuk hayır. Açıklama olarak farklı bi şey demedi, eski mevzuların önümüze çıkmasını istemedim, dışarıdan nasıl göründüğünü anlıyorum ama amacım bizi rahatsız etmelerini engellemekti diyor. E biz 5 senedir beraberiz, 5 senedir herhangi bi rahatsızlık yaptılar mı hep profilinde biz vardık diyorum yok diyor. Öyle bi özellik gelince garantiye aldım diyor. O numaralarda erkek de vardı diyor.Umarım çocuk yoktur .
Bi süre gözdağı versen resmen yalancı çünkü evden kovsan burnu surtulse yani.14 yıldır evliyim şifreyi hiç degistirmedi çoğu zamanda telefonu ortada kalır eşim gider uyur..
Kocanı en iyi sen tanırsın canımın içi otur kendinle düşün , kim olsa bir anda silemez ve kendini esini dinle sen yasiyorsun onlaYok çocuk hayır. Açıklama olarak farklı bi şey demedi, eski mevzuların önümüze çıkmasını istemedim, dışarıdan nasıl göründüğünü anlıyorum ama amacım bizi rahatsız etmelerini engellemekti diyor. E biz 5 senedir beraberiz, 5 senedir herhangi bi rahatsızlık yaptılar mı hep profilinde biz vardık diyorum yok diyor. Öyle bi özellik gelince garantiye aldım diyor. O numaralarda erkek de vardı diyor.
Üstte bi arkadaş blöf yap demişti bulamadım onu tekrar. Ben aldım numaraları dedim aldığını tahmin ettim zaten dedi. O zaman arayıp sormamda bi sakınca yok dedim, bana salça olmasınlar da ne sorarsan sor dedi. Bilmiyorum valla ne yapacağımı inanın bilmiyorum beynim durmuş
Bu işin altından bir şeyler çıkarHanımlar selam.
Eşimin telefonunun şifresini bilmememle beraber benim sinirler az tavan yaptı geçtiğimiz günlerde. Sebep olarak hep daha önce telefonunu karıştırdığım gerekçesini sundu, iyi dedim. Evlendikten sonra hiç kurcalamadım ya da ne bileyim işte şifre girerken kafamı çevirirdim biraz güven kazansın diye. Ama artık 2 sene olmuş evlilik, 5 sene olmuş ilişki. Bezdim. Patladım. Şifreyi verdi. Bakmadım o günden sonra, benim derdim telefonunu kurcalamak değil senin gizlemen dedim.
Dün bi nişana katıldık, nişan çıkışı erkekler dışarı çıktılar. İyi dedim. Gece geç saatte geldi oraya da tamamım zaten 12 gibi anca toplanıldı çünkü. Kapıyı çaldı, kapı deliğinden bakarken mesaj atıyordu ben kilidi açarken kitledi koydu telefonu cebine. İçeri girince kime mesaj attım dedim, buluştuğu arkadaşlardan biriyle tartışmış ona yazdım dedi.
Neyse içime sinmedi, girdim sabah telefonuna. O mesaj attım dediği saatte bi mesaj yok, silmiş. Arkadaşlarının konuşmalarına girmedim zaten erkek muhabbetleri midemi bulandırıyor.
Gizlilik ayarlarına giresim geldi. Baktım profil fotoğrafını gizlemiş birkaç kişiye. Bazılarının numarası kayıtlı değil, bazıları kayıtlı, kadın hepsi. Profil fotoğrafında ikimiz varız bu arada.
Ben salak biri olduğumdan içime atamadım hesap sordum sabah. Açıklama olarak eski sevgililerim, flörtlerim, senden önce kapatmıştım profil fotoğrafımı dedi. Ben hatırlıyorum bi kere daha girdim yoktu onlar.
Az önce mesaj atmış "tekrar baktım, çoğu eski, yeni olanlar da salça olsun istemediklerim" dedi. Salça olsun istemiyorsan engellersin, profil fotoğrafı gizlemek nedir, sen salça olsun istemiyorsun ki salça olabilirler ama beni görmesinler istiyorsun diyorum. Yok aynı bürodayız falan diyor. Aynı büroda olan zaten evlendiğimizi bilmez mi ne alaka profil fotoğrafı gizlemek?
Size açıklaması geçti mi? Bana geçmedi çünkü. Sultanahmette turist değiliz az çok bazı şeyler arasında bağ kurabiliyorum. Beni de rahatsız edebileceğini düşündüğüm eski flörtlerim vardı engelledim mesela. Fotoğraf gizlemedim. Fotoğraf gizlemek açık kapı bırakmak değil mi sizce de?
Numaraları kaydedeceğinizi düşünerek onları arayıp uyarmış olabilir. O rahatlık bundan da kaynaklanmış olabilirÜstte bi arkadaş blöf yap demişti bulamadım onu tekrar. Ben aldım numaraları dedim aldığını tahmin ettim zaten dedi. O zaman arayıp sormamda bi sakınca yok dedim, bana salça olmasınlar da ne sorarsan sor dedi.
Benim anlamadığım profil fotosunu kapatmak engellemek değil ki, niye bizi rahatsız etmesinler diye bunu yaptım diyor? İnandırıcı değil bu durum. Ayrıca insan hoşlanmadığı kişinin ya numarasını siler ya da engeller onu foto kapatmak niyeYok çocuk hayır. Açıklama olarak farklı bi şey demedi, eski mevzuların önümüze çıkmasını istemedim, dışarıdan nasıl göründüğünü anlıyorum ama amacım bizi rahatsız etmelerini engellemekti diyor. E biz 5 senedir beraberiz, 5 senedir herhangi bi rahatsızlık yaptılar mı hep profilinde biz vardık diyorum yok diyor. Öyle bi özellik gelince garantiye aldım diyor. O numaralarda erkek de vardı diyor.
Üstte bi arkadaş blöf yap demişti bulamadım onu tekrar. Ben aldım numaraları dedim aldığını tahmin ettim zaten dedi. O zaman arayıp sormamda bi sakınca yok dedim, bana salça olmasınlar da ne sorarsan sor dedi. Bilmiyorum valla ne yapacağımı inanın bilmiyorum beynim durmuş
Salça olmak nedir ya bu nasıl bir üslup eşiniz oldukça itici ve aldatmaya müsait....Hanımlar selam.
Ay bu salçadan amma korkuyor ya Allah aşkına akıl mantık ya kim kocama salça olabilir karısı varken ne alaka kimin ne haddine bi şeyden korkuyor cidden var bir korkusuYok çocuk hayır. Açıklama olarak farklı bi şey demedi, eski mevzuların önümüze çıkmasını istemedim, dışarıdan nasıl göründüğünü anlıyorum ama amacım bizi rahatsız etmelerini engellemekti diyor. E biz 5 senedir beraberiz, 5 senedir herhangi bi rahatsızlık yaptılar mı hep profilinde biz vardık diyorum yok diyor. Öyle bi özellik gelince garantiye aldım diyor. O numaralarda erkek de vardı diyor.
Zaten çok doğru yorumlamissiniz demeye geldim.evet bence de Sultanahmet turisti değilizHanımlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?