- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
- 33
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Gizli birşeyleri var tabiki.Bir bayana özel mesajlari varmı ?Hanımlar selam.
Eşimin telefonunun şifresini bilmememle beraber benim sinirler az tavan yaptı geçtiğimiz günlerde. Sebep olarak hep daha önce telefonunu karıştırdığım gerekçesini sundu, iyi dedim. Evlendikten sonra hiç kurcalamadım ya da ne bileyim işte şifre girerken kafamı çevirirdim biraz güven kazansın diye. Ama artık 2 sene olmuş evlilik, 5 sene olmuş ilişki. Bezdim. Patladım. Şifreyi verdi. Bakmadım o günden sonra, benim derdim telefonunu kurcalamak değil senin gizlemen dedim.
Dün bi nişana katıldık, nişan çıkışı erkekler dışarı çıktılar. İyi dedim. Gece geç saatte geldi oraya da tamamım zaten 12 gibi anca toplanıldı çünkü. Kapıyı çaldı, kapı deliğinden bakarken mesaj atıyordu ben kilidi açarken kitledi koydu telefonu cebine. İçeri girince kime mesaj attım dedim, buluştuğu arkadaşlardan biriyle tartışmış ona yazdım dedi.
Neyse içime sinmedi, girdim sabah telefonuna. O mesaj attım dediği saatte bi mesaj yok, silmiş. Arkadaşlarının konuşmalarına girmedim zaten erkek muhabbetleri midemi bulandırıyor.
Gizlilik ayarlarına giresim geldi. Baktım profil fotoğrafını gizlemiş birkaç kişiye. Bazılarının numarası kayıtlı değil, bazıları kayıtlı, kadın hepsi. Profil fotoğrafında ikimiz varız bu arada.
Ben salak biri olduğumdan içime atamadım hesap sordum sabah. Açıklama olarak eski sevgililerim, flörtlerim, senden önce kapatmıştım profil fotoğrafımı dedi. Ben hatırlıyorum bi kere daha girdim yoktu onlar.
Az önce mesaj atmış "tekrar baktım, çoğu eski, yeni olanlar da salça olsun istemediklerim" dedi. Salça olsun istemiyorsan engellersin, profil fotoğrafı gizlemek nedir, sen salça olsun istemiyorsun ki salça olabilirler ama beni görmesinler istiyorsun diyorum. Yok aynı bürodayız falan diyor. Aynı büroda olan zaten evlendiğimizi bilmez mi ne alaka profil fotoğrafı gizlemek?
Size açıklaması geçti mi? Bana geçmedi çünkü. Sultanahmette turist değiliz az çok bazı şeyler arasında bağ kurabiliyorum. Beni de rahatsız edebileceğini düşündüğüm eski flörtlerim vardı engelledim mesela. Fotoğraf gizlemedim. Fotoğraf gizlemek açık kapı bırakmak değil mi sizce de?
Arada bakabilir.Ama ben bir bayanla mesajlastigimda eşim baksın istemem.Yani bazı insanlar neden telefona baksın, neden şifre versin özel falan diyecekler. Fikirlerine saygı duyarım tabi,herkesin kendi kararı. Ama ben öyle düşünmüyorum. Evlilikte eşten gizli saklı olmaz. Bana şifresini vermeyen, tlfnunu göstermeyen biriyle ilişki yürütemezdim. Sizin durum da pek içaçıcı gelmedi maalesef.
Bu erkeklerin hepsi yavşak yemin ederim herşeyi hakediyorlar. Doyumsuz itlerHanımlar selam.
Eşimin telefonunun şifresini bilmememle beraber benim sinirler az tavan yaptı geçtiğimiz günlerde. Sebep olarak hep daha önce telefonunu karıştırdığım gerekçesini sundu, iyi dedim. Evlendikten sonra hiç kurcalamadım ya da ne bileyim işte şifre girerken kafamı çevirirdim biraz güven kazansın diye. Ama artık 2 sene olmuş evlilik, 5 sene olmuş ilişki. Bezdim. Patladım. Şifreyi verdi. Bakmadım o günden sonra, benim derdim telefonunu kurcalamak değil senin gizlemen dedim.
Dün bi nişana katıldık, nişan çıkışı erkekler dışarı çıktılar. İyi dedim. Gece geç saatte geldi oraya da tamamım zaten 12 gibi anca toplanıldı çünkü. Kapıyı çaldı, kapı deliğinden bakarken mesaj atıyordu ben kilidi açarken kitledi koydu telefonu cebine. İçeri girince kime mesaj attım dedim, buluştuğu arkadaşlardan biriyle tartışmış ona yazdım dedi.
Neyse içime sinmedi, girdim sabah telefonuna. O mesaj attım dediği saatte bi mesaj yok, silmiş. Arkadaşlarının konuşmalarına girmedim zaten erkek muhabbetleri midemi bulandırıyor.
Gizlilik ayarlarına giresim geldi. Baktım profil fotoğrafını gizlemiş birkaç kişiye. Bazılarının numarası kayıtlı değil, bazıları kayıtlı, kadın hepsi. Profil fotoğrafında ikimiz varız bu arada.
Ben salak biri olduğumdan içime atamadım hesap sordum sabah. Açıklama olarak eski sevgililerim, flörtlerim, senden önce kapatmıştım profil fotoğrafımı dedi. Ben hatırlıyorum bi kere daha girdim yoktu onlar.
Az önce mesaj atmış "tekrar baktım, çoğu eski, yeni olanlar da salça olsun istemediklerim" dedi. Salça olsun istemiyorsan engellersin, profil fotoğrafı gizlemek nedir, sen salça olsun istemiyorsun ki salça olabilirler ama beni görmesinler istiyorsun diyorum. Yok aynı bürodayız falan diyor. Aynı büroda olan zaten evlendiğimizi bilmez mi ne alaka profil fotoğrafı gizlemek?
Size açıklaması geçti mi? Bana geçmedi çünkü. Sultanahmette turist değiliz az çok bazı şeyler arasında bağ kurabiliyorum. Beni de rahatsız edebileceğini düşündüğüm eski flörtlerim vardı engelledim mesela. Fotoğraf gizlemedim. Fotoğraf gizlemek açık kapı bırakmak değil mi sizce de?
Bir kadın neden hemcinsinden bayan diye bahseder ki ya?Arada bakabilir.Ama ben bir bayanla mesajlastigimda eşim baksın istemem.
Bu sekilde soyledin mi kuzum bana boyle hissettirdin dedin mi?Belki kızacaklar ama aldatıldığımı düşünmüyorum. Çok dip dibeyiz bazı zamanlar oldu 3 ay birbirimizden başkasını görmedik mesela illaki bi yerden gözüme batardı. Ama aldatma potansiyelinin çok yüksek olduğunu, arandığını, oradaki kadınlara çok net açık kapı bıraktığını düşünüyorum.
Söyledim, nasıl göründüğü konusunda haklısın evet aynen düşündüğün gibi görünüyor ama benim amacım o değildi, oradaki kişilerle çok sıkıntılı zamanlar geçirdik önümüze çıksınlar istemedim diyor inatlaBu sekilde soyledin mi kuzum bana boyle hissettirdin dedin mi?
Numaralari almissin onceki msjlarda gordum kimseyi arayip kendini kucuk duruma dusurme kuzum önumuzdeki gunlerde belli olacak o zaman insan anlar halinden tabrinda olmadi hisseder ,bu ona bir ders oldu senin aptal olmadigini biliyor bundan sonrasi ona kalmisSöyledim, nasıl göründüğü konusunda haklısın evet aynen düşündüğün gibi görünüyor ama benim amacım o değildi, oradaki kişilerle çok sıkıntılı zamanlar geçirdik önümüze çıksınlar istemedim diyor inatlaerkekler de vardı orada yine görmesinler diye düşündüğüm diyor
Konunu kapattır tabi yorumlar canını sıkıyorsa ama konuyu kapatabilcek misin? Arama mesaj dökümlerine bakmayacak mısın? Görmemiş gibi mi yapacaksın? Bir şey olduğu kesin çünkü. Varsa da Ortaya çıkmasın mı istiyorsun? Bilmiyorum yanlış yaptığını düşünüyorum çocuğun da yok ileride belki de çocukla çok daha ağırını yaşarsan ne olacak? Üzül istemiyorum ama eşin çok net atıyor kafadan.Valla 1 günde kilo verdim :))
Hanımlar, hepinize hak veriyorum. Ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Gelen yorumlar zaten benzer olmaya devam edecek farklı bi yorum gelmez artık, farklı bi yorumu dünya üzerinde başkası yapamaz zaten burada herkes hemfikirdir. BenMune abladan sorumu kapatmasını rica edeceğim çünkü yorum geldikçe iyice çöküyorum. Şu an bir gelişme yok, verdiğim bir karar da yok. Olursa hepinize duyurucam yeni bir soruyla.
Herkese çok teşekkürler fikirleri için.
Yok numaraları almadım, aldım diye blöf yaptım ne diyecek diye.Numaralari almissin onceki msjlarda gordum kimseyi arayip kendini kucuk duruma dusurme kuzum önumuzdeki gunlerde belli olacak o zaman insan anlar halinden tabrinda olmadi hisseder ,bu ona bir ders oldu senin aptal olmadigini biliyor bundan sonrasi ona kalmis
Yorumlar canımı sıkmıyor, yorumlar haklı zaten ben de benzerlerini düşünüyorum. Ama sürekli sürekli aynı yorumları görerek kendimi, kafamı dinleyemem diye kapattırıyorum. Ne önerirsiniz boşanmamı mıKonunu kapattır tabi yorumlar canını sıkıyorsa ama konuyu kapatabilcek misin? Arama mesaj dökümlerine bakmayacak mısın? Görmemiş gibi mi yapacaksın? Bir şey olduğu kesin çünkü. Varsa da Ortaya çıkmasın mı istiyorsun? Bilmiyorum yanlış yaptığını düşünüyorum çocuğun da yok ileride belki de çocukla çok daha ağırını yaşarsan ne olacak? Üzül istemiyorum ama eşin çok net atıyor kafadan.
Yani ben yazıldığı gibi sadece açık kapı bıraktığını düşünmüyorum. 1 kişi de değil birden fazla kişiyle konuştuğunu düşünüyorum. Emin olmanın tek yolu aramalarına mesajlarına bakman. Eğer temiz çıkarsa ki hiç sanmıyorum için rahat eder değilse de evet boşanmanı tabi ki. Bugün sadece yazışarak konuşarak aldatan yarın fırsatını bulduğunda cinsel olarak da aldatır.Yok numaraları almadım, aldım diye blöf yaptım ne diyecek diye.
Yorumlar canımı sıkmıyor, yorumlar haklı zaten ben de benzerlerini düşünüyorum. Ama sürekli sürekli aynı yorumları görerek kendimi, kafamı dinleyemem diye kapattırıyorum. Ne önerirsiniz boşanmamı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?