- 17 Mayıs 2010
- 1.053
- 457
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tüm ziyaretçiler kısmı değişmiyor diye biliyorum bende de değişmiyor.
Peki nasil gizleniyor profil
acilan konular gonderilen mesajlar vb. Bazi uyelerde gorunmuyor. Ben nasil yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm ziyaretçiler kısmı değişmiyor diye biliyorum bende de değişmiyor.
acilan konular gonderilen mesajlar vb. Bazi uyelerde gorunmuyor. Ben nasil yapabilirim
peki yukaridaki isaretli bolumun degismesi gerekmiyor mu? Ben yapamadimMerhaba
ben de isaretli yerdeki gizlilik ayarimi degistiremiyorum. Bazi uyelirin profili gizli bende gizlemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
Isaretli bolum derken ? Gizliligi tikladiktan sonta bir sayfa acilir.. mesajlarinizi kimler gorsun vs diye..peki yukaridaki isaretli bolumun degismesi gerekmiyor mu? Ben yapamadim
Isaretli bolum derken ? Gizliligi tikladiktan sonta bir sayfa acilir.. mesajlarinizi kimler gorsun vs diye..
Gerekli ayarlamalari yapip degisiklikleri kaydet dedikten sonra ayarlariniz olusur..
Arkadaş açılan konular yada başka bir konuya yazdığı mesajların görülmesini istemiyor galiba bazı üyelerde öyle diye yazmış profilini tamamen kapatmak istiyor galiba, ama benim bildiğim o kısımlar açık kalıyor kapanamıyor yani,dışarıdan ziyaretçilerde,üyelerde açılan konuları okuyabilirler.
Ya ben avatarımı değiştiremiyorum gizlilik ayarları diyor ama bi türlü baceremedim.yardımcı olurmusunuz
Merhaba..merhaba ben çizelge eklemek istiyorum daisypath den hazırladım ama linki kopyalayıp nereye yapıştıracağımı bulamadım
yaparım bendeMerhaba..
Hamilelik cizelgesi disinda cizelge olusturulmuyor..
Eski site temasinda bahsettiginiz linkleri olusturma bolumu vardi. Ama bu formatta yok..
Bilginize.. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChangeMerhaba bende kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum mümkün mü?
Kisisel bilgilerinizden degistirebilirsiniz:)ben şu avatarım ve ismimin altındaki durum mesajımı adı neyse onu değiştirmiştim geçen yine değiştirmek istiyorum ama yapamadım yahu?
merhabalar az önce konu açtım ama cevap alamadım ben her bildirimin e posta olarak gelmesini istemiyorum nerden değiştireceğim acaba ayarınıKisisel bilgilerinizden degistirebilirsiniz:)