- Konu Sahibi estetisyen_ankara
Merhaba ben buğday tenli birisiyim, dudak rengim biraz koyu o yüzden sürdüğüm rujlar koyu duruyor hoş olmuyor. Bana ne renk bi ruj önerebilirsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim tabiki sorabilirsiniz herşeyi,cildinizin hassas oluşu kabarmaya neden olmuş ve izlerin uzun süre iyileşmemesinden dolayı siz en iyisi iğneli epilasyon yaptırmayın hep aynı sorunu yaşarsınız ve sizin tüylerinizin çoğalmasıda jiletinde etkisi var ama cımbızdanda kaynaklanmış..çünkü cımbız lazer esnasında asla ve asla kullanılmamalı hatta normaldede kullanılmamalı.çünkü cımbız hızlı bi şekilde çekildiğinde ve metal olduğu için kılı çektiğiniz an kıl kökünde zedelenme yapar ve kendisini korumak içinde diğer kıl köklerine yayılır ve böylelikle onlarda kalınlaşmış olur..siz lazere tekrar dönün ama düzenli gitmeye çalışın çünkü onun zamanları vardır ve kesinlikle adet zamanına yakın ve adet dönemlinizde gitmeyin hem acı daha fazla olur (vücutta ödem olduğu için)hemde etkili olmaz zaten yapan kişi size tarih verecektir..sizin şimdi yapacağınız tek şey o izler geçtikten sonra lazer epilasyon yaptırmaya başlamanız tüyler uzasın önemli değil çok uzarsa küçük kaş makasıyla kesip boyunu kısaltın koyu kılların..lazer yaptırarsanız izler kalıcılaşmaz zaten lazerden sonra önce güneş koruyucu,sonra bephanten ve silverdin sürüceğiniz için iz falan kalmayacaktır korkmayın o yüzden..
evet hala tv de makyöz olarak çalışıyorum,kapalı bi bayansanız türban tasarımıda yapıyorum ama kapalı değilseniz sizin ayarladığınız kuaföre geliyorum ama haftasonu olursa gelirim çünkü hafta içi full çalışıyorum..Bu arada Ankarada yaşıyorsanız bunları yapabilirim :)
merhaba lazer konusunda bir soruda ben sormak istiyorum.bu konuda bir fikriniz varmı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.bem tüm vücut epilasyon paket satın almıştım(ütüleme epilasyon)toplam 6 seans yapılacaktı ve ben şuana kadar 3 seans gittim.birkaç ay sonra hamile kalmayı planlıyorum.epilasyon yaptırdığım hastane seansları doğum sonrasına saklayabileceğimi söyledi.şimdi ne yapsam daha doğru olur sizce?acaba hamilelikte hormonlardan dolayı tekrar çoğalma olurmu.tamamen bitirip mi hamile kalsam yoksa seansa ara verip doğum sonrasımı devam etsem karar veremedim.3 seans sonrası cansızlaşan tüylerimin tekrar güçlenip eski halini alacağından tedirgin oluyorum açıkçası.tamamen bittiğinde de tekrar çıkma riski varmıdır acaba?
öncelikle lazer hiç bi zaman %100 tamamen tüyleri yok etme garantisi veremez,çünkü ince tüyleri göremez ve ince tüylerinizde olduğu için muhakkak biraz olsun ince tüyler kalır vücutta..size önerim lazerin seansı tamamen bittikten sonra hamile kalmanız,çünkü hormonlardan dolayı kıl foliküllerinizde tekrardan canlanma olabilir ve tamamen seans bitmediği için yapıal seanslarda boşa gidebilir ama garanti kimse veremez buna..seans tamamen bittikten sonra hamile kalıp doğum yaptıktan ve emzirme dönemi bittikten sonra eğer tekrardan çıkarsa size önerim 1 yada 2 seans daha giderseniz yine eskisi gibi biter ama şunuda unutmayınki size 6 seans vermişler fakat 6 seansta ben biter diye garanti veremem,kimse veremez çünkü kılın anojen,katojen ve talojen dönemleri vardır ve eğer yapıaln seansta anajen döneme denk gelmezse kıllarda azalma olmaz ve bu dönemi kimse bilemez,bazı insanların 3 seansta tamamen biterken bazılarınında 10 seansta hala bitmediği görülür ve bunun nedenide yukarıda saydığım nedenlerdendir..6 seansı bi bitirin bakalım ve bitmezse bi kaç seans daha alın ve sonra hamile kalın,doğumdan sonrada çıkarsa eğer dediğim gibi 2-3 seansta tekrardan gider o tüyler..
Neden bizim sorularımza cevap yok
Arkadaşlar çok özür diliyorum,çok uzun zamandır giremiyorum,hem anneannem vefat etti hem de işlerim çok yoğun bu aralar..sorular birikmiş pazartesi hepsine tek tek cevap yazıcam,hepinizden tekrardan özür diliyorum kusura bakmayın..sizleri umursadığımı düşünmeyin,hepinize çok değer veriyorum ve ben bu yüzden buradayım,sonuçta benim kimseden herhangi bi menfaatim yok burada.(Bunları yazana kadar bi kaç soru cevaplasaydın ya diye duyar gibiyim :)) ama inşallah pazartesi akşamı hepsini cevaplıyacağım..hoşçakalın..