- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
- #1.161
Verdiğim cevap birini kastederek verilmiş dahi olsa tartışma yaratacak turden değildir. Öyle bile olsa bunu bana söylemeden önce sizin yazdığınız cevaplar da birine yönelik ve o birinin düşüncesini kınayici şekilde degil mi idi. Tartışma yaratacak yorum bana degil size ait diye düşünüyorum. Kırgın bir bayana sert yaklaşmayi uygun bulmuyorum ki kadının yüzlerce soruya verdiği cevap bizim yaptığımız cevaplar gibi de degil kimse de burada sorulara cevap vermek zorunda falan degil kadın gönüllü olarak bu işi yapmış. Art niyet beslememis ama bu kadar emekten sonra uyarı almış ki benim anlamadıgım site yönetimi bunca zaman nerede idi bu başlık cok uzun zamandır var simdi mi uyarmislar. Kadın onca emek vermiş
Hanımefendi, durumu kavrayamamışsınız, mevzuyu daha fazla uzatmayın lütfen, siz forumu yalnızca aradığınız cevaplara ulaşmak maksadı ile kullanıyor olabilirsiniz ancak bizim gibi üyelerin amacı cevap almak değil bilgi vermektir ki bunu ne bir beklenti, ne takdir ne de özel bir amaç uğruna yapmıyoruz... Ayrıca bir üstte Sn. Mune durumu kısaca özetlemiş, gördüğünüz üzere bir suistimal durumu söz konusu doğal olarakta bu mesajı forumda paylaşan bir kişi elbette ki eleştiriye açık olacaktır ancak sizin yaptığınız daha öncede söylediğim gibi üyeleri hedef almaktır ki mevzumuz ben veya bir diğeri değil konusa sahibi hanımın karakteri değil tutumudur, konunun özüne dönün lütfen...