- 11 Ağustos 2010
- 504
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
ben bişi daa sorucaktım alix avienin kusur kapatıcı concealerının iyi olduğundan bahsetmişssiniz diğer yazılarınızda hepsini okudum bnde almayı düşünüyorum sivilce problemim çok yok ama arada çıkıo yada kızarıklıkları oluo fondöten kullanmak istemiorum cildimi yağlandırdığı için ama kaptıcın 1 numarasını mı 2 numarasını mı alsam bilemedim internetten sipariş vericem ondan size soruorum ben çok aşırı beyaz biri değilim ama buğday tenli de hiç değilim 2 numarasını mı alsam acaba 1 numarası çok mu beyaz olur gözaltına uygular mıım bilmiorum ben yüz kusurları için almayı düşünüyorum size soriim dedim gözaltıma maybelline fırçalı kullanıorum pudra olarakta flormar kullanıorum hafif ve doğal duruo varsa önerileriniz sizin de dikkate almaya hazırım:)
alix avienin stick kapatıcısını öneririrm sizede ,sizin teninize 2 numara gider ve bu kapatıcıyı göz altı dahil kullanabilirsiniz,bitkiseldir zarar vermez.pudrada flormara devam edebilirsiniz,göz altına da dediğim gibi ton farkı olsun sitemezseniz 2 nuama olan kapatıcıdan sürebilirsiniz ama ton farkı olsun derseniz 1 ton açık rengini yada göz altlarınız şiş yada morluk varsa 1 ton koyusunu kullanabilirsiniz..