- 11 Ağustos 2010
- 504
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
çok ama çok teşekkür ederim çok ilgilisiniz sizin gibi bu konuda uzman birini bulmuşken soru sormadan duramıo insan şimdiden sizi sıktıysam çok özür dilerim ben bi de çook uzun zamandır dudak rengi ten rengi mat bi ruj arıyorum koyu renk ya da buğulu göz makyajı yaptığımda uygulayabileceğim burada mac ten alabileceğim bi yer yok herkes flormar long wearin 16 numara önermiş ama bi de size soriim dedim flormarın olrsa daha iyi olur bi de çok güzel bi vişne rengi yani bordo dediklerimizde hiç bulamadım kırmızı ve tonları çok ta bordo yok mat
rica ederim,istediğiniz kadar sorabilirsiniz çekinmeden,ben zaten sorularınıza yanıt bulmanız için buradayım..flormarın long wearin 16 numara ruju güzel ama eğer teniniz çok açıksa bu ruj biraz koyu kalıcaktır,eğer açık tenliyseniz daha düşük numaralarına da bakıp öyle deneyin ve zaten denemeden almayın..ayrıca denemeye giderken eğer fondötenle kullanmayı düşünüyosanız yüzünüzde fondten sürerek gidin ki rengi iyice ortaya çıksın rujun,fondötensiz kulancaksanz da yüzünzüde hiç bişey olmasın..
bordo yada vişne rengi avonda var diye biliyorum,katalog bulursanız yada internet sitesinden onlıne katalogtan bi inceleyin rujlarını..hemde hesaplı rujları..