- 3 Ekim 2009
- 1.102
- 12
- 41
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
bana tavsıye edebılecegınız kalıtelı göz altı kremi,gece kıremı yaslanma etkılerını gıderecek,makyaj altı kremi,bırde pudra tavsıyesı ıstıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, yuvarlak yuzde elmacık kemiklerini nasıl belirginlestirirz.haber spikerlerinden esinlenerek evde bronz allıkla denedim ama oldukca beyaz tenliyim hic hos olmadı golgelendirmem ve cok abartı durdu :S
merhaba ben çok beyaz tenliyim. gözlerim kahverengi. gözlerimin altına ya da üstüne siyah kalem, eyeliner vs. bir şey sürdüğümde çok çirkin duruyor. sürmeyince de çok solgun duruyorum. beyaz tenli olduğum için panda gibi oluyor sanki bir de normalde iri ve hafif çekik gözlerim bir şey sürünce küçülüyor. kaşla göz arasındaki kısım var ya orası göz kapaklarımı kapatıyor sanırım o gölgeyle sürdüğüm kalem birleşince çok çirkin bir görüntü oluşuyor. ya da göz çukurum çok içerde herhalde ondan da kaynaklanıyor olabilir bilemedim. neyse bu durumda ne yapmamı önerirsiniz solgun gözükmemem için. teşekkürler şimdiden .)
bana tavsıye edebılecegınız kalıtelı göz altı kremi,gece kıremı yaslanma etkılerını gıderecek,makyaj altı kremi,bırde pudra tavsıyesı ıstıyorum
Merhaba, bugday tenliyim dogal duracak allık markası/rengi ve ruj rengi önerebilir misiniz?
Ayrıca eyeliner cekerken zorlanıyorum. Kalem eyeliner kullanmam isimi kolaylastırır mı ?
merhaba saks mavi ve siyah tonlarında elbise giyeceğim gözlerime mavi makyaj yapmayı düşünüyorum.allık ve ruj olarak hangi tonları tercih etsem daha hoş olur?beyaz tenliyim ve saçlarım platin röfleydi üstüne bal köpüğü boya yaptım.yani bal_sarı arası saçlarım var.
Merhaba,
İşk kez bu konuyu görüyorum. Teşekkür ederim öncelikle. Hemen sorumu soruyorum.
Ben 34 yaşındayım, yaklaşık 15 yıldır nemlendirici, temizleyici kullanırım. Zaman zaman aksattığım oluri gece temizlemeden yattığım olur ama genelde çok kendi haline bırakmam. Fena da değildir cildim, karma cilt olmasına rağmen. Fakat doğumdan sonra hem bakımsızlık hem de hormon dengeleri nedeniyle sanırım çok nemsiz kaldı cildim. Geçen gün kullandığım ürünün cil bakım uzamnı da ynı şeyi söyledi. Cildimi nemlendirmek için ne yapabilirim?
Bir de uzun ve gür kirpiklerim var, rimel sürmeyi de seviyorum ama kirpiklerim çok yapışıyor. Kirpikleri iyi ayıran bir rimel markası önerebilir misiniz?
Merhaba..
Barbara bort diye bir markanın temizleme köpügü ve nemlendirici jelini kullanıyorum aslında garnier falan almak icin gitmistim ama satıcı bayanın ısrarla beni o standa götürüp bu markanın ürünlerini anlatıp, övmesi sonucu bunları almıs bulundum! Bu arada cilt tipim karma nemlendirici kullanmıyordum bugüne kadar ama yanak bölgem cok kuruyordu. İlk kullandıgım günden itibaren nemlendirici jelinin yüzümü yaglandırdıgını farkettim suan 4-5 gündür kullanıyorum ve hala aynı. Hatta cildime jelini bugün sürmedim ve dogal yaglanması bile nemlendirici jel verdigin etkiden daha az!
Pura sebum Re- balancing gell
Yagsız, hafif ve kolay emilen bir jeldir. Komedan olusumuna izin vermez. Cildin yagını dengeler ve nemlendirir. Epidermisin kendini yenilemesini destekler.
Aktif Özler; Fındık agacı ( sıkılastırıcı ve yatıstırıcı ), Salatalık özü ( arıtıcı ve sıkıastırıcı ), Collaidal sülfür (cilt bozukluklarına ), N.M.F hidratlama faktörü ( kollojen, bal,allantoin, lizin, glisin, A vitamini ( iyilesitirici ve yatıstırıcı )
Karma ve yaglı ciltler icin bu ürünün yüzümü neden yaglandırdıgını hala cözemedim?
Kullanmayı bırakmalı mıyım?
Ve ne önerirsiniz?
Tesekkürler..
Merhaba ben saç rengimi peroksit ile açtım ama çok yıprandı saçım, lastik gibi oldu. Bu işleme devam etmeyi düşünüyorum ama aynı zamanda da bu peroksitin zararını kapatacak bir bakım öneriniz var mı?
Ve dip boyası gibi yeni saçlar çıktıkça diplerine tekrar uyguluyorum bunu, bir sorun olur mu?
Hayırlı bayramlar öncelikle.
20 yaşındayım ve sadece göz makyajı yapıyorum, rimel, far, eye liner silerken gözlerime zarar verdiğimi hissediyorum ve bu beni çok huzursuz ediyor, şimdi yaptığım makyaj ilerde kırışıklık olarak geri dönecek diye korkuyorum. Makyajın kırışıklığa sebep olması ne derece doğru ve önlemem mümkün mü?
Silinmesi kolay rimel, eye liner, kalem vs önerebilir misiniz?
Makyaj silmek için de en etkili ve doğal olan şeyleri tabi.
merhabalar makyöz hanım:) benim sorum şu 19 yaşındayım ve göz altlarımda genetik sebeplere bağlı olarak morluklar var makyajla sadece kapatıyorum fondotenimin renginde ayriyetten aydınlatıcı geçmiyorum çünkü aydınlatıcıyla o morluklar iyice grimsi gibi oluyo ama birtek kapatmak da yetmiyor göz çevreme herhangi bir bakım uygulamıyorum bana orta bütçede bir gözaltı morlukları geçirici krem ve iyi kapatıcılğa ve kalıcılığa sahip bir concelear önerir misiniz