- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
benim göz kapağım düşük şekilde aşağı doğru biraz ..pek belirgin olmuyo far sürülnce içte kalıyo sanki..daha belirgin olamsı için eyelinr filnda fayda etmiyo yukarı doğru sürmeyi çiziyorum çokda abartmadan olsun istiyorum doğal olarak görünsün..daha kalkık ve iri olması için tavsiyeniz?:44:
Merhaba benim çene ve burun kısmımda inanılmaz derecede siyah nokta var ve oldukça yağlı bir cilde sahibim hergün sıkmaktan tahriş edicem bunlardan kurtulmanın kolay bir yolu var mı ?
merhaba..
sacim karamelde akinca yarisi karamel yarisi sari oldu bende igora 7.5 kumral sari yaptim yesillikler oldu gibi geldi ama renk tuttu diyebilirim..sonra maske ve yag bakimindan sonra sanki o yesiller gitti gibi geldi.
simdi ben acik mural yada sari dusunuyorum.ne kadar zaman sonra yapayim bunu ve yine yesil olur mu?
birde bugday tenliyim mac nc30 kullandim cok sari bir ton fakat yine de yuzume yakisti fakat boyun kismi beyaz onun bir ton acigi nc25 kullaniyorum o da tenimden biraz acik onu da cok tutmadim.hangi numarayi onerirsiniz fondotende..
allikta ve farda hangi renkler dogal durur tenimde..
bilgi acisindan bugdaytenliyim,karma cildim var,gozlerim kahve:)
makyöz hanım ben acıkcası öyle çaymış salatalıkmış hiçbir işe yaraycağını düşünmüyorum bazen patates ve salatalık koyardım sanki o morluklarım daha bi kırmızılasıyor yıpranıyor gibi geliyordu bana o yüzden pek inanmıyorum artık öyle doğal şeylere..hani böyle temiz görüntü veren aydınlık veren bir krem önerseniz anti aging olmayan daha çok tatmin olurum cevabınızdan :)
merhabalar benim sorum makyajla ilgili değil ama belki bir fikriniz vardır diye sormak istedim siyah noktaları yok etmek için uygulanan koter yöntemiyle ilgili bir bilginiz varmı acaba?
merhaba benim yüzümde yanak bölgemde sivilceden kalma çukur var bunu makyajla nasıl kapabilirim
benimde burnumda kocaman siyah noktalar var.(cildim karma cilt kışın çok kuru).yüzümü sebamed ile yıkıyorum arasıra burunbantı kullanıyorum ama bir türlü siyah noktalar gitmiyor gözenekleri sıkılaştıran bi formül istiyorum.
Merhaba..
Benimde göz makyajı hakkında bir sorum olacak..
Kahverengi ve çekik gözlüyüm, ne tür bir makyaj doğru olur benim için..
Meraba benimde bir hatta birden fazla sorum olacaktı ben koyu kestane saçlı teni de ne buğday ne de çok beyaz tenli gözleri de ela olan birisiyim göz makyajında kahve ve tonlarını uyguluyorum rimel olarak ta loreal volume million lashes carbon black uyguluorum sizce doru yolda mıyım?bi de benim cildimde yağ bezeleri olabilio ama cildimi her gece bioderma sensibio h2o ile temizliorum dermatolog tavsiyesi en küçük bi sivilcede dermatolğa koşarım cilt benim için çok önemli ama dermatolaloğum alkol verdi yağ bezeleri için çok ta başarılı diil zaman zaman sivilcem çıkıo ama çıktığında benzamycin ya da clindoxyl uyguluorum ama yağ bezeleri benim için sorun gerçekten.bi de far için önerebileceğiniz bi far bazı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?