- 18 Aralık 2009
- 1.749
- 3
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
iyi akşamlar,öncelikle cildinizin ufak bir bakıma ihtiyacı var,sakın kese yapmayın bu çok zararlı,size tavsiyem,cilt tipiniz ne bilmiyorum ama (sanırım kuru) cildinize uygun (eğer kuru ise bir yıkama sütü) yaplı yada karma ise de yıkama jeli kullandıktan sonra 1 tatlı kaşığı mısır unu ve çok az el kremi ve çok az da su ilave ederek krem kıvamına getirin ve bu peelingi cildinize sürün ve ovalayarak cildinizden çıkarın ve ardındanda yıkayın ve hemen sonrasında kil maskesi yapıp ( 1 tatlı kaşığı kil ve biraz su ile krem kıvamına getirin ) ve cildinize göz çevresi hariç sürün ve 15 dk bekletin ve ardından yıkayın.ve en önemliside nemlendirici sürün ama cilddnize uygun bir ürün olması gerekir..eğer cidiniz kuru ise pütürlük gidene kadar en fazla 5 kez üst üste nemlendirebilirsiniz.ve ertesi günde almış olduğunuz fondöteni deneyin...sonuç sizide şaşırtacaktır.
cnm ben bunu kaç günde bir yapmam lazım. cildim karma aslında tam bilemiyorum da nasıl olduğunu. mesela dün yoğurt karbonat maskesi yaptım baya yandı yüzüm kızardı ama geçti ... senin dediğini yaptım çokk ii oldu yüzüm ama daha fondöten denemedim. bir da bana günlük spf li krem nemlendirici gibi bir krem önerir misin..