Bi sorum daha olucaktı,
Garnier Ambre Solaire Sheer Protect Spf 30 aldım. Cilt rengim çok açık ve bu ürün de çok açık renkli ciltler içindi. Fakat özellikle yağlı ciltler için olduğundan bahsetmiyor ama arkasında yağsız olduğu yazıyor. Fakat yağlı bir cildim var ve açıkçası endişelendim acaba gerçekten yağsız mıdır veya cildimde sorun oluşturur mu sizce?
Bir de Loreal Pure Zone'un yağlı ciltler için yağlandırmayan salisilik asitli nemlendiricisini kullanıyorum. Okula gitmeden önce, önce güneş kremini sonra da nemlendiricimi mi sürmeliyim yoksa tam tersi mi? Hangisini önce süreceğim ve hangisini daha bol sürmem gerekiyor yardımınızı bekliyorum
Ve küçük bi not: Yaşım daha çok küçük, o yüzden güneş kremi gereksiz olur mu bilemiyorum. Zaten nemlendiricimi sürdüğüm için güneş kremi sivilce yapar cildimi iyice tıkar gibime geliyor. Ne dersiniz bu konuda? Hem bazen de nemlendiricinin üstüne kapatıcı-fondöten-pudra üçünü birden uygulamam gerekiyor ve altına da nemlendirici ve güneş kremini uygulayınca biraz çok olmaz mı ne dersiniz? Çok çok teşekkür ederim