- 11 Ağustos 2010
- 504
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim,,,
rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim,,,
teşekkür ederim.içeriğinde colojen ve elastan dan zengin bir krem önerebilirmisiniz?ben aslında ileri yaş kremleri kullanmaktan çekinmiştim.hafif ürünlerle başlayıp sonra arttırmak adına.şimdiden başlasam ileride fayda etmezmi bu kremler yoksa benimkisi sadece ön yargımı?ama tabi oluşmadan önlem almakta mantıklı.tam olarak ne yapmalıyım.29,5 yaşındayım:)
Merhabalar, topiginizi acildigindan beri takip ediyorum. Benim de bir sorum var.
Oncelikle, gozlerim cok kucuk degil ama ben yine de iri gorunmesi icin makyaj hilesini uyguluyorum. Yani, goz kalemini gozun disina cekmekten bahsediyorum. Ama cok garip gorunuyor. Oncelikle gozun disindan derken ne kastediliyor? Kirpiklerin dibi mi, daha disarisi mi, yoksa daha icerisi mi?
Ben hep kirpik dibinden ve bira daha disindan surmeye calistim. Kirpik diplerinde, kalem surekli kirpiklere takildigi icin duz bir cizgi olmuyor. Bolme bolme oluyor, sonra ben acik yerleri kapatacam diye daha da kalem suruyorum, bu sefer cok kalin ve daginik bir cizgi cikiyor ortaya.
E kirpik diplerinin disarisindan surunce de, gozlerimin altina kadar akiyor kalem, goz altim simsiyah oluyor gun icinde.
Bir turlu beceremedim gitti. Kalem surmenin teknigi nedir, rica etsem aciklayabilir misiniz? Gozleri iri gostermek icin kalem hilesi uygulamak istiyorum, bunu da goz onunde bulundurursaniz sevinirim. Bu arada, kalemin markasi Loreal. Bilmek isterseniz..
rouccutane sivilce ilacı kullanıyorum. cildim kuruyor. ama çokta kötü değil. bi nemlendirici önerebilirmisniz bana hem yağsız hemde sivilce yapmıycak. neutrogena nemlendirici kullanıyorum. yeterli olmuyor. fondoten sürdmüyorum pek ama sürdüğümdede pütür pütür durmasını istemiyorum.
beyaz tenliye birine en uygun allık rengi nedir?
birde gözlerim küçük yapılı, mavi ve çok beyaz tenliyim. gözümün içine asla kalem süremiyorum. saçlarım koyu kahve. bana ne ton ve nasıl göz makyajı önerebilirsiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba öncelikle ben artik aksam disari cikmadigim sürece fondöten kullanmiyorum bundan önce kullaniyordum bu arada cildimi iyi temizliyorum haftada bir peelingimi yapiyorum seker ile sakincasi varmi?
ama yinede sanki siyah noktalarim belirginlesti bazi bölgeler kullandigim günlük kreminde etkisi olabilirmi dogal olan yada tavsiye edicegin ürünler varmi cevap icin simdiden tskler
merhaba,cildinize bakmanız ve fondöten sürüp havasız bırakmamanız çok güzel,yalnız şeker ile peeling yapmayın,şeker ciltteki kökleri besleyerek kıllanmaya neden olur,size mısır unu ile suyu karştırarak peeling yapmanızı öneririm..siyah nokta zaman zaman oluşur endişelenmeyin,siz peeling yaptıkça ve temiz baktıkça zamanla azalacaktır.size kil maskesi yapmanızı tavsiye ederim ve haftada 1 gün de bakımları yapmadan önce biraz buhara tutmanızı yada hamama gitmeniz tavsiye ederim.nemlendirciyi ve güneş kreminiz de ihmal etmeyin..
merhabalar benim sorunum cildimin kuru olması özellikle de dudak çevrem nemlendirici kullanmadığım zaman dudaklarımı hareket ettirrken gerginleştiğini hissediyorum su değdiği anda nemlendirme ihtiyacı duyuyorum ancak bu kuruluk t bölgesinde değil bana ne önerebilrsiniz şimdiden teşekkürler
:44: sekerle ilgili haklisiniz ben o ayrintiyi unutmusum tavsiyelerinizi dikkate alicam aklima gelmisken sorim canli renkler hele kirmizi ruj sürmeyi seviyorum bahar ayinda aksam disari cikarken gözlerimi ve allik nasil olmali tavsiyeleriniz tskler
Cildim hassas ve yağlı..Yazın çok terliyorum..Akmayan fondoten,pudra,pata krem,kalem..ne kullanabilirim..waterprf lar işe yaramıyor loreal infallible ve masfactor lasting çok iyi dediler ama kararsızım artı cildim yağlı ama nemlendirici sürmeden makyaj olmuyor cildimi yıpratıp bozmayacak nemlendirici hangisidir sizce? :44:
Mrb sizce kirpikleri en uzun ve dolgun gösteren maskara hangisidir Hangi markayı önerirsiniz?