- 11 Mart 2025
- 497
- 66
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
Negatif.. bu marka bende yalancı çok çıkardı.. bu tonda gözüken başka markalar vardı o da negatifti ve 5 dk içindeki sonuçlar geçerlidir diye biliyorumAdete 6 gün var testlerden çok basım yandı yalancı pozitif falan gördüm ama productor iyi diye duydum ve daha önce hiç silik çizgi bile görmemiştim bu testte
Görünüyor mu bilmiyorum ama.cok silik çizgi gördüm. Bir de 15 dk sonra çıktı . Bu gebelik anlamına gelebilir mi? Yoksa 15.dk kuruma çizgisi mıdır?
Umutlanmistim üzdü yineNegatif.. bu marka bende yalancı çok çıkardı.. bu tonda gözüken başka markalar vardı o da negatifti ve 5 dk içindeki sonuçlar geçerlidir diye biliyorum
Bende öyle oldu diye sizdede olacak diye bişey yok daha reglinize 6 gün varmış Allah'tan umut kesilmez rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimizeUmutlanmistim üzdü yine
Geçen ay 5 tane yalancı test yaşadım biliyor musun resmen hamile sanıyordum kendimi söz verdim test yapmicam diye ama elde değil ki bir tane de days doktor yaptım şimdi o da coook silik pozitifBende öyle oldu diye sizdede olacak diye bişey yok daha reglinize 6 gün varmış Allah'tan umut kesilmez rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize
o markaya bişey diyemem yalancı çıkarmadı bende. İnşallah vardır resmi varsa at bakimGeçen ay 5 tane yalancı test yaşadım biliyor musun resmen hamile sanıyordum kendimi söz verdim test yapmicam diye ama elde değil ki bir tane de days doktor yaptım şimdi o da coook silik pozitif
Yok canım cookk silik ve 15 dk sonra gözüktü o yüzden umutlanmak istemiyorumo markaya bişey diyemem yalancı çıkarmadı bende. İnşallah vardır resmi varsa at bakim
O zaman yanlış sonuç olabilir ilk 5 dk bak sonrasi at bence. Ben genelde öyle yapıyorumYok canım cookk silik ve 15 dk sonra gözüktü o yüzden umutlanmak istemiyorum
Bunlar anlamsız ilk 5 dk da çıkıyor varsa bende yanıldım malesefkızlar ilk fotoğraf 8 nisanda yapıp çöpe attığım bir test sabah bi baktım böyle 2. Çizgi var ilk yaptıgmda negatifti 2.side tekrarladım testi yine ilk başta negatifti sonra sabah bi baktım yine böyle testse laboquick hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çokta önerdiler bu testi sabah idrarıyla yapmadım ikiside akşam birde reglime daha 4 gün var tahmini oda bu. Aralar düzensiz oluyorum evleneli 8 ay oldu gelen ay doktora gittim pcos var dedi
Galiba öyle sonradan çıktı ama ben bu testten bu zamana kadar 15-20 tane yapmışımdır ilk defa arka arkaya böyle gördümBunlar anlamsız ilk 5 dk da çıkıyor varsa bende yanıldım malesef
Bende cnm aynısını yaşadım hiç kuruma çizgisi çıkarmayan test çıkardı şüphelendim ama malesef hemen çıkmali ve pembe olmalıGaliba öyle sonradan çıktı ama ben bu testten bu zamana kadar 15-20 tane yapmışımdır ilk defa arka arkaya böyle gördüm
Benim de reglime 5 gün varkızlar ilk fotoğraf 8 nisanda yapıp çöpe attığım bir test sabah bi baktım böyle 2. Çizgi var ilk yaptıgmda negatifti 2.side tekrarladım testi yine ilk başta negatifti sonra sabah bi baktım yine böyle testse laboquick hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çokta önerdiler bu testi sabah idrarıyla yapmadım ikiside akşam birde reglime daha 4 gün var tahmini oda bu. Aralar düzensiz oluyorum evleneli 8 ay oldu gelen ay doktora gittim pcos var dedi
Çok heyecanlı belkide vardırBenim de reglime 5 gün var
Yok canım ya. Bu sabah yaptım negatif yani 20 dk sonra belirsiz hayalet bişi çıktı gri marka productor daha önce kuruma.yapmamişti ama.kuruma yani belli. 5 gün kala pembemsi silik çıkardı en azından.Çok heyecanlı belkide vardırsen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?