Gebelik testi

medine20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
291
79
18
21
Merhaba kızlar 2 saat önce yaptım bu testi yaptım misafirlerim geldi odaya bıraktım şimdi bakınca böyle pembe çizgi çıkmış bildiğim kadarıyla bu test yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim markası prodoctor adete 5-6 gün var telefonda daha silik çıkmış

Eklentiler

• IMG_0610.webp
    IMG_0610.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0610.webp
    IMG_0610.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar 2 saat önce yaptım bu testi yaptım misafirlerim geldi odaya bıraktım şimdi bakınca böyle pembe çizgi çıkmış bildiğim kadarıyla bu test yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim markası prodoctor adete 5-6 gün var telefonda daha silik çıkmış
Kaç dakika içinde çıkmış bilmiyor musun elinde başka test varsa yap yeniden

Kaç dakika içinde çıkmış bilmiyor musun elinde başka test varsa yap yeniden
İlk yaptığımda yavaştan belirginleşiyordu odaya bıraktım 2 saat sonra bakınca da iyice belirginleşmişti telefonda o kadar gözükmüyor var test su falan içmiştim o yüzden 1 saat sonra tekrar yapacağım

İlk yaptığımda yavaştan belirginleşiyordu odaya bıraktım 2 saat sonra bakınca da iyice belirginleşmişti telefonda o kadar gözükmüyor var test su falan içmiştim o yüzden 1 saat sonra tekrar yapacağım
Anladım kesin sonuç için kan verin benimki daha silikti maalesef düşük yaptım adetiniz geçmiş mi

Anladım kesin sonuç için kan verin benimki daha silikti maalesef düşük yaptım adetiniz geçmiş mi
Geçmiş olsun Yarın vermeyi düşünüyorum bayramda yurtdışına çıkacağım varsa önceden öğrensem iyi olur adetime daha 5-6 gün var

Gayet net çıkmış,kuruma çizgisi olabilir diyeceğim ama çizgiyi ilk yaptığınızda görmüşseniz pozitif gibi duruyor,gönlünüzce olsun 💐

Merhaba son durum nedir ?

Back
X