• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problem 60 yaşındaki babam.

Bencede karismaniz dogru degil gibi. Ama huzur icinde yasamanizda mumkun degil farkindayim. Kadinla ilgili bi bilginiz varmi peki mesela evlimi kac yasinda
Kadına dair hiçbi bilgim yok. Profil resminde kendi ve 2 çocuk resmi gördüm sadece oradan çocukları var diye düşündüm. Kadının aynı şehirde olduğunu da pek sanmıyorum. Bana hep sanki internet üzerinden görüşülmüş gibi geliyor.

Babanızla açık açık konuşmanın zor gelmesini anlıyorum. Peki hani aslında emin değilmiş ama şüphelenmiş gibi biraz sorular sorsanız, ima etseniz. Belki içine kurt düşer huzursuz olur vazgeçer. Bir de bence bir şekilde kadının kim olduğunu bulmaya çalışın. Telefon numarasının ait olduğu kişi vs araştrmasıyla adına ulaşsanz çok iyi olur. Kadın evliyse bu kez daha başka sorunlar çıkabilir ya da kadın babanızın parasını alıyor olabilir. Ben olsam net kadının kim olduğunu bulurdum ilk iş. Hala veya anneme birşey söylemezdim son raddeye kadar
Kayıtlı olduğu erkek ismini sordum hep tuhaf mesajlar gönderiyor sana dedim aslında anlasın mesajları gördüğümü diye. Aslında hepsi zeki insanlardır annem de babam da imaları iyi anlardı ama ya anlamaza yatıyorlar ya da basiretleri bağlandı.

Zor bir durum, ALLAH yardımcınız olsun fakat konuşmanızın bir faydası olacağını sanmıyorum, böyle durumlarda insanlar daha da zıtlaşıyor sanki. Anneniz illa ki seziyordur bence çünkü bir iki kere olan bişey değil iki senedir ben biliyorum diyorsunuz, e illâ ki anneniz de bi şekilde işkillenmiştir, yakalamıştır ama görmezden gelmiştir. Brnce siz annenizin ağzını arayın, tavrına göre onunla konuşun ama babanızla konuşmanız hiç fayda etmez.
Annemin ağzını çok kere aradım ama hiç umursadığına dair işaret almadım. Ya da olacağına mı inanmadı bilmiyorum. Zaten mesela hemen boşardım filan dese ben de rahat rahat söylerdim ilk öğrendiğimde.

Kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama onu da alıp ikiniz birlikte baba ile konuşun birbirinizden güç de alırsınız içinizdekileri söylemek için.. Utanır mı bilmem… Belki inkar da eder(bunun için delilinizi de alın) ama eşten çok çocuğunun bunu söylemesi içine bayağı dert olur..

Bence anneniz farkında, istese halaya o söylerdi. Bu iş babada bitiyor, alın karşınıza konuşun. Ya boşansın ya devam diye annenizin öğrenmesini istiyorsunuz ama bu da yanlış gençler bile kaybedecek fazla şeyi yokken kılı kırk yararken anneniz babanız yaşında insanların bu seçimi yapması kolay mı olacak sanıyorsunuz? Anneniz sizin bildiğinizi bilse hele hala da işin içine girse daha kötü hissesecek. Aldatan bir baba, evet babanız olarak kalmaya devam edecek ama siz bu konuşmayı yapsanız da yapmasanız da babanıza eskisi gibi olamazsınız. Ne çare bulacaksanız annenizi üzmeyecek şekilde olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu krizi.
Günümüzün kanseri bu galiba yaş, cinsiyet fark etmiyor aldatma her yerde. Allah kimseyi bunla sınamasın inşallah.

Bu konuda kendi halamdan örnek verebilirim kızı ve kendisi eşinin ne iş çevirdiğini biliyormuş ve babamla paylasmislar yakasik 2-3 sene babam.aralarini duzeltmeye konuşmaya çalışmış sonra konu babaannle halama derken ortalığa döküldü öncesinde babaanne diğer hala duymadan 2 3 sene geçmiş sonra ortalıkta kavga gürültü hit gür kızı nişan düğün derken tabiki aralar limonu 1.senedir babam.diger kardeşleri ile küs sayesinde kendileri hiç birşey olmuş gibi hayatlarına devam ediyor babamın yaptığı aile dağılmasın diye işin eğrisini doğrusunu ogrenmekti sizin içinde ya oturup babanizla konuşmak yada annenize babam sana böyle yapsa ne yardım gibi tepki ölçmek. Eğer başka türlü olursa ortalık kızıdır gereksiz küslukler kavgalar olabilir belki de anne baba halimden hosnuttur.

Kadına dair hiçbi bilgim yok. Profil resminde kendi ve 2 çocuk resmi gördüm sadece oradan çocukları var diye düşündüm. Kadının aynı şehirde olduğunu da pek sanmıyorum. Bana hep sanki internet üzerinden görüşülmüş gibi geliyor.
Kadın evliysede büyük sıkıntı yarın bir gün kocası öğrense neler olur kimbilir.
Babanizin hesap hareketlerine bakabiliyorsaniz bakın sürekli para gönderdigi kayıtlı hesap numarasi varmı diye. Belkide internetten tanistığı para koparmaya çalışan bir kadındır.
Ne diyim insallah babanız biran önce döner bu yanlıstan

Ya ben ne yapayım arkadaslar aksam boyle bisey ogrendim annem babaneme babamin onu aldattigini soylemis bunu ispat edelim demis babam cok icmis her zamanki gibi sizmis annem onu kaldirmis sonra anneme git basimdan demis annemde gizlice dinlemis telefonda kadinla konustugunu suphelendiler artik bizi rahat birakmazlar dedigini duymus babamin kapat demis kadinda kapatmislar annemle konusamadim daha bu durumu ne yapacagiz nasil bir yol izleyecegiz babamin anneme birsey yapmasindan da cok korkuyorum sartlarimi kabul edersen bosanalim filan dedigide olmus sarti neyse artik nafaka isteme filan mi ben bilmiyordum ama sorumsuzdu babam bir kurus faydasi yok eve annemle de saglikli bir iliskileri olmadi hic herkes kendi aleminde daha da para ister annesinden annemden evi karistirir bu adam bizi bitirdi esimde isten gelmedi daha yalnizim cocugumla ve hamileyim ustelik ne dusunecegimi bilemiyorum mahvoldum

Back
X