Aminnnn canım benim yaa inşallah o duyguyu en hayırlı bir şekilde en kısa sürede yaşarsın. Bana yumurta kalitesini artırması için verdi herhangi bir tahlil yapılmadı. Verirken de doğal olduğunu , zengin içeriği olduğunu söyledi iki hafta kullandım sonra uzun bir adet gecikmesi yaşadım. 15 gün 16 gün gecikti söktürücü kullandım meğer hamileymişim. O ilaç bence doğal olduğu için bile kullanılmaya değer. Her yerimiz sentetik ilaçlarla doldu. Bide şunu söyleyim. Adet olunca ağlıyordum, üzülüyordum , hep gün sayıyordum.bu arada eşimle de taktığım için çok tartışıyordum. Düşündğm, ne yapıyorum ben dedim, sonra her şeyi silip attım evliliğime odaklandım hayattan zevk almaya başladım. Güldüm eğlendim gezdim. Öğrencilerimle etkinlikler yaptım. Zamanı gelince zaten olacak benim gücüm yetmez Allah verecek dedim. Ve bi ayetten çok etkilendim. Allah diyor ki ben bir şey vermek istiyorsam buna hiçbir şey engel olamaz, istemiyorsam da hiçbir şey bunu yapamaz. Aklımdan sildiğim an hamile olduğumu öğrendim. Şimdi çok sıkıntılıyız bebeğimin sağlığı iyi değil ama o da Allahtan. Yapacak hiçbir şeyim yok, acizim sadece tedbir aldım. Diyeceğim o ki canım stres yapma üzülme kafana takma vakti gelince peşinde koşturacak seni tatlı bıcırın. Hayatı doyasıya yaşa saplanma. Allah yardımcın olsun