- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
Eczanem diye bir siteOra neresi? Şifa olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanem diye bir siteOra neresi? Şifa olsun ...
Fitbull diye bi siteden alıyorum vitaminleri çok iyi güvenilir.Internet üzerinden siparis veren var mi ? Orijinal geldimi??
Bende şimdi biyerden siparis verdim insallah iyi gelir teşekkür ederimFitbull diye bi siteden alıyorum vitaminleri çok iyi güvenilir.
Ben 1 kutu kullandım prowomen skt falan iyiydi orijinaldi aklında olsun canım. Şimdi eşime alıyoruz promen k oradan.Bende şimdi biyerden siparis verdim insallah iyi gelir teşekkür ederim
Tamam canim teşekkür ederim 4 ay alicam zaten bidaha orada daha hesapliysa ordan alirim. Faydasini goruruz ınsallahBen 1 kutu kullandım prowomen skt falan iyiydi orijinaldi aklında olsun canım. Şimdi eşime alıyoruz promen k oradan.
Prowomen dedikleri şey 300 TLAdetim 17 gün gecikti gebe değilim tarlusal kullanıyorum söktürsün diye. Bide coraspin kullanıyorum iki tane kürtaj oldum ikisinde de 9 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Bu sebeple coraspin kullanıyorum .. Femamed kullanıyordum folik asit ve vitamin için. En son gittiğim doktor prowomen daha doğal dedi.ona başlayacağım. Sen neler kullanıyorsun gebelik öykün var mı ilk kez mi gebelik olacak
ben kullanıyorum 3 aydır hala hamile kalamadım hem param hem umutlarım tükeniyorProwomen dedikleri şey 300 TL
Yuurtalıklarınla ilgili değildir belki hamile kalamama sebebin. Doktor ne dedi bunun için sana?ben kullanıyorum 3 aydır hala hamile kalamadım hem param hem umutlarım tükeniyor
ooo çokmuş ,eczanede 200tl .Prowomen dedikleri şey 300 TL
Ürünün içindeki Folat yani folik asit miktarı , günlük ihtiyacı karşılamak için yeterli.Prowomen da folik asit var sanırım. Buna ilave olarak folat da almalı mıyım sizce?
25 yaşındayımMerhaba kaç yaşındaydınız
Doktor sabah ac dedi. Eczacı tok dedi ben ac içiyorum canimMerhaba. Doktor önerenler vitamini Nasıl kullanmanızı söyledi? Sabah aç mı içiliyor ?
Tamam teşekkürler. Ben gece yatarken içiyordum. Sabah içeyim en iyisiDoktor sabah ac dedi. Eczacı tok dedi ben ac içiyorum canim