- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.336
- 37
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Yeni evleneceğim biz de prezertavifle korunmak istiyorduk. Bu soru başlığını görünce içime su serpildi. Herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim bu konuda korkularım vardı acaba yeterli olur mu veya napmaliyiz gibilerinden
Bunu deneyebilirsiniz, kullanmayı (takmayı) tecrübeli ablalarından öğren ama.OKEY Nirvana Sens öneriyorum. Kabartmalı (TIrtıklıdan biraz farklı) ve allerjiye sebep olan latex içermiyor. Tırtıklı ve kabartmalı prezeravtifler genelde kadının zevkini daha artırmakta ama kuruluk söz konusuysa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılarak giderilebilir. Önerdiğim prezervatif soğutucu jelli. Bir müddet kullanmıştık, çok da memnunduk.
Prezervatifler penisi sıktıkları için bazı erkeklerde (özellikle kan dolaşımı bozuk, sigara içen, 50 yaş üzeri9 ereksiyon kalitesini azaltabilmekte, buna dikkat edersek hem biz hem de partnerimiz de mutlu olur.
Yeni evleneceğim biz de prezertavifle korunmak istiyorduk. Bu soru başlığını görünce içime su serpildi. Herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim bu konuda korkularım vardı acaba yeterli olur mu veya napmaliyiz gibilerinden
farklı modelleri deneyerek en çok zevk aldığınızı tespit edin. ben kullandıklarımız arasında nirvanayı tercih ederim mesela. bazısı da poşet sürtmesi gibi oluyorİyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
Yok çok şükür bir sorun yaşamadık yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz. Biz hep D..x marka tercih ettik en son tırtıklı olanı aldık bayağı da sevdim.Yeni evleneceğim biz de prezertavifle korunmak istiyorduk. Bu soru başlığını görünce içime su serpildi. Herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim bu konuda korkularım vardı acaba yeterli olur mu veya napmaliyiz gibilerinden
Ayy evet netten indirim takip ediyorumBiz de şuan durex tırtıklı kullanıyoruz ama ben pek sevemedim. Klasiğe göre daha kalın sanki. İlk kullandığımızda canımı acıtıyodu. Şimdi alıştım ama yine de tırtıklı olmasının hiç bir artısı olmadı zevk konusunda. Prezervatif fiyatları da uçtu zaten, dua ile korunacağız artık sanırım.
silkykiss yakın temas harikaaİyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
silkyykiss yakın temas tam size göre. denen di test edildiİyi akşamlar hanımlar :)
İcimden geçeni yazmiş sinizKondomsuz daha keyifli :)
Aynen bizde durex kullanıyoruz ama yok ötesini denememiştik. Yeni alırken yok ötesini alacağım :)Bence en iyisi Durex yok ötesi kaygan olan, ok zero yırtiliyor, markasini hatırlamıyorum dışı yeşil olan var tırtıklı berbat bisi geciktirici ama kadinin isteğini kaçırıyor resmen mentol kokusu falan geliyor hos degil ya, durex yok otesinden baskasini tanimam ya
silkykiss yakın temas harikaa
silkyykiss yakın temas tam size göre. denen di test edildi
A aytacliduygu
S sevgimduru ,
K karatnese ,
O ozgeymc ,
A aytacliduygu ,
@gulbicer32
silkyykiss denen ürünün tanıtımı yapmaya çalışan hepsi aynı ofiste çalışan hayatlarında silkyykiss denen ürünü görmemiş hatta ambalaj rengini dahi bilmeyen emekçiler.
Artık bizimle değilsiniz....
unutmayın silkyykiss kilo yapar, saç döker
Erkekler sevmiyor prezervatif ama yapacak bir şey yok bende doğum kontrol hapı vs. kullanmak istemiyorumZero disinda denemedim. Klasik olanlarda esim hep yakındı.
Ince olanlarda da yakınıyor gerci
Evet ne kadar ince olsa da malesef his kaybi oluyor illa ki.Erkekler sevmiyor prezervatif ama yapacak bir şey yok bende doğum kontrol hapı vs. kullanmak istemiyorum
Genelde bizde ince bazen de klasik tercih ediyoruz.