Prezervatif

Bunu deneyebilirsiniz, kullanmayı (takmayı) tecrübeli ablalarından öğren ama. :) :)

işinize yarayacağını düşünüyorum

farklı modelleri deneyerek en çok zevk aldığınızı tespit edin. ben kullandıklarımız arasında nirvanayı tercih ederim mesela. bazısı da poşet sürtmesi gibi oluyor eni iyisi arada hiçbir şey olamayacak et ete değecek demişler

Yok çok şükür bir sorun yaşamadık yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz. Biz hep D..x marka tercih ettik en son tırtıklı olanı aldık bayağı da sevdim. Ama en iyisi tabi temas olan yani prezervatif kulanmamak ama mecbur takıyoruz

Biz de şuan durex tırtıklı kullanıyoruz ama ben pek sevemedim. Klasiğe göre daha kalın sanki. İlk kullandığımızda canımı acıtıyodu. Şimdi alıştım ama yine de tırtıklı olmasının hiç bir artısı olmadı zevk konusunda. Prezervatif fiyatları da uçtu zaten, dua ile korunacağız artık sanırım.

Ayy evet netten indirim takip ediyorum

silkykiss yakın temas harikaa
silkyykiss yakın temas tam size göre. denen di test edildi

Bence en iyisi Durex yok ötesi kaygan olan, ok zero yırtiliyor, markasini hatırlamıyorum dışı yeşil olan var tırtıklı berbat bisi geciktirici ama kadinin isteğini kaçırıyor resmen mentol kokusu falan geliyor hos degil ya, durex yok otesinden baskasini tanimam ya

Aynen bizde durex kullanıyoruz ama yok ötesini denememiştik. Yeni alırken yok ötesini alacağım :)

Ürün adını aratınca, Silky kiss için 14.02.2020'de ekşi sözl.kte yapılan bir yoruma denk geldim. Reklam ekibine, bu yorumu yapan arkadaşı dahil etsinler bence; ikna konusunda reklam ekibinden daha başarılı.

silky kiss prezervatif

şükela: tümü | bugün

dün gece erkek arkadaşımla seks sırasında patlayıp bugün hamile miyim acaba diye beni delirten prezervatif. super ince olanı asla kullanmayın birde 84 lira daha verip ertesi gün hapı almanız gerekir yada 2000 civarı kürtaj ya da 200 bin civarı çocuk egitimi. tercih sizin.

Zero disinda denemedim. Klasik olanlarda esim hep yakındı.
Ince olanlarda da yakınıyor gerci
Erkekler sevmiyor prezervatif ama yapacak bir şey yok bende doğum kontrol hapı vs. kullanmak istemiyorum

Genelde bizde ince bazen de klasik tercih ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…