- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Woaw çok orijinal konuİyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
Tırtıklı olanlar kadın için daha zevkli olabiliyormuş benim alerjim oldugu için pek bi deneyimim yok prezervatif hakkında bunu duymuştum amaİyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
Nirvanayı herkes övdüğü için merak ettim. Gerçekten zevk veriyor muokey zero var bir de okey in yine nirvanası var o tırıktıklı ben onu kendim için aldım
Ben hiç denemedim tırtıklı ama genel olarak daha çok zevk verdiği yönünde.Tırtıklı bı bana mi işkence geldizehir gibi yakmıştı da
ben seviyorum etkisi var tabi kiNirvanayı herkes övdüğü için merak ettim. Gerçekten zevk veriyor mu
Mentollü yakmaz mı?Hepsi aynı. Tırtıklı olanlar çok ıslanma durumunda fazla kaymayı azaltıyormuş. Bir ara durex'in mentolüsü vardı o çok değişik bir histi...
serin ve hoş bir his oluyordu ve o his bir gün boyunca devam ediyordu :) ama bazılarını yaktı herhalde kaldırdılar, artık yok.Mentollü yakmaz mı?
Bana da iskence geldi. Etlerimi çekti sanki.Tırtıklı bı bana mi işkence geldizehir gibi yakmıştı da
Bunu mu sormuş?Kondomsuz daha keyifli :)
Gerekli cevaplar verilmiş. Ben de en iyisi hiç kullanmamak yazdım yani :)Bunu mu sormuş?
Siz nasil korunuyorsunuz? Belki o korunma yontemini onerirsiniz.Gerekli cevaplar verilmiş. Ben de en iyisi hiç kullanmamak yazdım yani :)