Prezervatif

Okey nirvanayı deneyebilirsin tırtık kısımları bende rahatsız etmiyor, rahatsızlık veriyorsa kuruluktan olur. yine okeyin afrodizyak etkili kayganlaştırıcısını kullanabilirsin.
Okey reklamı gibi oldu :rolleyes:
Okey taklidini değiiil gerçeğini yaşaaa... :dondurma:
Afrodizyak etkili olan gerçekten çok başka bişey 😀 çileklisini aldım ondan o kadar memnun kalmadım hemen kuruyor 😀

Uzun süre Ok zero kullandik. Sonra Durex'in en incesine gectik. Bu daha iyi digerine gore. Dogeri poset hissi gibiydi ve cok plastik kokuyordu.
Tirtikli hic denemedim. Ovenler oldugu kadar aci verdigini soyleyenler de var.
Merak ettigim halde almadim o yüzden.

Hapın bir süre kullanımından sonra kısırlık yaptığı ve bıraktıktan sonra çocuğunun olmasını zorlaştırdığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bu? 🤔
Külliyen yalan 🤭
Ben adet duzensizligim sebbei ile daha lisede basladim hapa. Evlenince de devam ettim evliligimin 8.yilina kadar.
Hapi birakinca da 5.ayda hamile kaldim.

Hangilerini kullandiniz? En sevdiginiz en az yan etkili hangisi oldu?
Yasmin, Yazz, Diane 35, Microgynon, Elleacnelle, Gynelle...
Atladigim var mi hatirlayamadim. Cok uzun sure kullanınca 😁
Microgynon bende en cok yan etkiyi yapti. Migrenimi hepsi tetikledi. Hepsi kuruluk ve isteksizlik yapti. Ama Microgynon beni felaket asabi yaptı. Sinirimi nereye yansitacagimi bilemeyip saracak yer aradim hep.
Aralarinda en memnun olduğum Gynelle olsa da malesef onda da yasadim kuruluk ve isteksizlik.

Yasmin, Yazz, Diane 35, Microgynon, Elleacnelle, Gynelle...
Atladigim var mi hatirlayamadim. Cok uzun sure kullanınca 😁
Microgynon bende en cok yan etkiyi yapti. Migrenimi hepsi tetikledi. Hepsi kuruluk ve isteksizlik yapti. Ama Microgynon beni felaket asabi yaptı. Sinirimi nereye yansitacagimi bilemeyip saracak yer aradim hep.
Aralarinda en memnun olduğum Gynelle olsa da malesef onda da yasadim kuruluk ve isteksizlik.
Bende kullanmaya basladigimdan birkaç gün sonra regl agrisi gibi agri yapiyor yazz. Göğüs hassasiyetinden duramiyorum. Cok yoğun yaşıyorum. İstekte problem olmadi ilk aydan, kuruluk da olmadi. Belki ilk ay diye problem olmamistir. Aslinda cok konforlu ama yan etkileriyle ugraşmak zor.

Bende kullanmaya basladigimdan birkaç gün sonra regl agrisi gibi agri yapiyor yazz. Göğüs hassasiyetinden duramiyorum. Cok yoğun yaşıyorum. İstekte problem olmadi ilk aydan, kuruluk da olmadi. Belki ilk ay diye problem olmamistir. Aslinda cok konforlu ama yan etkileriyle ugraşmak zor.
Konfor olarak ben de tek gecerim. Cok buyuk rahatlik ama iste yan etkisi cok fazla. Bende regl agrisi, gogus hassasiyeti yapmadı hicbiri.
Haftanin 5 gunu bas agrisi, kuruluk ve cinsiyetimi unutacak seviyede isteksizlik oldu.
Ilk ay nasildi hatırlayamıyorum dedigim gibi lise doneminde basladim. Yazz marka kullandigim ikinci markaydi. 21lik kullanmaya alisinca o degisik gelmisti.

Konfor olarak ben de tek gecerim. Cok buyuk rahatlik ama iste yan etkisi cok fazla. Bende regl agrisi, gogus hassasiyeti yapmadı hicbiri.
Haftanin 5 gunu bas agrisi, kuruluk ve cinsiyetimi unutacak seviyede isteksizlik oldu.
Ilk ay nasildi hatırlayamıyorum dedigim gibi lise doneminde basladim. Yazz marka kullandigim ikinci markaydi. 21lik kullanmaya alisinca o degisik gelmisti.
Simdi nasil korunuyorsunuz? Ya da korunuyor musunuz?

İyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
Yeni evleneceğim biz de prezertavifle korunmak istiyorduk. Bu soru başlığını görünce içime su serpildi. Herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim bu konuda korkularım vardı acaba yeterli olur mu veya napmaliyiz gibilerinden

X