- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Lateks içermeyen prezervatifler var gratislerde falan ararsan bulursun. Doktora da git ama onlardan da denersen durumun ne olduğu konusunda fikrin olurNe diyipte yaptırabilirim onu? Birde hangi bölümde? Kadın doğuma mı gitmek lazım?
Afrodizyak etkili olan gerçekten çok başka bişeyOkey nirvanayı deneyebilirsin tırtık kısımları bende rahatsız etmiyor, rahatsızlık veriyorsa kuruluktan olur. yine okeyin afrodizyak etkili kayganlaştırıcısını kullanabilirsin.
Okey reklamı gibi oldu
Okey taklidini değiiil gerçeğini yaşaaa...
EvetAfrodizyak etkili olan gerçekten çok başka bişeyçileklisini aldım ondan o kadar memnun kalmadım hemen kuruyor
Külliyen yalanHapın bir süre kullanımından sonra kısırlık yaptığı ve bıraktıktan sonra çocuğunun olmasını zorlaştırdığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bu?
Ben 10 küsür sene kullandimAnladim, ben de hapa basladim da hap kullaniyorsaniz konusalim biraz diyecektim.
Hangilerini kullandiniz? En sevdiginiz en az yan etkili hangisi oldu?Ben 10 küsür sene kullandim
Yasmin, Yazz, Diane 35, Microgynon, Elleacnelle, Gynelle...Hangilerini kullandiniz? En sevdiginiz en az yan etkili hangisi oldu?
Bende kullanmaya basladigimdan birkaç gün sonra regl agrisi gibi agri yapiyor yazz. Göğüs hassasiyetinden duramiyorum. Cok yoğun yaşıyorum. İstekte problem olmadi ilk aydan, kuruluk da olmadi. Belki ilk ay diye problem olmamistir. Aslinda cok konforlu ama yan etkileriyle ugraşmak zor.Yasmin, Yazz, Diane 35, Microgynon, Elleacnelle, Gynelle...
Atladigim var mi hatirlayamadim. Cok uzun sure kullanınca
Microgynon bende en cok yan etkiyi yapti. Migrenimi hepsi tetikledi. Hepsi kuruluk ve isteksizlik yapti. Ama Microgynon beni felaket asabi yaptı. Sinirimi nereye yansitacagimi bilemeyip saracak yer aradim hep.
Aralarinda en memnun olduğum Gynelle olsa da malesef onda da yasadim kuruluk ve isteksizlik.
Konfor olarak ben de tek gecerim. Cok buyuk rahatlik ama iste yan etkisi cok fazla. Bende regl agrisi, gogus hassasiyeti yapmadı hicbiri.Bende kullanmaya basladigimdan birkaç gün sonra regl agrisi gibi agri yapiyor yazz. Göğüs hassasiyetinden duramiyorum. Cok yoğun yaşıyorum. İstekte problem olmadi ilk aydan, kuruluk da olmadi. Belki ilk ay diye problem olmamistir. Aslinda cok konforlu ama yan etkileriyle ugraşmak zor.
Simdi nasil korunuyorsunuz? Ya da korunuyor musunuz?Konfor olarak ben de tek gecerim. Cok buyuk rahatlik ama iste yan etkisi cok fazla. Bende regl agrisi, gogus hassasiyeti yapmadı hicbiri.
Haftanin 5 gunu bas agrisi, kuruluk ve cinsiyetimi unutacak seviyede isteksizlik oldu.
Ilk ay nasildi hatırlayamıyorum dedigim gibi lise doneminde basladim. Yazz marka kullandigim ikinci markaydi. 21lik kullanmaya alisinca o degisik gelmisti.
Evet isteksizlikle başa cikamayinca prezervatife gectim. Bu sefer de yan etki bakimindan rahatim ama endise varSimdi nasil korunuyorsunuz? Ya da korunuyor musunuz?
10 sene yine iyi dayanmissiniz. Bana ilk aydan dayanilmaz geliyor. Isteksizlik kuruluk da eklenirse yandım demektir.Evet isteksizlikle başa cikamayinca prezervatife gectim. Bu sefer de yan etki bakimindan rahatim ama endise var
Cikarsa, yırtılırsa, sızdırırsa... Hey gidi hap rahatlığı
Şampuanın mentollüsüne dayanamıyorum prezervatifi düşünemedim.Hepsi aynı. Tırtıklı olanlar çok ıslanma durumunda fazla kaymayı azaltıyormuş. Bir ara durex'in mentolüsü vardı o çok değişik bir histi...
Kocakarının biri uydurmuş altın günlerinde yayılmış. Bu kadar doğruHapın bir süre kullanımından sonra kısırlık yaptığı ve bıraktıktan sonra çocuğunun olmasını zorlaştırdığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bu?
Umarim eklenmez.10 sene yine iyi dayanmissiniz. Bana ilk aydan dayanilmaz geliyor. Isteksizlik kuruluk da eklenirse yandım demektir.
Sizin hormonal durumlar da varmis. Simdi iyisinizdir umarim.Umarim eklenmez.
Dayanmak zorunda kaldim. Cunku kullanmayinca adet olamıyordum.
Hipotiroit hastasiyim. Onun dışındaki hormonlarım sukur normal cikti tahlilimde. Hipotiroide bagli adet duzensizligi yaşıyorum. Hatta birkac gundur hapa mi donsem diye geciyor aklimdan ama yan etki çekincesi ile vazgeciyorum.Sizin hormonal durumlar da varmis. Simdi iyisinizdir umarim.
Yeni evleneceğim biz de prezertavifle korunmak istiyorduk. Bu soru başlığını görünce içime su serpildi. Herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim bu konuda korkularım vardı acaba yeterli olur mu veya napmaliyiz gibilerindenİyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?