Prezervatif

Anladim, ben de hapa basladim da hap kullaniyorsaniz konusalim biraz diyecektim.😊
Kullanan tanıdıklarım var, bir takım yan etkilerden bahsediyorlardı. İlaçlar, kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Yan etkileri, özellikle en çok rahatsız edenleri not edip, ilacı yazan doktora danışmak en doğrısu olur...

Kullanan tanıdıklarım var, bir takım yan etkilerden bahsediyorlardı. İlaçlar, kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Yan etkileri, özellikle en çok rahatsız edenleri not edip, ilacı yazan doktora danışmak en doğrısu olur...
Tesekkur ederim fikriniz icin. Bunu uygulayayim.

Hapın bir süre kullanımından sonra kısırlık yaptığı ve bıraktıktan sonra çocuğunun olmasını zorlaştırdığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bu? 🤔
Doktorlardan tam tersi oldugunu duydum. Bunu soyleyenler hapı yanlis kullananlar olabilir. Sonucta hormon ilaci bu. Yanlis duzende vücuda alirsan hormonlar bozulur.

Hapın bir süre kullanımından sonra kısırlık yaptığı ve bıraktıktan sonra çocuğunun olmasını zorlaştırdığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bu? 🤔
Yanlış inanç, Bırakınca başka probleminiz yoksa döllenebilirliliğiniz etkilenmez. Doğum kontrol hapları adet döngüsü günlerine uygun dozu ayarlı östrojen ve progesteron içerir. Sizin adetlerinizi de düzene sokar, kadınlığınızı da destekler. Hatta menopozda kullanılan hormon takviyeleri de doğum kontrol hapı benzeridir ve 50 yaş üstü kadınlarda menopoz şikayetlerini giderdiği gibi vajinal kuruluklarına da iyi gelmekte, cinsel isteklerini de artIrır. Prospektüsteki yan etkilerin görülme oranları tolere edilebilirdir ve kullananların %1-2'sinde görülür.

Yan etki veya sıkıntı olacak bir şey gelişirse marka değiştirilebilir, başka yönteme geçilebilir.

İyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?

Okey nirvanayı deneyebilirsin tırtık kısımları bende rahatsız etmiyor, rahatsızlık veriyorsa kuruluktan olur. yine okeyin afrodizyak etkili kayganlaştırıcısını kullanabilirsin.
Okey reklamı gibi oldu :rolleyes:
Okey taklidini değiiil gerçeğini yaşaaa... :dondurma:

Tırtıklı olanlar kadın için daha zevkli olabiliyormuş benim alerjim oldugu için pek bi deneyimim yok prezervatif hakkında bunu duymuştum ama 😂

OKEY Nirvana Sens öneriyorum. Kabartmalı (TIrtıklıdan biraz farklı) ve allerjiye sebep olan latex içermiyor. Tırtıklı ve kabartmalı prezeravtifler genelde kadının zevkini daha artırmakta ama kuruluk söz konusuysa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılarak giderilebilir. Önerdiğim prezervatif soğutucu jelli. Bir müddet kullanmıştık, çok da memnunduk.

Prezervatifler penisi sıktıkları için bazı erkeklerde (özellikle kan dolaşımı bozuk, sigara içen, 50 yaş üzeri9 ereksiyon kalitesini azaltabilmekte, buna dikkat edersek hem biz hem de partnerimiz de mutlu olur.

OKEY Nirvana Sens öneriyorum. Kabartmalı (TIrtıklıdan biraz farklı) ve allerjiye sebep olan latex içermiyor. Tırtıklı ve kabartmalı prezeravtifler genelde kadının zevkini daha artırmakta ama kuruluk söz konusuysa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılarak giderilebilir. Önerdiğim prezervatif soğutucu jelli. Bir müddet kullanmıştık, çok da memnunduk.

Prezervatifler penisi sıktıkları için bazı erkeklerde (özellikle kan dolaşımı bozuk, sigara içen, 50 yaş üzeri9 ereksiyon kalitesini azaltabilmekte, buna dikkat edersek hem biz hem de partnerimiz de mutlu olur.
bu önerdiğiniz soğutucu jelli prezervatif serinlik hissi mi veriyor nasıl bir şey? Bir de mrka isimleri söylememiz sorun olmuyordur umarım ama okey biraz dar sanki; mesela durex sıkmıyor ama okey sıkıyor.

bu önerdiğiniz soğutucu jelli prezervatif serinlik hissi mi veriyor nasıl bir şey? Bir de mrka isimleri söylememiz sorun olmuyordur umarım ama okey biraz dar sanki; mesela durex sıkmıyor ama okey sıkıyor.
Evet, serinlik hissi veriyor. Yani evet dar olduğu için takınca eşinizin ereksiyonu azalıyorsa marka değiştirilebilir, biraz bunu ima etmeye çalıştım. Eşinize göre de seçiminizi düşünmelisiniz. 😉😉😉

İyi akşamlar hanımlar :)
8 aylık evliyim ve prezervatif ile korunuyoruz. Genelde aynı markayı ve klasik olanı tercih ediyoruz. Sormak istediğim konu prezervatif kullanıp farklı his yaratan veya ekstra zevk veren bir prezervatif markası veya çeşidini deneyimleyen var mı ?
Marka çok önemli değil ama tırtıklıların verdiği his daha iyi onları dene

Tırtıklı bı bana mi işkence geldi 🙄 zehir gibi yakmıştı da
Hangi marka olduğunu hatırlamıyorum ama birisi gerçekten zımpara gibi acı vermişti bana, deneyerek iyi olanları bulmak lazım
Hepsi aynı. Tırtıklı olanlar çok ıslanma durumunda fazla kaymayı azaltıyormuş. Bir ara durex'in mentolüsü vardı o çok değişik bir histi...
Bulup deneyecektim ama kaldırıldı demişsin şansa bak ya 😔 yeni şeyleri denemeyi severim 😅

Külliyen masal, hamileliklerimin öncesinde ve sonrasında uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım. Hiç sorun yaşamadan hamile kaldım. Haptan kaynaklı kısırlık söz konusu değil. Hapın yan etkileri olduğu doğru ama kısırlık bunlardan biri değil

X