Ertesi gun hapi alip icsen iyi olur risk almamak adina. Malesef ki geri donusu bu kadar kolay olmuyor hamilelik yasarsan.Merhaba kızlar. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ayağa kalktığımda erkek arkadaşım prezervatifin olmadığını söyleyince içime baktım ve ayaktayken hemen çekip aldım ve prezervatifin içi boştu. Sonra da hemen ılık duş aldım. Sizce bişey olmuş mudur baya bi korkuyorum. Ve toplardamar tıkanıklığım olduğu için doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Ama damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorumHemen olacak değilsin ama doğum kontrol hapı iç
Ama damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorumErtesi gun hapi alip icsen iyi olur risk almamak adina. Malesef ki geri donusu bu kadar kolay olmuyor hamilelik yasarsan.
Ozmn korkma cnm inşallah kalmasınAma damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorum
Umarım, teşekkür ederimOzmn korkma cnm inşallah kalmasın
Sigara icenler icin tikanlik yapiyor dogum kontrol haplari.Ama damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorum
Durumuna uzuldum. Basina boyle bir sey geldiginde yatma, uzanma ve tuvalete gidip idrarini yap mutlaka. Bolgeyi hemen yikamam da mantikli olacaktir. Cok kucuk bir ihtimal, bir sey olacagoni hic sanmiyorum stres yapip reglini geciktirme.Ama damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorum
Tekrardan söylüyorum ZATEN DAMARIM TIKALISigara icenler icin tikanlik yapiyor dogum kontrol haplari.
Şöyle bi güzellik var ki ben regl olmuyorum pcos hastasıyımDurumuna uzuldum. Basina boyle bir sey geldiginde yatma, uzanma ve tuvalete gidip idrarini yap mutlaka. Bolgeyi hemen yikamam da mantikli olacaktir. Cok kucuk bir ihtimal, bir sey olacagoni hic sanmiyorum stres yapip reglini geciktirme.
Nasil olmuyorsun? Hic mi?Şöyle bi güzellik var ki ben regl olmuyorum pcos hastasıyım
Ne kadar komiksin salakYeni üyeFake misin?
Hamilesin canım hayırlı olsun
Duymak istediğin cevap buydu sanırım.
Hayır yaklaşık 2 senedir olmuyorumNasil olmuyorsun? Hic mi?
Terbiyeli konuş. Ben olabilen bişeyi söyledim. Nasıl anlamak istersen artık. Çok komikse de gül o zamanNe kadar komiksin salak
Hakaret etme ban yersin burda. O zaman hic korkmana gerek yok hamile kalmazsin. Bir an once tedavine odaklan derim, cok gecmis olsun ❣❣Hayır yaklaşık 2 senedir olmuyorum
Boş yapıyosunTerbiyeli konuş. Ben olabilen bişeyi söyledim. Nasıl anlamak istersen artık. Çok komikse de gül o zaman
Çok teşekkür ederim gerçektenHakaret etme ban yersin burda. O zaman hic korkmana gerek yok hamile kalmazsin. Bir an once tedavine odaklan derim, cok gecmis olsun ❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?