Ama insanlar burda sıkıntılarını paylasip fikir almaya geliyor neden bunu bir eglence konusu haline getiriyorsunuz ki? Tarziniz hic hos degil lutfen.Terbiyeli konuş. Ben olabilen bişeyi söyledim. Nasıl anlamak istersen artık. Çok komikse de gül o zaman
Harika bi cevap tesekkürlerAma insanlar burda sıkıntılarını paylasip fikir almaya geliyor neden bunu bir eglence konusu haline getiriyorsunuz ki? Tarziniz hic hos degil lutfen.
Pardon kaçiim benBoş yapıyosun
He benim fake sanmam komik ama onun bana salak demesi komik değil tarzım hoş değil öyle mi?Ama insanlar burda sıkıntılarını paylasip fikir almaya geliyor neden bunu bir eglence konusu haline getiriyorsunuz ki? Tarziniz hic hos degil lutfen.
Niyetim tartismak degil. Olayi siz baslattiniz. Eger fake oldugunu dusunuyorsaniz yazmazsiniz ama ucunda insanlari kirabilme ihtimali varken neden bunu seciyorsunuz? Bosverin, ya da yardim edin.He benim fake sanmam komik ama onun bana salak demesi komik değil tarzım hoş değil öyle mi?
Niyetim tartışmak değil. Olay bu konu açılınca başladı. Ben sadece yorum yazdım. Düşündüm ve yazdım. Binlerce kadın her şeye yorum yazıyor. Nerde kırmışım? Alenen hakaret edip “salak” demedim,sadece fake olduğunu düşündüğüm için yorum yaptım.Niyetim tartismak degil. Olayi siz baslattiniz. Eger fake oldugunu dusunuyorsaniz yazmazsiniz ama ucunda insanlari kirabilme ihtimali varken neden bunu seciyorsunuz? Bosverin, ya da yardim edin.
Ne kadar da buyuk laflar bunlar. Ben boyle elestirmeye korkarim, benim de evladim olacak. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ama genclik cahillik zamanlaridir. Buyuk lokma yeyip buyuk konusmamak gerekir bence...Millet de akıl veriyor ertesi gün hapı al bilmem ne.Kız zina yapıyorsun sonra hamile kalır mıyım ..biz evlenince 2 sene bekliyoruz be bundan baba benden ana olur mu diye..onu bilmem de sizden bi p*k olmaz
O zaman umarım çocukların bana benzemez...Millet de akıl veriyor ertesi gün hapı al bilmem ne.Kız zina yapıyorsun sonra hamile kalır mıyım ..biz evlenince 2 sene bekliyoruz be bundan baba benden ana olur mu diye..onu bilmem de sizden bi p*k olmaz
Bedenine bakmadan almış. Zaten ayrıldım bu olaydan sonra. Hafta sonu olduğu için hiç bir doktora danışamadım. E malum 72 saatte dolmak üzere olduğu için bende hemen Ella aldım. Umarım hamile kalmam tek düşüncem bu.Olmaz demiyorum ancak prezervatif nasıl içerde kalıyor? Erkek arkadaşın çok dikkatsiz bence. Hamilelik riski yüksek ertesi gün hapı iç diyeceğim ancak o da çok zararlı ve zaten rahatsızlığın varmış doğum kontrol hapından daha ağır bi ilaç bi doktora danışabilsen süresi dolmadan iyi olurdu
Bende kan pihtilasmasi var rahimde ki rahatsizlik dolayi Bana da verildi birsey olur muAma damar tıkanıklığım var ve doğum kontrol hapı içmem ömrüm boyunca yasak ölümüme neden olabilirim o yüzden çok korkuyorum
Eğer doğum kontrol hapı verdilerse sakın kullanma kalp ve damar cerrahisine gitmen gerekBende kan pihtilasmasi var rahimde ki rahatsizlik dolayi Bana da verildi birsey olur mu
Bu olaydan sonra neden ayrıldınız anlamadım ?Bedenine bakmadan almış. Zaten ayrıldım bu olaydan sonra. Hafta sonu olduğu için hiç bir doktora danışamadım. E malum 72 saatte dolmak üzere olduğu için bende hemen Ella aldım. Umarım hamile kalmam tek düşüncem bu.
çok ustaca bir yanıt. Şimdi o rahat vicdanınla otur buz gibi su içO zaman umarım çocukların bana benzemez...
hiç konuşmayalım ayakta alkışlayalim o zaman bunlari belki gelecekte yeni nesillere örnek olurlar !!! Şaka mısınız siz ??Ne kadar da buyuk laflar bunlar. Ben boyle elestirmeye korkarim, benim de evladim olacak. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ama genclik cahillik zamanlaridir. Buyuk lokma yeyip buyuk konusmamak gerekir bence...
Merhaba kızlar. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ayağa kalktığımda erkek arkadaşım prezervatifin olmadığını söyleyince içime baktım ve ayaktayken hemen çekip aldım ve prezervatifin içi boştu. Sonra da hemen ılık duş aldım. Sizce bişey olmuş mudur baya bi korkuyorum. Ve toplardamar tıkanıklığım olduğu için doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Bedenine bakmadan almış. Zaten ayrıldım bu olaydan sonra. Hafta sonu olduğu için hiç bir doktora danışamadım. E malum 72 saatte dolmak üzere olduğu için bende hemen Ella aldım. Umarım hamile kalmam tek düşüncem bu.
yumurtlama gününüzü tahmin ediyor musunuz en son adetiniz ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?