- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
ya arkadaşlar tuşa basarken a harfi çıkmamış şimdi gördüm yaaa.çok kötü olmuş.ama olacak o kelimeiyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah
canım listeye benim adımı da yazarmısın bi zahmet
ben de dün öğrendim HAMİLEYİM:dance:
sana özelden msaj attım ama doğru yolladınmmı bilmiyorum bakarmısın???[/Q
aradım canım bana gönderdiğin adresi fakat bi türlü yetkili kişiye ulaşamadım.napıcam bilmiyorum yumurtlama günlrime kadar elimde olmasını istiyorum..... offf offf
kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki
iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah
nequelen sen kaç aylıksın canım.bi de kibeleden haber var mı doğumu ne zaman acaba*Sevcancım senin de gözün aydın canım. allaha hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah sağlıkla
nequelen sen kaç aylıksın canım.bi de kibeleden haber var mı doğumu ne zaman acaba*
oluruz tabiiki, siparis ettinmi canim?
Sana Özelden vereyİm canım adresİnİ ve nasıl alacaĞını