Neşeciğim iki çizginin de aynı koyu olması gerekiyormuş..yani bir çizgi silikse negatif demekmiş....gebelik testleri gibi değil yani...
anjelic canım sen hamişmisin a ben bilmiyodum tatlım tebrik ederim ne kadar güzellll
Evet ceylancım, nisanda ani bir kararla tedaviye başladım, inşallah bu sefer sorunsuz gitmeyi nasip etsin rabbim, darısı başınıza, hepinize ayrı ayrı dua ediyorumkaydirigubbakcemile3
nesecim canım nasılsın? buraya fazla uğrayamadım ama hep aklımdasın, tedaviye başladın mı yeniden?
Ceylancım sen neler yapıyorsun?
Neşeciğim iki çizginin de aynı koyu olması gerekiyormuş..yani bir çizgi silikse negatif demekmiş....gebelik testleri gibi değil yani...
bende hiç umut yok mu yani:uhm:
anjelic canım sen hamişmisin a ben bilmiyodum tatlım tebrik ederim ne kadar güzellll
neşecim ben herşeyi oluruna bıraktım artık canım tedavide olmuyorum artık yaz bitene kadar kafama göre takılıorum öle bebek olayını da attım kafamdan gitti rahatladım epeyce canımmm
hadi sırada sen varsın neşem güzel haberi ver bize yakında tammammı
Evet ceylancım, nisanda ani bir kararla tedaviye başladım, inşallah bu sefer sorunsuz gitmeyi nasip etsin rabbim, darısı başınıza, hepinize ayrı ayrı dua ediyorumkaydirigubbakcemile3
bu topigin hamisleri
1-kibele
2-rockwell
3-menzil
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
düzelttim listeyi arkadaslar
canım listeye benim adımı da yazarmısın bi zahmet
ben de dün öğrendim HAMİLEYİM:dance:
canım listeye benim adımı da yazarmısın bi zahmet
ben de dün öğrendim HAMıLEYıM:dance:
Sevcancım tekrar tebrikler, bilemezsin nasıl sevindim. Canım preseedi nerden almıştın?
bu ay kibelenin gönderdiklerinden kullanmıştım canım.
Darısı senin başına inşallah.
hihoyyyt canım bende bu ay kullanacağım,inşallah senin gibi bende hamiş kalırım hihoyyyt
Ben de şu an kibelenin gönderdiklerini kullanıyorum..Eşinin sperm durumu nasıldı canım ?
İnşallah sende bu ay müjdeyi verirsin bize badem.
Eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyondu.Morfolojisi %5 ti.
Benim eşim ayrıca Maxı L-carnitine diye bi ilaç kullanıyodu.
2 şişe bitirmişti.
kıbelemı yaa ben kıbeleye ulasamıyorum uzun zamndır banlı ooooo..ruya topıgınden okuyordum..:çok üzgünüm:
sevcqandan alırım msn felan:sm_cool:
ben türkiyedeki fertil shoplardan aldım ve işe yaradı.şimdi hamileyim.2010 tarihliydi.2 yıldır olmuyodu bebeğim 1 ay kullandım preseedlerden ve oldu Allahıma şükür.zaten aldığım yer de yurtdışından getirtiyomuş burada üretilmiyomuşya ben kibelenin kullandığından kullanmıyorum,internetten satın aldım,son kullanma tarihi 2010 sanırım,eğer olmazsa kibeleyle irtibata geçip kendisinden rica edeceğim,sağolsun herkese yardımcı oluyor ...