tşk ederim canım darısı tüm isteyenlere inş.KADUUUUUUSSS tebrik ederim... çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım darısı tüm isteyenlere inş.KADUUUUUUSSS tebrik ederim... çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2 yıldır uğraşıyoduk ama pek bi sorun yoktu.sperm tahlili filan da yapılmadı hiç.ben burdan duydum preseedi ve kullandığım ay oldu.şükürler olsun.zaten pahalı biraz . iyi ki tuttu.darısı sizlere inşallahselam kızlar bende bu preseed den almak istiyorum ama kararsızım bizde eşimin sperm sorunu var 5 yıl oldu hala bebiş yok çok istiyoruz hamile kalan arkadaşlar problem neydi acaba ?bizim gibi sperm azlığımı ?bende kullansammı?kafam karıştı mesela kadus arkadaşım senin sorun neydi ne güzel hamile kalmışsın.allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
kıslar teşekürler denemediğim bu vardı kısmetse bende denemek isterim 5 yıldr bekliyorum sebsiz ilfelite benim tek sorunum kasıklarım çok soğuk oluyo üşüyo ve ağrı oluşuyo 4 ay önce boş gebelik geçirdim kibela bi çok kişinin eminim duasnı alıyosun allah senden razı olsun aalahta senin muradını versin canım nerden nasıl ve kaça alındığını biri banada yazarmı????????????
Canım özeline msj attım..
ya bana yok mu küserim ama ben de öğrenmek istiyorum kimse yok muuuuusenağlama
15 dakika icerde beklemesi gerekiyormus kizlar. en fazla sanirim yani. azami süre olarak. birde biraz isitip yani avucunda felan isitip iceri akitilirsa daha güzel ise yariomus. bilgi olsun:)
Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
sen yine 5 dk bekletmissin badem ben 3 dk beklettim sayilir o kadar. ama bilmioyrdum o kadar beklemesi gerektigini
Sana Özelden vereyİm canım adresİnİ ve nasıl alacaĞını
arkadaslar preseed eczanelerde satılıyormu sız nereden ve kaca aldınız,hamıle kalmaya yardımcımı gercekten