neden banlanmışki?merak ettimMayıs sonunda banı kalkıyor kibelenin:hooray:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden banlanmışki?merak ettimMayıs sonunda banı kalkıyor kibelenin:hooray:
neden banlanmışki?merak ettim
canım listeye benim adımı da yazarmısın bi zahmet
ben de dün öğrendim HAMİLEYİM:dance:
canim soyle soyleyeyeim. ben 6 ay ugrastim hamile kalmak icin. ovulasyon testleriyle falan hem de yani yumurtlama gunumu kacirmam imkansiz. 7. ay bu preseed i kesfettim. denedim. denedikten sonra pisman oldum. ah ne ettim ben kimyasal sey. ne kadar iyi olursa olsun kimyasal sonucta diye. ama kazin ayagi oyle degilmis. o ay hamile kaldim malesef tupumde tikaniklik varmis dis gebelik oldu ve sol tupum alindi. ama benim yazilarimi gorduysen hic umudumu kaybetmedim ben preseed ile tekrar yakinda hamile kalacagima inaniyordum. 1 ay korun dedi doktor. o 1 ay da deneidk biz gerci ama sanirim yumurtlama olmadi o ay. sonra 3. ayda gene tuttu. bu 3 ay boyunca preseedi hep kullandim. ozellikle yumurtlamama 3-4 gun kala basliyordum kullanmaya. 3-4 tane kullaniyordum bir ayda.
3.de tuttu ama ilik 2 ay solda yumurtladigim icin ve sol tarafimda tup olmadfigi icin tutmadi tabi. sagdan yjmurtladigim ilk ay tuttu. simdi ben preseed e inanmayayim da neye inanayim. Rabbim tabi ki sebep kildi. o istemeden hicbirsey olmaz ama bunlar da sebep oluyor iste.
kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki
ben türkiyedeki fertil shoplardan aldım ve işe yaradı.şimdi hamileyim.2010 tarihliydi.2 yıldır olmuyodu bebeğim 1 ay kullandım preseedlerden ve oldu Allahıma şükür.zaten aldığım yer de yurtdışından getirtiyomuş burada üretilmiyomuş
ben türkiyedeki fertil shoplardan aldım ve işe yaradı.şimdi hamileyim.2010 tarihliydi.2 yıldır olmuyodu bebeğim 1 ay kullandım preseedlerden ve oldu Allahıma şükür.zaten aldığım yer de yurtdışından getirtiyomuş burada üretilmiyomuş
evet canım bende burdan aldım,ürün ingiltereden geliyormuş,internet üzerinden aldım,haziranda kullanacağım,inşallah bana da faydası olur,bebiş için gözün aydın ,darısı bizlerin başına hihoyyyt
iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallahkadus merhaba canım epeydir girmemiştim topiğe şimdi gördüm inan çok sevindim birlikte aynı gün zannedersem almıştık ürünü ama ben kullandım maalesef neğatif senin bebeğini inşallah hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde alırsın eline ama bana çok iyi örnek oldu ben kullanmayı bırakacaktım şimdi tekrar devam edeceğim ve bir kutu sipariş tekrar vereceğim.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallahevet canım bende burdan aldım,ürün ingiltereden geliyormuş,internet üzerinden aldım,haziranda kullanacağım,inşallah bana da faydası olur,bebiş için gözün aydın ,darısı bizlerin başına hihoyyyt
canım listeye benim adımı da yazarmısın bi zahmet
ben de dün öğrendim HAMİLEYİM:dance:
Mayıs sonunda banı kalkıyor kibelenin:hooray:
bu ay kibelenin gönderdiklerinden kullanmıştım canım.
Darısı senin başına inşallah.
İnşallah sende bu ay müjdeyi verirsin bize badem.
Eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyondu.Morfolojisi %5 ti.
Benim eşim ayrıca Maxı L-carnitine diye bi ilaç kullanıyodu.
2 şişe bitirmişti.
kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki
sevcanım canım tebrikler heryerden yazdım tebriğimi gerçi ama bide burdan yazayım allahım kucağına da aldığın günleri göstersin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
sevcan tebrik ederim, darisi basimiza. bebise ve kendine iyi bak.
nesemese tesekkür ederrim hemen listeyi yenilemissin:)
slm arkadaşlar ben preseedi bulamıyorum dün aradım stoklarında yokmuş buayda deb,neyemicem sanırım bana yardımcı olun ben nerden alıcam yaaaaaaa ((((
slm arkadaşlar ben preseedi bulamıyorum dün aradım stoklarında yokmuş buayda deb,neyemicem sanırım bana yardımcı olun ben nerden alıcam yaaaaaaa ((((
Hayırlı olsun canım ayyy çok sevindim yaaaa Allah sağ salim kavuştursun bebişine İnşallah :ecrin_bebek::teytey:
Preseed ile hamiş kalanlar
1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel
sevcan tebrik ederim, darisi basimiza. bebise ve kendine iyi bak.
nesemese tesekkür ederrim hemen listeyi yenilemissin:)
yuppiiii tebrik ederimmm, ALLAh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis
:teytey:
sevcanım canım tebrikler heryerden yazdım tebriğimi gerçi ama bide burdan yazayım allahım kucağına da aldığın günleri göstersin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey: :hooray: :asigim: :1hug: