Preseed kullananlar

canım sen öğrenmişsin nerden alındığını banada yazarmısın özelden. şimdiden tşk. ederm. bende deneyeyim bakalım belki faydası olur. bugün hastalandım yine...senağlama

Canım google'a yaz çıkan yerlere bir bak eğer Türkiye'den alacakan ama Kibele ile irtibata geçeceksen, kızlar san ayardımcı olurlar. Lütfen üzülme canım. Bizim bilmediğimiz kimbilir en hayırlar vardır bunda da. Çık dışarı biraz gez toz, kendine zaman ayır. Yapacak başka birşeyimiz yok olana kadar kendimize iyi bakmalıyız dimi?? Çk öpüyorum sakın üzülme tamam mı??? Bizim de vaktimiz gelecek hayırlısıyla sabır canım...

sağol canım...:1hug:

kızlar merhaba siparişimi verdim dün bir iki güne kadar elimde olur ürün yanaında ovülosyon testi de istedim

kızlar merhaba siparişimi verdim dün bir iki güne kadar elimde olur ürün yanaında ovülosyon testi de istedim

irem rica etsem bana da nereden kaça aldığını ve kaç günde geldiğini yazar mısın özelden şimdiden teşekürler

teşekkür ederim canım a.s.

hayırlısıyla bebişini kucağına alman dileğimle evet Kibele gibi yardımsever arkadaşlar sayesinde bu üründen haberimiz oldu bende bu ay kullanacağım,Allah razı olsun ondan ve bu konu hakkında bilgilendiren herkesten :1hug:

bende istiyorum preseed i bunu açıktan yazsanız olmaz mı herkes ulaşsın teşekkürler

malesef site kurallarına göre bu tür şeyleri yazamıyoruz aksi takdirde ceza alıp giremiyoruz siteye her ne kadar güzel hayırlı bir iş olsa da :uhm:

hadi hayırlısı arkadaşlar :Saruboceq:

Preseedli günlerim bitti..Şimdi adet günüme kadar bekliyorum..sonuç ne zaman belli olur ki ?benneyaptımki

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

badem insallah hepimiz pozitif sonuclar alirizda yüzümüz güler. sevcan bana cok büyük umut oldu, insallah arkasindan bizde geliriz

İnşallah canım..Eğer böyle preseed ile doğal yoldan hamile kalırsam cidden çok büyük sürpriz olucak benim için...Hayırlısı artık...:Saruboceq:

Benim bu ay olmadı kızlar ilk deneme negatif maalesef... Umutlar diğer aya kaldı bakalım...

canım sen öğrenmişsin nerden alındığını banada yazarmısın özelden. şimdiden tşk. Ederm. Bende deneyeyim bakalım belki faydası olur. Bugün hastalandım yine...senağlama

ozelden attım canım gec okudum yazını oyuzden gec cevp yazdım kusura bakma

irem rica etsem bana da nereden kaça aldığını ve kaç günde geldiğini yazar mısın özelden şimdiden teşekürler

canım arkadaşlık listemde değilsin ya özelden beceremedim atmayı.. 50 ytl ye giti gidiyordan aldım. ayrıca tanesi 1 ytlde ovülosyon testi aldım ve gebekil testi

arkadaşlık listemde olamayan kişilere nasıl özel mesaj yollanır.. bilenler yardımcı olursa sevinirim..

ya ben şimdi açıktan yazdım dikkat etmemişim..ceza almayım birde. ama önceki sayfalada alenen yazılmış neyse özelden mesaj atmayı öğretin kızlar..

ya ben şimdi açıktan yazdım dikkat etmemişim..ceza almayım birde. ama önceki sayfalada alenen yazılmış neyse özelden mesaj atmayı öğretin kızlar..

canım çok sağol tamam bu ay yetişmez bana inşallah sende işe yarar hadi güzel haberler bekliyoruz

ben kendi kendime hamile değilim diye telkin edicem..ya değilsem bir de üzülürüm diye
buna karar verdim artık

regl oldunmu canım sen.. sonuçta yumurtlama zamanında kullanacaksın..yani reglinin 5. 6. günündeysen bile yetişir...

oldum canım aslında 5. gün ama abd den kıbele ile temasa geçmek istiyorum ve bu ay bazı kürleri deniyorum hepsi ile de kafamı doldurmak istemedim olmazsa diğer aya tez isterim İnşallah preseed senin yüzünü güldürür:dance:

merhaba kizlar, kibele nin cezasina 2 gün keldi. bende taniscam insallah kendisiyle.

almanyada eczanelerde satiliyor ancak icinden 6 tane cikioyr ve becerebilirsem bir gün resmini koycam buraya. diger arkadaslarin anlattiklarindan farkli ve icinden gebelik testi cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…