Preseed kullananlar

Canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız ama 22-23 aydır öğrendiğim tek şey adet gelene kadar hiç belirti aramamalıyım. Sonunda hep hayal kırıklığı yaşıyorum..Sen de kendini çok kaptırma canım akanı başka şeylere ver..[/QUOTE]

haklısın canım, tavsiyen çok doğru ama kafaya takmamak da çok zor, dönüp dolaşıp bunu düşünüyorum. çok yoğun olduğum anlarda bile aklımın bir kenarında bu var... inşallah bir an önce olur.... saol canım tekrar...

kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki

kızlar bende kullanmayı düşündüm bu yazılanları okuyunca ama kibele demişki tüpüm tıkanıkmış dış gebelik oldu yazmış. benim bir tüpüm zaten kapalı kullansam zararı olurmuki

Kibele preseedi ilk kullandığında dış gebelik olmuş..Tek tüpü ve yumurtalığı alınmış..

Ama preseedle tekrar bir mucize yaşamış..Tek tüple ve tek yumurtalıkla hamile :hooray:

sevcanım canım tebrikler heryerden yazdım tebriğimi gerçi ama bide burdan yazayım allahım kucağına da aldığın günleri göstersin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

evet canım bende burdan aldım,ürün ingiltereden geliyormuş,internet üzerinden aldım,haziranda kullanacağım,inşallah bana da faydası olur,bebiş için gözün aydın ,darısı bizlerin başına hihoyyyt

kadus merhaba canım epeydir girmemiştim topiğe şimdi gördüm inan çok sevindim birlikte aynı gün zannedersem almıştık ürünü ama ben kullandım maalesef neğatif senin bebeğini inşallah hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde alırsın eline ama bana çok iyi örnek oldu ben kullanmayı bırakacaktım şimdi tekrar devam edeceğim ve bir kutu sipariş tekrar vereceğim.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bengusu merhabalar ben seni aldın sanıyordum sen daha kullanmadınmı ben bu ay kullandım ama maalesef neğatif üstelik çok umutluydumda hayırlısı

iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah

iyi dilekleriniz için tşk ederim canlarım.evet preseedle hamile kaldım işe yaradı 2 yıldır kalamıyordum inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma.darısı sizlerin başına.yalnız kızlar bi şey söylicem preseedi kullanmadan önce ya avucunuzda ısıtıp0 vücut ısısına getirin veya azcık fön makinasına tutun ve hepsi çok geliyo ben yarısını kullandım.gerçi tesadüf yarısını sıkabiliyodum am vıcık vıcık olmuyodu.belki o yüzden işe yaramıştır.siz de bu sefer öyle deneyin belki tutar inşallah

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

sevcan tebrik ederim, darisi basimiza. bebise ve kendine iyi bak.

nesemese tesekkür ederrim hemen listeyi yenilemissin:)

bu ay kibelenin gönderdiklerinden kullanmıştım canım.
Darısı senin başına inşallah.

Darısı hepimizin başına inşallah canım:Saruboceq:...

İnşallah sende bu ay müjdeyi verirsin bize badem.
Eşimin en sonki tahlilinde sperm sayısı 16 milyondu.Morfolojisi %5 ti.
Benim eşim ayrıca Maxı L-carnitine diye bi ilaç kullanıyodu.
2 şişe bitirmişti.

Bu ilaç ne işe yarıyor canım, merak ettim bak şimdi...:uhm:

Canım bu ilaçtan değildi tıkanıklık, doğal bir durumdu. Burada Kibele tek tüple bile kalabildiğinden bahsediyor, yanlış anlama olmasın..

sevcanım canım tebrikler heryerden yazdım tebriğimi gerçi ama bide burdan yazayım allahım kucağına da aldığın günleri göstersin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv: :Saruboceq:

Ne demek herkes hamiş kalsın liste yapmaya ne var. Ben ne listeler yapardım ama artık bıraktım...

slm arkadaşlar ben preseedi bulamıyorum dün aradım stoklarında yokmuş buayda deb,neyemicem sanırım bana yardımcı olun ben nerden alıcam yaaaaaaa ((((

slm arkadaşlar ben preseedi bulamıyorum dün aradım stoklarında yokmuş buayda deb,neyemicem sanırım bana yardımcı olun ben nerden alıcam yaaaaaaa ((((

canım bende araştırıyorum .int.bir site buldum sanırım orda var.. özelden yazayım sana adını. bir arar sorarsın..

Hayırlı olsun canım ayyy çok sevindim yaaaa Allah sağ salim kavuştursun bebişine İnşallah :ecrin_bebek::teytey:

yuppiiii tebrik ederimmm, ALLAh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis
:teytey:

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey: :hooray: :asigim: :1hug:

Çok sağolun kızlar.:asigim:
İnşallah sizlerden de çok yakında güzel haberler alırız.:CüvCüv:
Preseed inşallah herkesi teker teker mutlu eder:CüvCüv:alkisalkisalkis
Kim ürettiyse bu ürünü ondan da Allah razı olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…