Preseed kullananlar

2 yıldır uğraşıyoduk ama pek bi sorun yoktu.sperm tahlili filan da yapılmadı hiç.ben burdan duydum preseedi ve kullandığım ay oldu.şükürler olsun.zaten pahalı biraz . iyi ki tuttu.darısı sizlere inşallah

kıslar teşekürler denemediğim bu vardı kısmetse bende denemek isterim 5 yıldr bekliyorum sebsiz ilfelite benim tek sorunum kasıklarım çok soğuk oluyo üşüyo ve ağrı oluşuyo 4 ay önce boş gebelik geçirdim kibela bi çok kişinin eminim duasnı alıyosun allah senden razı olsun aalahta senin muradını versin canım nerden nasıl ve kaça alındığını biri banada yazarmı????????????

Canım özeline msj attım..

Gülsemacım canım yatacaksın, ilişkiden önce tüpü açıp rahmine sıkacaksın, dikkat et, canını yakma, sen yapamazsan eşinden yardım iste. Hepsi bu sonra da kendini rahat bırakacaksın canım..Tamamını sıkamıyorsun hiç endişelenme, bir kısmı dışarı da çıkabilir, tamamen rahat ol..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım. Yalnız yumurtalama zamanındasın dimi? Boşuna harcamayasın, ucuz bişi değil çünkü...

daha yumurtlama günüme var ama presseedleri önceden hazırladım cevabın için teşekkürler ilişkiden ne kadar süre önce kullanıyosun

Canım ben öyle dakika falan saymam, tembel kadınım ben, öncesinde kullanırım ve eyleme geçerim kaydirigubbakcemile3 unuturum onu, sen de kafana göre takıl..

15 dakika icerde beklemesi gerekiyormus kizlar. en fazla sanirim yani. azami süre olarak. birde biraz isitip yani avucunda felan isitip iceri akitilirsa daha güzel ise yariomus. bilgi olsun:)

Preseed ile hamiş kalanlar

1-kibele
2-rockwell
3-menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4-wannababy
5-nequelen
6-nerili
7-kursatim
8-kadus
9-durualya
10-sevcangoksel

Ben 5 dakka falan beklettim en fazla çünkü kurumaya başlıyor daha fazla bekletince....

kızlar merhaba.bende uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum.ama ancak bu ay alabildim pre seed i ve ovulasyon testini.şuan hazır bekliyo.ayın 31 inde başlayacam testlere.inşallah bende ilk kullanımda hamile kalırım.sayfada hamile kalan herkezi tebrik ediyorum.

insallah emili canim, hepimizin temennisi o. ilk kullanimda olsun ama 3 defa kullanmislar kullananlar yani 3 ay. hayirlisi olsun bakalim. ben ikinci ay kullandim insallah gerek kalmaz ama sanirim kapali tüpten yumurtladim ve olmadi gibi gelio. hayilrisi olsun

sen yine 5 dk bekletmissin badem ben 3 dk beklettim sayilir o kadar. ama bilmioyrdum o kadar beklemesi gerektigini

sen yine 5 dk bekletmissin badem ben 3 dk beklettim sayilir o kadar. ama bilmioyrdum o kadar beklemesi gerektigini

1 dak beklettiğim zamanlar da olmuş olabilir

Canım zaten kuruluk var bende 15 dak bekletince daha çabuk kuruyor gibi...:sm_confused:

arkadaslar preseed eczanelerde satılıyormu sız nereden ve kaca aldınız,hamıle kalmaya yardımcımı gercekten

canım sen öğrenmişsin nerden alındığını banada yazarmısın özelden. şimdiden tşk. ederm. bende deneyeyim bakalım belki faydası olur. bugün hastalandım yine...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…