Preseed kullananlar

Sinemcim hiç bilmiyorum canım. Kızlar ben gene kırmzı kart gördüm. Bugün doktora gidicem inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...

neden horman bozukluğu yapsın ki hem öyle olsa üretimine izin verilirmi yani hiç duymadım ben kullanıpta hormonları bozularları şahsen ben kendim mecbur kullanmak zorundayım çünkü jelsiz ilişki mümkün değil bende o zaman ilişki olmazsa ben hiç hamile kalamıcam hiç sanmıyorum hormonları bozacağını şahsen

neşecim canım hayırlısı olsun güzelim inşallah bu ay gelir meleğin

Ceylancım teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah seninki de bu ay gelir de arkadaş olurlar birbirlerine:)) canım dün dr gittim bu ay ara veriyoruz biz. Bu ay sadece preseed kullanıcam inşallah. Başka da bişi kullanmayı düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım. Aldığım onca ilacın yanında preseedin yan etkisinin lafı bile olmaz bence, olsa bile. 1 yıldır dünya hormon hap ve iğneleri girdi vücuduma. Hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Ceylancım sen neler yapıcan bu ay?

neşecim aşılaman tutmamış canım.
Üzüldüm gerçekten.
Çünkü ilk aşılaması tutanlar bana umut oluyodu.
Bende ilk aşılamamı olucam Haziran ayında.
Ama ilk aşılaması tutmayanları görünce onca iğneyi boşu boşuna yiycem diye düşünüyorum.
İnşallah daha fazla uğraştırmaz bu yaramazlar bizi.
Canım hakkında hayırlısı olsun.
Demek ki daha zamanı gelmemiş.
Allahım en hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi.

slm arkadaşlar benim sizlere sorum olucak
benim kuzeim yurt dışında kendisinden preseeg göndermesini istedim
kuzenim dr sormadan göndermek istememiş
dr önermemiş hormon bozuklugu yapar demiş
yani felaket kıllanma falan
kullanlara sorum sizde herhangi
bir yan etki yaptımı

Bende kesinlikle yapmadı.
İlk defa duyuyorum.

Amin Sevcancım. Hepimiz hayırlı vakitte meleklerimize kavuşacağız inşallah. Kızlar Menzilgülünün bebişi geldi erkenciymiş oğluşu. Kibele en son Menzilgülünün haberini vermiş msn'den off yazmış bana. Sonra tekrar görüşemedik. ıyidir inşallah. Hazirana kadar ben 1 ay ara veriyorum doktorum öyle dedi sen de Mayısta dinlenmede misin canım?

Amin Sevcancım. Hepimiz hayırlı vakitte meleklerimize kavuşacağız inşallah. Kızlar Menzilgülünün bebişi geldi erkenciymiş oğluşu. Kibele en son Menzilgülünün haberini vermiş msn'den off yazmış bana. Sonra tekrar görüşemedik. İyidir inşallah. Hazirana kadar ben 1 ay ara veriyorum doktorum öyle dedi sen de Mayısta dinlenmede misin canım?

Doktor yüzünden bu ay doğal takılıyoruz canım.
Doktorun önemli bi toplantısı çıktı.
Yurt dışına gitti.
Bu ay yapmıyalım aşılamanı dedi.
Hazirana kaldı benimki.

Demek menzilgülü doğum yaptı.
Ayyy ne güzel.
Erken gelmiş oğluşu.
Normal doğum mu oldu acaba?

menzil gülü canım çok geçmiş olsunnnn
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımmm

neşecim ben tedaviye ara verdim artık güzelim
sende öğretmensin bilirsin yaz tatilleri bizim için çok değerli tatilimi mahvetmek istemiyorum attım kafamdan bebek olayını ramazandan sonraya kadar canım güzel bi yaz tatili geçiricem kendimi daha iyi hissediyorum şimdii

sevcanım tatlım inşallah tuar canım aşılaman öpüyorum

menzil gülü canım çok geçmiş olsunnnn
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımmm

neşecim ben tedaviye ara verdim artık güzelim
sende öğretmensin bilirsin yaz tatilleri bizim için çok değerli tatilimi mahvetmek istemiyorum attım kafamdan bebek olayını ramazandan sonraya kadar canım güzel bi yaz tatili geçiricem kendimi daha iyi hissediyorum şimdii

sevcanım tatlım inşallah tuar canım aşılaman öpüyorum

Canım önce sağlık, kendine dikkat et, belli olmaz bebişin belki sürpriz yapıverir. Canım ben öğretmen sayılmam pek, sadece 20 gün iznim var. Onun da 9 gününü dinlenmeye ayırabilsem şükredicem, eşim biraz da memletine gitmek istiyor. Bilmiyorum eğer senin gibi bol tatilim olsaydı o vakitte kimseye duyurmadan gider bir merkeze tedavimi olurdum herhalde ama tabiki şartlarımız farklı. Bazen dinlenme tedaviden daha iyi gelebiliyor. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim..

Doktor yüzünden bu ay doğal takılıyoruz canım.
Doktorun önemli bi toplantısı çıktı.
Yurt dışına gitti.
Bu ay yapmıyalım aşılamanı dedi.
Hazirana kaldı benimki.

Canım belki aynı zamanda hamiş kalırız. Canım bu ay preseed kullanacak mısın? Başka kür falan uygulamayı düşünüyor musun?

annem.jpg

Her ne kadar eşim gibileri doğurmayana anne demese de anneler günümüzü kutlamasalar da bence bir kadın doğduğu andan itibaren annedir. Hepinizin anneler gününü kutluyorum, hepinizi öpüyorum...

Canım önce sağlık, kendine dikkat et, belli olmaz bebişin belki sürpriz yapıverir. Canım ben öğretmen sayılmam pek, sadece 20 gün iznim var. Onun da 9 gününü dinlenmeye ayırabilsem şükredicem, eşim biraz da memletine gitmek istiyor. Bilmiyorum eğer senin gibi bol tatilim olsaydı o vakitte kimseye duyurmadan gider bir merkeze tedavimi olurdum herhalde ama tabiki şartlarımız farklı. Bazen dinlenme tedaviden daha iyi gelebiliyor. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim..

Canım belki aynı zamanda hamiş kalırız. Canım bu ay preseed kullanacak mısın? Başka kür falan uygulamayı düşünüyor musun?

annem.jpg

Her ne kadar eşim gibileri doğurmayana anne demese de anneler günümüzü kutlamasalar da bence bir kadın doğduğu andan itibaren annedir. Hepinizin anneler gününü kutluyorum, hepinizi öpüyorum...
canım ya kutlamadı mı eşin anneler gününü?ayıp etm
iş.malesef erkekler bizler gibi ince fikirli olmuyo.neyse burdan ben kutluyorum senin anneler gününü.anneler günün kutlu olsun inş.en kısa zamanda alırsın bebişini de kucağına.öptüm.

Kads canım teşekkür ediyorum. Senin de anneler gününü utluyorum. Malesef erkekler pat diye söyleiveriyorlar karşısındakinin ruh halini düşünmeden. Sağlık olsun..Duana candan amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn diyorum canım..Senin bebeğin var mı?

neşecim benimkide kutlamadı canım napalım çok kızdım bende hafiften sitem edince kutladı ama bi önemi kalamdı tabi ben de üzüldümm
geleceğin annesi anneler günün kutlu olsun dese çok mutlu olurdum:KK43:(

sağolun arkadaşlar sizin de anneler gününüz kutlu olsun boşverin benimki de kutlamadı şimdi okuyunca farkettim ben onu kutluyodum hep geleceğin babası diye ama olsun bizim minnoşlarımız bi gelsin sarılıversin ANNECıMMM diye o zaman tadını çıkara çıkara kutlarız anneliğimizialkisalkisalkis

neşecim benimkide kutlamadı canım napalım çok kızdım bende hafiften sitem edince kutladı ama bi önemi kalamdı tabi ben de üzüldümm
geleceğin annesi anneler günün kutlu olsun dese çok mutlu olurdum:KK43:(

Hamurlarında kalaslık var daha ne diyeyim:))

geleceğin anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsunnn

canım senin de anneler günün kutlu olsun. İnşallah seneye hep birlikte annne olarak kutlayacağız bu günü sağlıkla..

sağolun arkadaşlar sizin de anneler gününüz kutlu olsun boşverin benimki de kutlamadı şimdi okuyunca farkettim ben onu kutluyodum hep geleceğin babası diye ama olsun bizim minnoşlarımız bi gelsin sarılıversin ANNECİMMM diye o zaman tadını çıkara çıkara kutlarız anneliğimizialkisalkisalkis

Tamam onlar kaşındı. Biz de bu sene onların babalar gününnü kutlamayız. Hehe:lepi:

inşallah neşem hadi bakalım bu sene geçtide inşallah seneye anneler gününde kucağımızda olur meleklerrr

Bademim canım sana ne desek boş biliyorum ama annesi onlar orda değil ki, onlar cennete uçtu çoktan annelerini izliyorlar oradan ve dualar ediyorlar sana..

X