Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar benim sizlere sorum olucak
benim kuzeim yurt dışında kendisinden preseeg göndermesini istedim
kuzenim dr sormadan göndermek istememiş
dr önermemiş hormon bozuklugu yapar demiş
yani felaket kıllanma falan
kullanlara sorum sizde herhangi
bir yan etki yaptımı
Amin Sevcancım. Hepimiz hayırlı vakitte meleklerimize kavuşacağız inşallah. Kızlar Menzilgülünün bebişi geldi erkenciymiş oğluşu. Kibele en son Menzilgülünün haberini vermiş msn'den off yazmış bana. Sonra tekrar görüşemedik. İyidir inşallah. Hazirana kadar ben 1 ay ara veriyorum doktorum öyle dedi sen de Mayısta dinlenmede misin canım?
menzil gülü canım çok geçmiş olsunnnn
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımmm
neşecim ben tedaviye ara verdim artık güzelim
sende öğretmensin bilirsin yaz tatilleri bizim için çok değerli tatilimi mahvetmek istemiyorum attım kafamdan bebek olayını ramazandan sonraya kadar canım güzel bi yaz tatili geçiricem kendimi daha iyi hissediyorum şimdii
sevcanım tatlım inşallah tuar canım aşılaman öpüyorum
Doktor yüzünden bu ay doğal takılıyoruz canım.
Doktorun önemli bi toplantısı çıktı.
Yurt dışına gitti.
Bu ay yapmıyalım aşılamanı dedi.
Hazirana kaldı benimki.
canım ya kutlamadı mı eşin anneler gününü?ayıp etmCanım önce sağlık, kendine dikkat et, belli olmaz bebişin belki sürpriz yapıverir. Canım ben öğretmen sayılmam pek, sadece 20 gün iznim var. Onun da 9 gününü dinlenmeye ayırabilsem şükredicem, eşim biraz da memletine gitmek istiyor. Bilmiyorum eğer senin gibi bol tatilim olsaydı o vakitte kimseye duyurmadan gider bir merkeze tedavimi olurdum herhalde ama tabiki şartlarımız farklı. Bazen dinlenme tedaviden daha iyi gelebiliyor. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim..
Canım belki aynı zamanda hamiş kalırız. Canım bu ay preseed kullanacak mısın? Başka kür falan uygulamayı düşünüyor musun?
Her ne kadar eşim gibileri doğurmayana anne demese de anneler günümüzü kutlamasalar da bence bir kadın doğduğu andan itibaren annedir. Hepinizin anneler gününü kutluyorum, hepinizi öpüyorum...
neşecim benimkide kutlamadı canım napalım çok kızdım bende hafiften sitem edince kutladı ama bi önemi kalamdı tabi ben de üzüldümm
geleceğin annesi anneler günün kutlu olsun dese çok mutlu olurdum(
geleceğin anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsunnn
sağolun arkadaşlar sizin de anneler gününüz kutlu olsun boşverin benimki de kutlamadı şimdi okuyunca farkettim ben onu kutluyodum hep geleceğin babası diye ama olsun bizim minnoşlarımız bi gelsin sarılıversin ANNECİMMM diye o zaman tadını çıkara çıkara kutlarız anneliğimizialkisalkisalkis