Preseed kullananlar

kızlar merhaba neredesınız yaaww.preseed le hamile kalan varmı? merak ettın bunca zaman gectı kımler kalabildi?

kızlar bu ay ilk defa preseed kullandım 2 yıldır bebek istiyoduk ve biraz önce test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına inş.hihoyyyt

kaduşşş tebrikler canımmm hadi hayırlı olsun tatlımmmm darısı başımızaaaaa çok sevindimmmm

darısı başınız canlarım hayırlısıyla inşallah:CüvCüv:

Canım bu ay aldım preseedi demiştin,tarihe baktım 3 mayıs..Şu an 11 mayıs ve sen hamilelik müjdesi veriyorsun süper yaaa:hooray:

Bütün pakedi yani 6 sını da kullandınız mı ?

Kadus ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ve dediğin gibi darısı bizim başımıza. Presid i nereden aldın, yurtiçi mi? Yurtdışı mı?

kızlar bu ay ilk defa preseed kullandım 2 yıldır bebek istiyoduk ve biraz önce test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına inş.hihoyyyt

Hayırlı olsun kadus ben de bu ay preseed'e başladım hadi İnşallah darısı tüm bekleyenlerin başına olsun:CüvCüv:

bende preseed kullandım geçen ay
ama bugün adet oldum malesef adetten sonra tekrar kullanıcam ........nasip olursa....
hepimizin gönlüne göre inş......

Canım bu ay aldım preseedi demiştin,tarihe baktım 3 mayıs..Şu an 11 mayıs ve sen hamilelik müjdesi veriyorsun süper yaaa:hooray:

Bütün pakedi yani 6 sını da kullandınız mı ?
canım ben 5 tanesini kullandım fakat nedense tüpteki maddenin ancak yarısını sıkabildim diğer yarılar hep çöpe gitti.bi türlü beceremedim tamamını sıkmayı.

Kadus ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ve dediğin gibi darısı bizim başımıza. Presid i nereden aldın, yurtiçi mi? Yurtdışı mı?
preseedi yurt içinden aldım google a preseed yazdım çıkan adrese tlf edip getirttim.valla arkadaşlar işe yaradı.ben 2 yıldır deniyodum 2 yıl önce bir düşüğüm vardı.bu ay tuttu.preseedden olabilir bence.tabi önce Allahın izniyle.darısı başınıza kızlar

Canım önce sağlık, kendine dikkat et, belli olmaz bebişin belki sürpriz yapıverir. Canım ben öğretmen sayılmam pek, sadece 20 gün iznim var. Onun da 9 gününü dinlenmeye ayırabilsem şükredicem, eşim biraz da memletine gitmek istiyor. Bilmiyorum eğer senin gibi bol tatilim olsaydı o vakitte kimseye duyurmadan gider bir merkeze tedavimi olurdum herhalde ama tabiki şartlarımız farklı. Bazen dinlenme tedaviden daha iyi gelebiliyor. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun güzelim..

Canım belki aynı zamanda hamiş kalırız. Canım bu ay preseed kullanacak mısın? Başka kür falan uygulamayı düşünüyor musun?

annem.jpg

Her ne kadar eşim gibileri doğurmayana anne demese de anneler günümüzü kutlamasalar da bence bir kadın doğduğu andan itibaren annedir. Hepinizin anneler gününü kutluyorum, hepinizi öpüyorum...

Neşe canım ben preseed devamlı kullanmak zorundayım çünkü kayganlaştırıcı bana şart.
Anladın sen onu.:jeyyar:
Ben bu ay incir kürü yapıyorum.

Neşe canım ben preseed devamlı kullanmak zorundayım çünkü kayganlaştırıcı bana şart.
Anladın sen onu.:jeyyar:
Ben bu ay incir kürü yapıyorum.

Bende devamlı kullanmak zorundayım..:sm_confused:Kayganlaştırıcı bana da şart :eek:Ama daha hiç kullanmadım...Adetimin bitmesini bekliyorum...

X