Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile kalan çok varmış tabii bebeğini kaybeden de vardır ama ben preseed kullanmadan önce kaybetmiştim bebeğimi preseedle alakası yok bence.düşecekse düşecektir herhalde bebek.her şey nasip kısmetbu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?
prolaktin süt hormonu değil miydi acaba?merhaba kızlar.benim eşimin sperm sayısı düşük..6 milyon..prolaktinden kaynaklıymış.prolaktini de 48 çıktı.acaba bu preseed bize fayda sağlar mı?lütfen yardım..
bu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?
dila ya sormuşsun ama ben yanıtlıyayım canım.googla preseed yaz çıkıyo.fertil shoplarda vardila06 presseedi nasıl bulabilirim yardımcı olurmusun
bengüsu hadi hayırlı olsun canımmm
Günaydın kızlar. Bu sabah idrar testi yaptım gene o tek çizgi. 22 ay böylece geride kaldı. Hayırlısı. Sizlerde ne var ne yok?