Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 6 lı paket.içinde 15 dk öncesinden kullanın diyo ama ben 6-7 dk önce kullandım .bakalım inş işe yaramıştır.fakat daha sonra baktım tüpe, içinde yarısından fazlası duruyo tam kullanamamışım.yarın daha dikkatli olucam.bakalım hayırlısı.acaba artanı kullansammı ki içinde yazdığına göre kullanmayın diyo ama çok pahalı be kardeşim insan kıyamıyo atmaya.bi şey olurmu ki kullansam?kapağını kapatmıştım.....
ben bu ay pre-seed aldım denedim ,malesef sonuç NEGATİV..inşallaah size faydası dokunur kızlar
kızlar ben 28 e almadımki...
45 e 6 lı paketten aldım....
3 lüsü daha pahalıya geliyor...3lüsüne 28 tl vereceğime elimde bol bol olsun 6 lı olsun istedim....
ilgili kişiylede konuştum elinde 3 lü paket yokmuş zaten ama arkadaşlarınız isterse 6 lı paketi açıp o fiyata 3 er tane yollarım isteyenlere dedi merak etmeyin gayet güvenilirler bebim kargom gelene kadar 80 kez telefon etti adamcağız...kullanma tarihleride 2010 korkmayın yani yeni ürünleride gelecekmiş yakında preseedlerle birlikte ovulasyon testide yollayacaklarmış hediye....kamuya mal oldum bütün bilgileri benden alabilirsiniz fıstıklar.almak isteyen olursa özelden yazsın ben telefonlarını veririm size canlarım......
:teselli:hadi ya üzüldüm senin adına neden acaba ?yumurtlaman iyiyse bi de eşinde sorun yoksa filan işe yarıyo diyolar .acaba gününü mü tutturamadınız.ya aslında bu işler nasip meselesi bil
iyomusun arkadaşım .Allah'a bol bol dua etmek lazım bi de.inş bi dahakine tutturursunuz .ben de bugün kullanmaya başladım bakalım ne olcak.klomen de kullandım bu ay.inş.olur hayırlısıyla
Canim bende ikinci kullandigim ay hamile kalmistim. Ve ben pre-seedle beraber ovulasyon kiti kullandim ki, yumurtladigim gunlerden emin olayim. Yumurtlama gunumden 2 gun once ve yumurtlama olmadan onceki aksam kullandim ve o ay hamile kaldim.
Ben soyle dusunuyorum. Rabbim bunu alnimiza yazmisti ve buda bahanesi oldu. Allah herseyi sebeplere baglar. Sakin uzulme niye olmadi diye. Herseyin Allah katinda belirlenmis bir vakti var. Biz elimizden geleni yapalim, gerisini Allaha tevekkul edelim. Insallah Rabbim tum isteyen kardeslerimede nasip eder anneligi...
canım benim hayırlısı olsun inşallah.bebek olsun da ister normal yollardan ister tüp bebek olsun.bi şey sorcam dr bize gün aşırı ilşki önerdi sence bu doğru bi şey mi?umurtlama döneminde hergün ilişki olsa daha ii değil mi?hamile kalabilmek açısından yanikadus canım bana olmadıysa bu herkeze yaramıycak diye bişey yokkiii.herkezin bünyesi farklıdır.ben inanıyorumki herkeze iyi gelicek..benim malesefki hiç bir sebep bulamıyo doktorlar malesef diyorum çünkü keşke bişeyim olsaydıda bilseydim hastalığımı ona göre tedavimi olsaydım diyorum ama bu şekilde ben daha çok yıpranıyorum neysee..vardır rabbimin de bildiği sizinde dediğiniz gibiii..ben bu ay son kez birdaha deneyip önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycaz allah nasib kısmet ederseee..sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsuuun:1hug:a.s.
canım benim hayırlısı olsun inşallah.bebek olsun da ister normal yollardan ister tüp bebek olsun.bi şey sorcam dr bize gün aşırı ilşki önerdi sence bu doğru bi şey mi?umurtlama döneminde hergün ilişki olsa daha ii değil mi?hamile kalabilmek açısından yani
arnavut güzeli canım inşallah bu ay olur tatlımmm
eee kızlarrr varmı hamişşş preseedci güzellerrrrr
valla canım biz pek uymadık bu günaşırı ilişkiye hergün çalıştık yumurtlama döneminde.Bakalım nolcak?bu ay tutmazsa bi dahakine dr un dediği gibi gün aşırı yaparız.inş.tutar ya bu sefer...:CüvCüv:evet olsunda artık nasıl olursa olsuuun..hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter bana oo..
canım gün aşırı ilişki olması gerekir zaten doğrudur..çünkü spermler bir gün bekleyip daha kaliteli oluyomuş canım.o yüzden gün aşırı diyolar.bende diyodum aman bir günü bile kaçırmayalım diye ,ama öyle olmuyomuş sürekli yapınca hem kalitesiz hemde sağlam yumurtayı ıskalayabiliyosun..senin için rahat olsun yeter..:1hug:hadi güzel haberlerini almamız dileğileee:teytey:
bi şey sorcam canım.preseed i ilk kullanışınmıydı? bi de gün aşırımı oldu çalışma?yanıt verirsen çok mutlu olucam arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.darısı başımıza inşallah.kaydirigubbakcemile5arkadaşlar selam,
doktora gittik cumartesi günü ve çok şükür allahıma riskim her kadın kadarmış artık.
hepinize desteğiniz için minnettarım, umarım allahım sağlıkla kucağımza almayı vebüyütmeyi de nasip eder.
arnavutguzeli lütfen canını sıkma, hayırlısı olsun inşallah ama herşeyden önce kendini rahatlatmalısın
ben 2,5 sene uğraştım ve son ay ruhumu rahat bıraktım herşeyin yüce allahımın elinde olduğunu kabullendim o da benim karşıma kibeleyi sizleri ve preseed i çıkarttı. allah tüm isteyenlerin yanında olsun insallah.
dualarınız ve desteğiniz için tekrar çok ama çok teşekkür ederim.
arkadaşlar selam,
doktora gittik cumartesi günü ve çok şükür allahıma riskim her kadın kadarmış artık.
hepinize desteğiniz için minnettarım, umarım allahım sağlıkla kucağımza almayı vebüyütmeyi de nasip eder.
arnavutguzeli lütfen canını sıkma, hayırlısı olsun inşallah ama herşeyden önce kendini rahatlatmalısın
ben 2,5 sene uğraştım ve son ay ruhumu rahat bıraktım herşeyin yüce allahımın elinde olduğunu kabullendim o da benim karşıma kibeleyi sizleri ve preseed i çıkarttı. allah tüm isteyenlerin yanında olsun insallah.
dualarınız ve desteğiniz için tekrar çok ama çok teşekkür ederim.