Preseed kullananlar

sevcan badem kızlar kayganlaştırıcı bana da şart ama benhep preseed kullanmıyorum preseedi yumurtlama günlerimde kullanıyorum sadece diğer günlerde başka bi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum memnun kaldım o üründen de preseed çok pahalıya geliyo çünkü

sevcan badem kızlar kayganlaştırıcı bana da şart ama benhep preseed kullanmıyorum preseedi yumurtlama günlerimde kullanıyorum sadece diğer günlerde başka bi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum memnun kaldım o üründen de preseed çok pahalıya geliyo çünkü

Amaç bebek olduğu için bende preseed ucuz geliyor bana..Mikroenjeksiyon masrafları ile karşılaştırınca ..Ki kıyas bile kabul etmez..

Ceylancım ben başka kayganlaştırıcıya güvenemiyorum belki iyidir hoştur ama şu ph mıdır nedir onun dengesini bozmasın sakın.

Ayın 1 haftası adet olarak geçtiğini farzedersek ayda 6 kez ilişki yeter bana..Ki ayda 1 kez bile yapamıyoruz son zamanlardır..benim kürtajım ,eşimin varikosel ameliyatı,bendeki kuruluk,ondaki erken boşalma,akabinde bendeki isteksizlik..:eek::çok üzgünüm:

Preseed işe yarar inşallah....:sm_confused:

Ay üşenmedim kadus'un preseed ile ilgili mesajlarını okudum.
Bu ay klomen de kullanmış o
ve yumurtlama günlerinde hergün ilişki olmuş gün aşırı değil

Ayın 1 haftası adet olarak geçtiğini farzedersek ayda 6 kez ilişki yeter bana..Ki ayda 1 kez bile yapamıyoruz son zamanlardır..benim kürtajım ,eşimin varikosel ameliyatı,bendeki kuruluk,ondaki erken boşalma,akabinde bendeki isteksizlik..:eek::çok üzgünüm:

Preseed işe yarar inşallah....:sm_confused:

bademcim bende çok isteksizim gerçekten
bi hamile kalsamda azcık dinlensem diyorum:nazar:
bak görüyo musun kadus yumurtlama günlerinde hergün yapmış
yani preseed tek başına bi işe yaramıyo bence
ben 5 aydır kullanıyorum ama gün aşırı yapıyoduk ve yumurtlama günlerimi tam tutturamıyodum
demekki hergün yapmak gerekiyomuş malum günlerde:jeyyar:

bademcim bende çok isteksizim gerçekten
bi hamile kalsamda azcık dinlensem diyorum:nazar:
bak görüyo musun kadus yumurtlama günlerinde hergün yapmış
yani preseed tek başına bi işe yaramıyo bence
ben 5 aydır kullanıyorum ama gün aşırı yapıyoduk ve yumurtlama günlerimi tam tutturamıyodum
demekki hergün yapmak gerekiyomuş malum günlerde:jeyyar:

Canım ben çörek otu,hayıt,civanperçemi,aslan pençesi,yeşil çay ekstresi,altınotu,polen bal karışımı bir şey yiyorum zaten..bunu erkek infertilitesinde önermiştim..smhsmh denemiş ,hamile şu an..yumurtlama testi de aldım onu da yapıyorum her gün.ikinci çizgi koyulaşmaya başladı..zaten tek bu ay denicez preseedi..

Benim adetimin 4. günü ve ovulasyon testi böyle çıktı arkadaşlar..Az evvel yaptım..cep teli ile çektim,ışıktan pek belli olmuyor..Biraz daha bekleyince şu an ikinci çizgi daha da koyulaştı..Adetin 1. gününden beri her gün yapıyorum testi gittikçe koyulaşıyor..ılla 2 adet arası yumurtlama olucak diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık..Çünkü kürtajdan sonra adetin 5. günü ultrasona gittiğimizde sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikül oluştuğunu söylemişti dr..Ama kanamam da zaten yok gibi bişeydi,azalmıştı..yani bir iki damla falan gelmişti..

kızlar bu ay ilk defa preseed kullandım 2 yıldır bebek istiyoduk ve biraz önce test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına inş.hihoyyyt

Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bizlere de dua et çok...

Neşe canım ben preseed devamlı kullanmak zorundayım çünkü kayganlaştırıcı bana şart.
Anladın sen onu.:jeyyar:
Ben bu ay incir kürü yapıyorum.

Canım inşallah güzel heberlerini alırız..

Bende devamlı kullanmak zorundayım..:sm_confused:Kayganlaştırıcı bana da şart :eek:Ama daha hiç kullanmadım...Adetimin bitmesini bekliyorum...

Canım hepimizde dönem dönem bu olabiliyor. Kendini rahat bırak..

Benim adetimin 4. günü ve ovulasyon testi böyle çıktı arkadaşlar..Az evvel yaptım..cep teli ile çektim,ışıktan pek belli olmuyor..Biraz daha bekleyince şu an ikinci çizgi daha da koyulaştı..Adetin 1. gününden beri her gün yapıyorum testi gittikçe koyulaşıyor..İlla 2 adet arası yumurtlama olucak diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık..Çünkü kürtajdan sonra adetin 5. günü ultrasona gittiğimizde sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikül oluştuğunu söylemişti dr..Ama kanamam da zaten yok gibi bişeydi,azalmıştı..yani bir iki damla falan gelmişti..

Canım doktoruna bir danışsana. Adetliyken ovulasyon zor bir durum..

Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bizlere de dua et çok...

Canım inşallah güzel heberlerini alırız..

Canım hepimizde dönem dönem bu olabiliyor. Kendini rahat bırak..

Canım doktoruna bir danışsana. Adetliyken ovulasyon zor bir durum..

Neşeciğim dr adetimiin 5. gününde ultrason muayenesinde kendi gözüyle sağ yumurtalığımda 20 mm lik folikul görmüştü...20 mm ye ulaşınca çatlama aşamasına giriyor yumurtalar...Eşim de dr..O da gördü ultrasonda ve çok şaşırdı..:sm_confused:

Arkadaşlar,bu gün adetimin 5. günü,kanamam durdu ve ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor..

Ne dersiniz ?

kızlar bu ay ilk defa preseed kullandım 2 yıldır bebek istiyoduk ve biraz önce test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına inş.hihoyyyt

ne güzel bir haber,Allah tamamına erdirsin inşallah a.s.

Peki preseedle birlikte yumurtlama testi de kullanıyormusunuz arkadaşlar?

bademcim ben hem preseed aldım hemde tükrükle yapılan ovulasyon testi aldım,
işi garantiye alayım diyorum kaydirigubbakcemile3 birkaç gün sonra regli olacağım,bittikten sonra ovulasyon testine başlarım,preseedi ona göre kullanırım,pazar günü eşim askerden dönüyor,hazırlıklarımı yaptım yani şimdiden :jeyyar:

işi garantiye alayım diyorum kaydirigubbakcemile3 birkaç gün sonra regli olacağım,bittikten sonra ovulasyon testine başlarım,preseedi ona göre kullanırım,pazar günü eşim askerden dönüyor,hazırlıklarımı yaptım yani şimdiden :jeyyar:

Ben de hem ovulasyon testi kitleri,hem tükrük testi,hem de preseedle çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım :jeyyar:

Hayırlısı bakalım :eek:

sağol bengisu darısı başına inşallah.

Ben de hem ovulasyon testi kitleri,hem tükrük testi,hem de preseedle çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım :jeyyar:

Hayırlısı bakalım :eek:

hadi hayırlısı olsun bakalım :lepi:
tam teçhizatlı hazırlandık :eek:

Kızlar Kibele Mayıs sonuna kadar ceza almış. ıletmemi istedi. Ona ulaşmak isteyenler bana özelden yazsın ben size yol gösteririm. Bu kadar iyiliksever bir insanı nasıl yasaklıyorlar hiç anlamıyorum...
slm arkadaşlar kibele bu ayın sonuna kadar ceza almıştı.nasıl acaba hamileliği merak ettim.haberi olan var mı acaba?

slm arkadaşlar kibele bu ayın sonuna kadar ceza almıştı.nasıl acaba hamileliği merak ettim.haberi olan var mı acaba?

Merhaba,herhangi bir problem yok şimdilik bildiğim kadarıyla..Biz görüşüyoruz arasıra..:1hug:

X