Preseed kullananlar

nesemese naber?
adetin tam geldi mi?
merak ettim.
bende bu ay adet olunca aşılama yaptırıyorum.

Nesemesecim dedigim gibi yumurtlamandan 5 gun sonra lekelenme geliyorsa, genelde bir problem vardir. umarim gelecek ay da ayni durumu yasamazsin. bir baslik ac istersen yasayan arkadaslar olabilir. zamanindan cok once gelen lekelenme ve regl diye. reglin soktu mu bu arada?

Canım hala reglim yok ortada, arada çok az leke geliyor, başka da bişey yok. Hayırlısı bu haftada bekleyeceğim hala gelmezse doğru yeni doktora...

nesemese naber?
adetin tam geldi mi?
merak ettim.
bende bu ay adet olunca aşılama yaptırıyorum.

Canım Allah rastgetirsin inşallah güzel haberlerini alırız. Ben hala adet olmadım, bekliyorum bakalım..

Nesemese canım belki hamilesindir
İdrar testi yaptın mı
yada kan testi yaptır
İnşallah hamilesindir

sevcan neşe kızlar inşallah yakında hamişizz allahın izniyle:))

sevcancım aşılaman hayırlı olsun canımmm inşallah meleğin gelsin bu ayy

Arkadaşlar benim preseedlerim geldi Amerika'dan.ınşallah ilk denemede hamiş olurum dualarınıza ihtiyacım var ben de hergün inanın nickleri söyleyerek dua ediyorum bütün benim gibi uğraşan arkadaşlarıma:Saruboceq:

Arkadaşlar benim preseedlerim geldi Amerika'dan.İnşallah ilk denemede hamiş olurum dualarınıza ihtiyacım var ben de hergün inanın nickleri söyleyerek dua ediyorum bütün benim gibi uğraşan arkadaşlarıma:Saruboceq:

Hadi hayırlısı olsun kadrish.
İnşallah bu ay hamile kalırsın.

İnşallah ceylancım hep beraber hamile kalalım bu ay:CüvCüv::Saruboceq:
Bebeğimizle ilgili gelişmeleri aynı topikte yazışalım:sm_cool:
Bu ay sitede hamiş patlaması olucak:teytey:
Demedi demeyin:dance:

Sevcan insallah. Ne guzel yazmissin oyle.

asilama yapiyorsan preseede gerek var miydi yahu? neyse insallah tutar, dualrimiz seninle hadi bakalim.

Nequelen girip yazmadi birsey. umarim hersey yolundadir.

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalamdı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve gilmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu ay. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalamdı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve gilmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu ay. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...

Canım bence eğer ikinizde de sorun yoksa tüp bebek yaptırma.
Aşılama yaptır
Belki aşılamayla hamile kalırsın.
Benim eşimde sorun olduğu için ben aşılama yaptırıyorum ki senin eşinde sorun yokmuş.
Tüp bebek yaptırma bence.
Eğer ben 2 aşılamamda tutmazsa en son çare tüp bebeği düşünücem.

canım ben 2 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmıştım daha fazla zorlamaya gerek yok diye direk bi tüp bebek merkezine gittim.Sen kaç defa denedin aşılama?Bu arada bizim de sebepsiz infertilite yaşım da 28.Yaş faktörü de önemli tabii ona göre karar ver ama bence çok fazla zorlamanın anlamı yok.Tüp bebek merkezindeki doktorum 4 yıldır evlisiniz nerden baksan en az 40(ay) defa denenmiş olmamış deyip 3.aşılamaya gerek duymamıştı.Ben şimdi hem maddi hem manevi açıdan tekrar hazır olduğumda,preseedler de işe yaramazsa tekrar tüp bebek deniycem hem benim tedavimde uzun protokol uygulanmıştı olmadı bir dahakine kısa protokol uygulanacak dediler en azından bunu öğrenebildik.Bence doktorunla detaylıca konuş karar ver.a.s.

Nesemese canım belki hamilesindir
İdrar testi yaptın mı
yada kan testi yaptır
İnşallah hamilesindir

Canım adetim 3 gündür söküldü çok şükür rahatladım biraz ve eski dr gitmek istedi eşim şimdi eski dr ile aşılama deneyeceğiz inşallah.

İnşallah kızlarrrr

Arkadaşlar benim preseedlerim geldi Amerika'dan.İnşallah ilk denemede hamiş olurum dualarınıza ihtiyacım var ben de hergün inanın nickleri söyleyerek dua ediyorum bütün benim gibi uğraşan arkadaşlarıma:Saruboceq:

Alalh hepimize yardım etsin kızlar...

Canım bence eğer ikinizde de sorun yoksa tüp bebek yaptırma.
Aşılama yaptır
Belki aşılamayla hamile kalırsın.
Benim eşimde sorun olduğu için ben aşılama yaptırıyorum ki senin eşinde sorun yokmuş.
Tüp bebek yaptırma bence.
Eğer ben 2 aşılamamda tutmazsa en son çare tüp bebeği düşünücem.

Eşim önce aşılama yaptıralım dedi, direk tüp bebek de olmazsa umudumuz iyice kırılır diye korkuyorum...

canım ben 2 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmıştım daha fazla zorlamaya gerek yok diye direk bi tüp bebek merkezine gittim.Sen kaç defa denedin aşılama?Bu arada bizim de sebepsiz infertilite yaşım da 28.Yaş faktörü de önemli tabii ona göre karar ver ama bence çok fazla zorlamanın anlamı yok.Tüp bebek merkezindeki doktorum 4 yıldır evlisiniz nerden baksan en az 40(ay) defa denenmiş olmamış deyip 3.aşılamaya gerek duymamıştı.Ben şimdi hem maddi hem manevi açıdan tekrar hazır olduğumda,preseedler de işe yaramazsa tekrar tüp bebek deniycem hem benim tedavimde uzun protokol uygulanmıştı olmadı bir dahakine kısa protokol uygulanacak dediler en azından bunu öğrenebildik.Bence doktorunla detaylıca konuş karar ver.a.s.

Canım benim ilk aşılamma olacak inşallah..

Kızlar benim preseedler geldi Çarşamba günü.
Teşekkürler Kibele.

Hadi Allah rasgetirsin canım...

Neşecim sende aşılama yaptırıcaksın:teytey:
Süpper:lepi:
İnşallah aşılamalarımız tutar ikimizinde:Saruboceq::Saruboceq:
Benim de ilk aşılamam olucak bakalım
Bence de doğru karar vermişsin
Tüp bebek tutmazsa daha çok üzülcektin

Neşecim sende aşılama yaptırıcaksın:teytey:
Süpper:lepi:
İnşallah aşılamalarımız tutar ikimizinde:Saruboceq::Saruboceq:
Benim de ilk aşılamam olucak bakalım
Bence de doğru karar vermişsin
Tüp bebek tutmazsa daha çok üzülcektin

Canım inşallah birlikte hamiş kalırız. Çifte bayram olur. Birbirimize çok dua edelim...Kızlar başka aşılama yaptıracak olan var mı?

neşecim hadi bakalım canım hayırlı olsun aşılaman inşallah kavuşursun bebişine canım ilk aşılamada

Kızlar nasılsınız? Nete fazla giremediğim için görüşemiyoıruz ama merak ettim hepinizi? Arkadaşların çoğuna preseed gelmiş hayırlı olsun, inşallah vesile olur da hamiş patlaması yaşarız bu ayhihoyyyt

nesemese canım aşılama yaptıracaksan mutlaka iğneli yaptır, hapla falan yaptırma, aşılamayı da en fazla 2 defa yaptır, olmazsa tüp bebek, ben bu aşamaları yaşadığım için söylüyorum, hemen hemen aynı süreci yaşıyorsun ama tüp bebekte hamilelik şansı daha fazla, inşallah gerek kalmadan bebeğin hemencecik gelir canım.kaydirigubbakcemile3

X