Preseed kullananlar

nee kibeleye yine mi ceza vermişler ya anlamıyorum yaaa neden hemde 2 ayyyy çok üzüldüm gerçektennn yaaa kibelem bizi arasıra haberdar et durumundan canım benim yaaa

nequelen canım rabbim bebişini sana bağışlasın bitanemm

yeni hamiş varmış tebriklerrr

neşecim biizimde gelcek minnoşlar inşallah canım sen canını sıkma bitanem yumurta takibi yaptırıyorum demişsin diğer topicte 1 yıldır ilaçlı mı yapıyo takibi doktorun yoksa ilaçsız mı canımm
bak yumurta takibiyle hamile kalan bi sürü arkadaş oldu inşallah bizim de meleklerimiz gelecekk

nehircim 2 paket kullanmana gerek yokki bitanem onun içindeki zaten yeterli oluyo acaba tamamen sıkamadınmııı kiii boşuna israf olmuş canım

yok canım doğal yoldan oldu presed kullandığım ayda hamile yalamadım anlamında kullandım o kelimeyi.
hepiniz için dua ediyorum umarum bu sıkıntılı bekleyişin çok mutlu bi sonu olur kalbim hepinizle birlikte :))

Kızlar Merhaba,
bişey soracağım preseed le hamile kalanlara özellikle, 2 aydır düzenli olarak preseed kullanıyorum ve bu ay özellikle 12-13-14.günlerimde ilişkiye girmeden önce (hergün için) 2 tüp preseed kullandım yani 6'lı paketi 3 günde bitirdim.Bu arada ovülasyon testi de yaptım tahmini çatlama günlerinde kullandım.Sonucu bekliyorum , SİZCE Bİ FAYDASI OLURMU veya Bİ ZARARI OLURMU ? Tüm preseed kullananlar benim gibi böyle 2'şer 2'şer kullannan oldu mu ? Hepimize ALLAH hayırlı evlatlar versin

Valla fazla kullanmanın ne yararı nede zararı olur diye düşünüyorum ben.
Ama o 6'lı tüpler zaten tek kullanımlık.
Her ilişkide 1 tane kullansaydın.
Neden 2 tane kullandın ki.

Kızlar Merhaba,
bişey soracağım preseed le hamile kalanlara özellikle, 2 aydır düzenli olarak preseed kullanıyorum ve bu ay özellikle 12-13-14.günlerimde ilişkiye girmeden önce (hergün için) 2 tüp preseed kullandım yani 6'lı paketi 3 günde bitirdim.Bu arada ovülasyon testi de yaptım tahmini çatlama günlerinde kullandım.Sonucu bekliyorum , SİZCE Bİ FAYDASI OLURMU veya Bİ ZARARI OLURMU ? Tüm preseed kullananlar benim gibi böyle 2'şer 2'şer kullannan oldu mu ? Hepimize ALLAH hayırlı evlatlar versin

1 tanesi 1 kullanımlık canım. Fazlasını atarsın zaten. Daha çok istifade etmek varken neden harcayasın ki..

nee kibeleye yine mi ceza vermişler ya anlamıyorum yaaa neden hemde 2 ayyyy çok üzüldüm gerçektennn yaaa kibelem bizi arasıra haberdar et durumundan canım benim yaaa

nequelen canım rabbim bebişini sana bağışlasın bitanemm

yeni hamiş varmış tebriklerrr

neşecim biizimde gelcek minnoşlar inşallah canım sen canını sıkma bitanem yumurta takibi yaptırıyorum demişsin diğer topicte 1 yıldır ilaçlı mı yapıyo takibi doktorun yoksa ilaçsız mı canımm
bak yumurta takibiyle hamile kalan bi sürü arkadaş oldu inşallah bizim de meleklerimiz gelecekk

Canım 1 yıldır doktor kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bazı aylar biri bazı aylar ikisi de. Progestan kullandım son aylarda ayrıca. Başlarda pkos var dedi sonra yendin dedi ben de bilmiyorum. Hayırlısı bakalım. Ben de bugün doktoruma gittim Şu sancı beni epey zorluyor. Belimin sol tarafında. Bu konuyla ilgisi yokmuş. Ovulasyondan 1 hafta sonra lekelenmelerimin başladığını çok az geldiğini söyledim yarın için sevk al sabaha devlet hastanesine git Beta-hCG yaptır dedi. Eğer bişey çıkarsa gel ilaç yazıcam dedi yoksa gelme sonra görüşürüz dedi. Hayırlısı bakalım..Dualarınıza çoooooooook ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5. Birşey yoktur dedim olsun ben istiyorum yarın gidip yaptırıyorsun dedi.

yok canım doğal yoldan oldu presed kullandığım ayda hamile yalamadım anlamında kullandım o kelimeyi.
hepiniz için dua ediyorum umarum bu sıkıntılı bekleyişin çok mutlu bi sonu olur kalbim hepinizle birlikte :))

AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

selam kızlaaar..sizi sürekli takip ediyorum bu araa..inşallah tez zmamanda hamile haberlerini verirsiniiz.
kibeleye çok üzüldüm gerçketen.herkeze yardımcı olmaya çalışrıkeen böyle olması çok üzücü birşey..ama canı sağolsun 2 ayda çabuk geçeer..
kızlar bişey söyliycem..hani ben son 3 aydır bekliyodumya şu pre-seed'leri artıdan sipariş vermiştim ama halen ellerinde yokmuş dünde ben eşimle beraber internette gezinirken sahibimden.com'da gördük hemen sipariş etik 2 gün sonra elimide olucaak ama 50tl ye aldık inşallah kazıklanmamışızdır ..bakalım bu ay nolucaak çok ümitliyiiimm.dilerim hepimizin istediği olur.sağlıcakla kalın..

ay neşecim hadi bakalım güzelim ben bilmiyodumlekelenme gibi olduğunu adet oldun sanıyodum inşallah hamişsindir bitanem bol bol dua edicem senin için inşallah yarın güzel haberlerle geliceksinn

kibeleye neden ceza vermişler anlayamadım...bukadar çaba sarfeden bir arkadaşımıza hemde...
kızcağız hamile haliyle koşturuyor bizim için..bazen yöneticileri anlamıyorum üye sayısı çoğaldıkça eskileri çabuk gözden düşürüyorlar herhalde...reklam yapmadı bişey yapmadı sadece ürünü söyledi burda insanlar çocukları olsun diye viks bilmemne her bişeyi bitaraflarnda denerken kız cağız bu ürünü söylüyor ne var yani...
umarım yöneticilere ulaşır bu mesajımda üyeliğini açarlar.benide ünite özetlerim gitti cevap bile verediler allah allahhhhhh...hayır burdan ayrılcam bağımlılık yapıyo bırakamıyorum nolmuş diye bakıyorum burda nişanlandık burda evlendik bazen anlamsız cezalar oluyo işte.....

Kızlar nasılsınız? nesecim inşallah hayırlısıyla hamilesindir, bu gece dua edicem tatlım sana, diğer topiğimde 4 arkadaş arka arkaya hamile kaldı aayyyy çok sevindim yahu, inşakkah bizim de zamanımız yaklaşıyordur, kıslar ben bu ay ovulayonu kaçırdım sanırım, preseed kullanmadım onun için, Allah ne verdiyse yane, bakalım:)

Canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.:Saruboceq:
Ve sağ salim kucağına alırsın inşallah.:Saruboceq:
Bu arada o dediğin elma ve havuç suyunu ben sıkıp eşime içirmiştim 1 ay boyunca.
Bakalım yarın spermiyogram yaptırıcak inşallah faydasını görmüştür.:Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim duaların için . bugün yine az bir lekelenme oldu. ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum.

size de yarın bol şans dilerim. hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız inşallah.

MERHABA ARKADAŞLAR!!uzun zamandır takip ediyorum bu yazıları 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama bitürlü o müjdeyi alamadık rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı,yumurta takibi gayet normaldi çatlama sorunu kist falan yoktu,eşimin sperm sayısı olması gereken sınırın üstünde çıkmıştı hiçbir sorunumuz yoktu yani hatta git gide artık bi sorun çıksada hiçdeğilse tedavi falan olsam bi umudum olsa diyordum son bi umut menzil gülünün yazıların dan görünce presed aldım denedik yine olmadı.
ama en sonunda 5 gün önce hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum adetimde gecikme olunca test yaptım (gecikme dediğim 1 gün malum dört gözle bekleyince saatlerin bile anlamı çok büyük oluyor)veee hamileyim çok mutluyum burdaki arkadaşlar tam yıkıldığım anda bana hep yeniden umut oldular özellikle asla vazgeçmeyen NESEMESE ve eşinin tahlil sonuçları çok kötü çıkıpta ardından hamile kalan MENZİLGÜLÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ....

canım çok ama çok sevindim, hayırlı olsun inşallah, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen de buradaki pek çok arkadaşa umut olacaksın.a.s

1 tanesi 1 kullanımlık canım. Fazlasını atarsın zaten. Daha çok istifade etmek varken neden harcayasın ki..

Canım 1 yıldır doktor kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bazı aylar biri bazı aylar ikisi de. Progestan kullandım son aylarda ayrıca. Başlarda pkos var dedi sonra yendin dedi ben de bilmiyorum. Hayırlısı bakalım. Ben de bugün doktoruma gittim Şu sancı beni epey zorluyor. Belimin sol tarafında. Bu konuyla ilgisi yokmuş. Ovulasyondan 1 hafta sonra lekelenmelerimin başladığını çok az geldiğini söyledim yarın için sevk al sabaha devlet hastanesine git Beta-hCG yaptır dedi. Eğer bişey çıkarsa gel ilaç yazıcam dedi yoksa gelme sonra görüşürüz dedi. Hayırlısı bakalım..Dualarınıza çoooooooook ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5. Birşey yoktur dedim olsun ben istiyorum yarın gidip yaptırıyorsun dedi.

AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

inşallah canım benim herşey yolunda gider ve yüksek yüksek değerleri görürsün yarın. allah yardımcımız olsun.

kibele niye ceza aldı ya? :çok üzgünüm: biri bana özelden yazabilir mi?

Kızlar az önce sonucumu aldım ve malesef negatif. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum:KK43:((

Kızlar az önce sonucumu aldım ve malesef negatif. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum:KK43:((

Canım lütfen kendini bırakma.
Olucak elbet bigün olucak.
Ben inanıyorum buna.
Sen tedavi mi oluyodun?
Bende bu ay aşılama istiyorum.

kibleye ceza mı neden yaaaaaaa ne yaptı sankii 2ay bayada süreymiş neyse sayılı gün geçer nasılsınız kızlar bende bu ay pressedleri kullanıcam
allahım hepinizin gönlüne göre versin ceylancım en kısa zamanda bebişin sana gelecek inşş
bi arkadaş sormuştu ne kadarlık evlisin 4yıl oldu canım evliyim ve 3 yıl oluyo istiyom bebek olmadı hayırlısı bakalım nolcakkk

nesemese canım hayırlısı olsun ne diyelim tatlım inşallah önümüzdeki ay birlikte hamiş oluruz tatlımmm

Canım lütfen kendini bırakma.
Olucak elbet bigün olucak.
Ben inanıyorum buna.
Sen tedavi mi oluyodun?
Bende bu ay aşılama istiyorum.

Canım ben 1 yıldır yumurta takibi ile sonuç alamadım, birkaç aydır dinlenemdeyim. Bu ay ABD'den Kibelenin gönderdiği preseed haricinde bişi kullanmadım. Bu arada hala benim lekelerim devam ediyor adetim tam olarak sökülmedi. Ne olur dua edin...

kibleye ceza mı neden yaaaaaaa ne yaptı sankii 2ay bayada süreymiş neyse sayılı gün geçer nasılsınız kızlar bende bu ay pressedleri kullanıcam
allahım hepinizin gönlüne göre versin ceylancım en kısa zamanda bebişin sana gelecek inşş
bi arkadaş sormuştu ne kadarlık evlisin 4yıl oldu canım evliyim ve 3 yıl oluyo istiyom bebek olmadı hayırlısı bakalım nolcakkk

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

nesemese canım hayırlısı olsun ne diyelim tatlım inşallah önümüzdeki ay birlikte hamiş oluruz tatlımmm

Çıkmadık candan ümit kesilmez derler değil mi? Benim adetim hala gelmedi ve heran gelebilir diye bekliyorum..Önümüzdeki ayların hesabı da bu lekeler sayesinde karıştı bakalım hadi hayırlısı...

Nesemesecim dedigim gibi yumurtlamandan 5 gun sonra lekelenme geliyorsa, genelde bir problem vardir. umarim gelecek ay da ayni durumu yasamazsin. bir baslik ac istersen yasayan arkadaslar olabilir. zamanindan cok once gelen lekelenme ve regl diye. reglin soktu mu bu arada?

X