Preseed kullananlar

paticik canım sen bulduğuna göre yeni kurulmuş bir firma sen ne zamanlarda araştırdın ben 1 buçuk ay önceye kadar google da bakmadığım yer kalmadı hiçbi yerde yoktu yeni bu firma canım yada satışını yeni yapmaya başlayan bi firmaa

canım ben geçen cuma burada okuyup, cumartesi akşamı eşimle baktım o zaman hemen buldum. dediğin gibi yeni kurulmuş bir firma bence. baktılar burada talep çok paraya para demeyiz dediler herhalde girişimci ruhlu insanlarmış ne diyim. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah.

paticik bende yazdım google şimdi evet ilk sayfanın ortalarında çıkıyo hemen ama dediğim gibi uzun bi araştırma dönemi boyunca yoktu böle bi firma google nerdeyse birçok sayfaya baktım yoktu yeni bu kesinn çünkü ben hatta amerikadaki ana bayi ile irtibata geçmiştim o zamanlar ve türkiyede distribütorlüklerinin bulunmadığını sölemişlerdi

muhtemelen bu firma distribütörlük almış yoksa preseed tr adını kullanamaz bildiğim kadarıyla

paticik bende yazdım google şimdi evet ilk sayfanın ortalarında çıkıyo hemen ama dediğim gibi uzun bi araştırma dönemi boyunca yoktu böle bi firma google nerdeyse birçok sayfaya baktım yoktu yeni bu kesinn çünkü ben hatta amerikadaki ana bayi ile irtibata geçmiştim o zamanlar ve türkiyede distribütorlüklerinin bulunmadığını sölemişlerdi

muhtemelen bu firma distribütörlük almış yoksa preseed tr adını kullanamaz bildiğim kadarıyla

bence de distribütörlük almış canım yoksa yüklü bir tazminat öder, hapis cezası bile alırlar. neyse bizim için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. hayırlısı olsun be canım.

kızçelerrrr...
bana hemen döndüler sağolsunlar...evet ürünler orjinal
Değerli Preseed(tr) Ziyaretçimiz,

Preseed ürünü 6'lı olarak banka havalesi ile 45 TL ( Kargo Bedeli Alıcıya Ait ) Kendi Online Satış Sitemiz
hazırlanana kadar .................. üzerinden 50 TL ( Kargo Bedeli Alıcıya Ait )olarak satılmaktadır. Fiyat farkı
............. satışlardan %10 civarında komisyon almasıdır.

Ürünlerimiz ıngiltere' den getirtilmiş olup, Son kullanma tarihi 01/2011 dir. Önümüzdeki günlerde Preseed
ve diğer üremeye yardımcı ürünlerinin satışı için şirket kuruluş prosedürlerimiz tamamlanacaktır.

Ürün sipariş verildiği gün kargoya verilmekte, istanbul dışına kargonun varsaması uzaklığa göre dğişmektedir.

Bilgilerinize Sunar, Sağlıklı günler dileriz.

diye mail geldi adres telefon veremiyorum..çok ilgililer sağolsunlar....
kızlar isteyen özelden yazsın ben nerede olduğunu söylerim size...
kibeleciğim seni uğraştırmicam bak...
kurtuldun benden ama maillerimden kurtulamazsın fıstığım.....
ben alıcam şahsen....

Arkadaslar, boyle bir sitenin olmasina sevindim sevinmesine de fiyat bana cok pahali geldi acikcasi. cunku ABD de 14.99 USD kargo ile beraber 18.00 USD'a geliyor. yani kuru 1.700 den hesaplasan kargo dahil 31 milyona geliyor. 45 milyon + kargo bana pahali geldi acikcasi.

kizlar bana yuk olayacagim diye dusunmeyin ben gonderirirm size, hem de seve seve. bosu bosuna %50 kazik yemeyin.

ama siz bilirsiniz. yani ben tum ictenligim ile teklif ediyorum bunu.

ama gene soyluyorum ben sadece kargolama isi yapiyorum kesinlikle bu urunu satmiyorum. siz kendi kartinizla aliyorsunuz, bana postalatiyorsunuz firma uluslararasi postalamadigi icin, ben de size normal postane postasi ile gonderiyorum. surec 1 hafta bana gelmesi 1 hafta size ulasmasi seklinde ortalama 2 haftayi buluyor.

kargo yaparken orjinal kutu ve kullanma kilavuzu vs hepsini cikariyorum ki az yer tutsun ve hafif olsun diye o yuzdn uyduruk zarflarda geliyor:) isteyene faturalarini da postalayabilirim.

Son düzenleme:
evet bu firmayı bende şimdi gördüm siz söyledikten sonra..hiç bekletmeden cevap verdiler güvendim bakalım inşallah gönlümüze göre olur kıslar....
burazı olmasa kibeleden isticektim zaten ama kızı hamile hamile yoruyorum üzülüyorum sonra...
zaten hemen sipariş veremicem ben sadece buralarda bulabilmek güsel...

yok ben gibi hamile olun insallah hepiniz. dualarinizdan midir nedir valla super bir hamilelik geciriyorum. masalah deyin aman.

bence de distribütörlük almış canım yoksa yüklü bir tazminat öder, hapis cezası bile alırlar. neyse bizim için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. hayırlısı olsun be canım.

Canim bence alakasi yok, isteyen istedigi isim ile acar, hatta buna ornek unlulerin isimlerini onceden almis birileri, onlarin sitesiymis gibi yazilar yaziyor, unluler birsey diyemiyor sadece benim degil bu site demekten baska.

kibelem maaşallah canım rabbim inşallah çok çok iyi bir hamilelik ve çok rahat bi doğum nasip etsin inşallah canım valla öyle büyük sevaba girdinkiiii allah bunu görüyo karşılığınıda verecek eminimmm eşim hala durup durup allah razı olsun kibeleden diyo valla sadece bizim değil eşlerimizinde duasını alıyosun canımmm

Siteyi inceledim, bu siteyi kuranlarin kesinlikle distributor oldugunu dusunmuyorum. cunku preseed'in sadece bir urunu yok, cesit cesit degisik tuplerde sekillerde tek kullanimlik cok kullanimlik sayisiz urunu var.

kadinlarin fertilitsini artiran dogal ilacvlari var, erkeklerin fertilitesini artiran dogal ilaclari var, ovulasyon testleri, mikroskoplari, hamilelik testleri, ovulasyon mikroskoplari var.

burada tek bir urunun, yani benim tavsiye ettigim urunun reklami yapilmis, bu firmanin ben distributor olduguna inanmiyorum, oyle olsa ihracati yapilirdi ama urunler aynen size benim yaptigim gibi siparise gore yurtdisindan geliyor, ve firma sip verip komisyon aliyor.

ABD deki ofisi ile baglantiya gececegim.

girisimci ruhlara her zaman destek vermeliyiz ama ben acikcasi bu urunun 45 milyon + kargo ile satilmasi kadar fahis birsey gormedim.

Arkadaslar benden istemekten cekinmeyin ben size gonderirim, hatta bundan sonra zarflarin icine faturasini da ekleyecem ki yanlis anlasilmalar olmasin.

ama gene de o parayi verip alacaksaniz da alin yani kimseye birsey diyemem.

sadece sunu bilin ben agustos ortasina kadar buradayim ve seve seve gonderirim isteyene.

kibelem maaşallah canım rabbim inşallah çok çok iyi bir hamilelik ve çok rahat bi doğum nasip etsin inşallah canım valla öyle büyük sevaba girdinkiiii allah bunu görüyo karşılığınıda verecek eminimmm eşim hala durup durup allah razı olsun kibeleden diyo valla sadece bizim değil eşlerimizinde duasını alıyosun canımmm

Canim ya Allah hepinizden razi olsun bana inandiginiz icin. insallah hepinizin teker teker hamilelik haaberini alacagiz, iste o zaman hediyelerin en buyugu gelecek.

allah asıl senden razı olsun kibelem bizim elimizden dua etmek geliyo sadece ama sen bizim için çok daha fazla zorluklara katlanıyosunnn hamile halinlee

Anaaa uğramayalı ne çok yazmışsın yaaaaav :KK43: Kıslar nasılsınız, var mı güzel haberler? Kibelem canım, var ya seni de yoruyoruz hakkını helal et, galiba ben bu ay yine preseed alıcam, gönderir misin bana? Dövecen beni yakında, yakalarsan tabii ehheee :)

Kibelecim ben de senden istiycem ama önce siparişinizi kendiniz verin demişsin nerden vericem?Özelime cevabını bekliyorum canım şimdiden sağoll

Selam kıslar,

bu ayda olmadı yineee :çok üzgünüm: Reglim başladı. Offffffffffffff
Eşim keçboynuzu kürüne, bende incir kürüne ve preseed e devam yine

Delircemmmmmmmmm:çok üzgünüm:

Nehircim sabret canım. Kızlar dua edin hamiş olayım da Kibelemin gönderdiği preseedleri size göndereyim. Ben Kibelem bizden bıkana kadar Onun aracılığı ile alma kararındayım inşallah. Siz kendiniz bilirsiniz. Zaten Kibelenin bundan hiçbir çıkarı olamaz çünkü netten biz alyoruz ve O sadece orijinal ürünün bize ulaşmasına yardım ediyor. Hakkını helal et Kiblecim. ınşallah hamileliğin de doğumun da çok sağlıklı ve rahat geçer. Biz de hayırlısıyla seni takip ederiz:)) dimi kızlar?

evet neşecim inşallah bende senle aynı fikirdeyim canımmm benimkide tutarsa ve kesinleşirse riskli dönemi atlatabilirsem elimdeki preseedleri karşılıksız gönderecem ihtiyacı olanlara allahım izin verirse

e hadi ozaman çalışında bizede beleş preseed sahibi olalım....
yok yok sizin bebişiniz olsun yeterki ben paraylada alırım beaaa...

Anaaa uğramayalı ne çok yazmışsın yaaaaav :KK43: Kıslar nasılsınız, var mı güzel haberler? Kibelem canım, var ya seni de yoruyoruz hakkını helal et, galiba ben bu ay yine preseed alıcam, gönderir misin bana? Dövecen beni yakında, yakalarsan tabii ehheee :)

Anjeliccim ne kadar istersen sen yapilmasi gerekenleri biliyorsun:) al bana mail at ben sana gonderirirm.

Selam kıslar,

bu ayda olmadı yineee :çok üzgünüm: Reglim başladı. Offffffffffffff
Eşim keçboynuzu kürüne, bende incir kürüne ve preseed e devam yine

Delircemmmmmmmmm:çok üzgünüm:

kac aydir deniyorsun canim? herhangi bir test vs yapildi mi? yani sen ve esinde bir problem gorunuyor mu?

X